Ο Jim Ross για όλους και όλα!


Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο JR την ημέρα που πέρασε. Ο αγαπημένος σχολιαστής τοποθετήθηκε επί πάντων, θέματα τόσο για το WWE όσο και τα ΜΜΑ. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Για το αν ο Lesnar θα αντιμετωπίσει τον Jones στο UFC:

"Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτό το project. Και οι δύο έχουν παρόμοιες καριέρες, καθώς ξεκίνησαν από την ερασιτεχνική πάλη και έχουν φτάσει ψηλά. Το UFC έχει αναδιαμορφωθεί και έχει ανάγκη από τέτοιες εμπορικές μάχες. Πιστεύω πως ο Lesnar θα επιστρέψει στο UFC και μάλιστα, με πολύ υψηλό μισθό. Είτε χάσει, είτε κερδίσει, δεν πιστεύω πως θα επηρεάσει την εμπορικότητα του ονόματός του στο WWE. Eίναι και θα παραμείνει το μεγαλύτερο όνομα και στις δύο εταιρείες".

Για το επερχόμενο Fatal-4-Way στο Summerslam:

"Μου αρέσει ο τρόπος που έφτιαξαν το PPV. Σα θεατής, έχω πολύ περιέργεια να δω πως θα κυλίσει ο αγώνας, πως θα ανταπεξέλθουν οι τέσσερις αθλητές στους elimination κανόνες.  

Για τις ημερομηνίες εμφάνισής του στο WWE:

"Έχω υπογράψει για 40 εμφανίσεις εντός της χρονιάς. Χαίρομαι που έχω φορτώσει" το πρόγραμμά μου, είναι ένας τρόπος για να ξεχνιέμαι. Όσο για το NJPW, δεν έχουμε κάποια συνεργασία. Ούτε δουλεύω, ούτε δούλευα γι' αυτούς. Αυτό που κάνω είναι να κάνω τις καλύψεις σε studio, για τις προβολές των επεισοδίων στις ΗΠΑ. Η συνεργασία μου γίνεται με το κανάλι που τα μεταδίδει".

για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη