Περισσότερες πληροφορίες για την απομάκρυνση του Austin Aries από το WWE


Είχα κυκλοφορήσει πληροφορίες που ήθελαν τον Austin Aries να ζητά ο ίδιος την αποδέσμευσή του από το WWE. Ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Dave Meltzer κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ήρθαν περισσότερα νέα στη δημοσιότητα για το συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί τους οπαδούς στα social media τις τελευταίες μέρες.

Η αρχική ιδέα ήταν το WWE να απελευθερώσει από το τριετές συμβόλαιο τον Austin Aries, και αυτή η ιδέα προτάθηκε στο τραπέζι αφού τα περισσότερα στελέχη της εταιρίας δεν τον συμπαθούσαν, και δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την δουλειά του. Βέβαια ο ίδιος ο Austin είχε απογοητευτεί από το storyline με τον Neville και σκόπευε να ζητήσει νωρίτερα την απομάκρυνσή του, αλλά το κακό άργησε να γίνει.

Όσον αφορά το μέλλον του Aries, ο ίδιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το δικό του ψευδώνυμο καθώς το χρησιμοποιούσε πριν υπογράψει συμβόλαιο με το WWE. Το επόμενό του βήμα κατά πάσα πιθανότητα είναι η επιστροφή του στα τηλεοπτικά επεισόδια του Impact Wrestling, εκτός κι αν αλλάξει κάτι.για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη