SmackDown Live 27/06/2017: Η Carmella στην κορυφή ξανά!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με ένα δυνατό Women's MITB ladder match στο main event, αλλά και έναν όμορφο αγώνα ανάμεσα στους Sami Zayn και Baron Corbin. Επίσης, είχαμε και μία μεγάλη ανακοίνωση για την τύχη του WWE Championship στο Battleground. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan να μπαίνει στο ρινγκ και να μιλάει για το τι θα ακολουθήσει απόψε. Τον διέκοψαν οι Carmella και James Ellsworth με την Carmella να τονίζει για ακόμη μία φορά πως αδικήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα πρέπει να νικήσει στο main event για να γίνει ουσιαστικά 2η φορά Miss MITB.
Ο James Ellsworth συνέχισε και μίλησε άσχημα προς τον Daniel Bryan τον οποίο αποκάλεσε δειλό μετά τον τραυματισμό του και το γελοιοποίησε. Ο GM του μπλε brand όμως δεν αντέδρασε απότομα αλλά αποφάσισε πως τελικά θα βγάλει τον Ellsworth από την arena αντί από το ringside, με τους security να τον απομακρύνουν τελικά.
The Hype Bros vs The Usos

Εάν οι Hype Bros έπαιρναν την νίκη θα γίνονταν No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Titles. Οι Bros πάλεψαν για ένα χρονικό διάστημα με τον Mojo Rawley να εκτοξεύει τον Zack Ryder πάνω στους Usos στο ringside. Ωστόσο, οι Usos δεν άργησαν να πάρουν την νίκη με ένα big splash από τον Jimmy.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι New Day εμφανίστηκαν και δήλωσαν χαρούμενοι για τους Usos που δεν χρειάστηκαν να τρέξουν για να νικήσουν. Οι Usos είπαν πως τους έχουν νικήσει ήδη τους New Day και θα το ξανακάνουν στο Battleground.
Στα παρασκήνια, το γραφείο των Breezango έχει καταστραφεί και εκείνοι, στο πλαίσιο του Fashion Vice, ανακρίνουν τους Ascension, με εκείνους να παραδέχονται πως τους επιτέθηκαν γιατί ήθελαν να είναι μέρος του MITB PPV. Το γραφείο τους για δεύτερη φορά διαλύεται, με τους Ascension όμως να μην είναι ύποπτοι και το μυστήριο συνεχίζεται.


SmackDown Women's Championship: Naomi (c) vs Lana

Πριν αρχίσει ο αγώνας, η Lana επιτέθηκε βάναυσα στην πρωταθλήτρια μέχρι που το καμπανάκι χτύπησε τελικά. Η Lana το μοναδικό που κατάφερε ήταν η sitdown finisher της με την Naomi να κάνει kick out. Τελικά σε ένα σύντομο championship match, η Naomi παρέμεινε πρωταθλήτρια εύκολα με ένα εμφατικό split legged moonsault.Στην συνέχεια, ο Aiden English βγήκε στο ρινγκ αλλά τον διέκοψε ο Randy Orton σύντομα με ένα RKO. Ο Viper συνεχίζει τονίζοντας σε γενικές γραμμές ότι όπου και αν βρεθεί κοντά με τον Jinder Mahal θα τον διαλύσει. Είπε ακόμη πως αυτό θα το κάνει συνεχώς και συνεχώς για την ασέβεια του προς την οικογένεια του.
Ο Shane McMahon έκανε την εμφάνιση του και είπε στον Orton ότι δεν μπορεί να βλάψει έτσι τον WWE Champion και ότι και εκείνος είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν παρόμοιες τακτικές με αυτές του Mahal. Τελικά, του είπε ότι δεν το έχει ξαναδεί έτσι και πως για να λυθεί όλο αυτό θα του δώσει αγώνα στο Battleground ενάντια στον Jinder Mahal για το WWE Championship.
Ο Commissioner του μπλε σόου τόνισε όμως ότι ο πρωταθλητής θα διαλέξει το stipulation για τον αγώνα. Ο Jinder Mahal έκανε την εμφάνιση του με τους Singh Brothers και είπε πως θα τιμήσει τον γίγαντα Great Khali, ο οποίος ήταν το ίνδαλμα του για πολύ καιρό. Έτσι θα εφαρμόσει για stipulation κάτι που είχε φέρει παλαιότερα και αυτό ήταν το Punjabi Prison match.

Στα παρασκήνια βλέπουμε του AJ Styles και Daniel Bryan να συζητούν για το πότε θα πάρει την ευκαιρία του ξανά ο Phenomenal One για το United States Championship. Ο Kevin Owens εμφανίστηκε δίπλα τους και είπε ότι υπάρχουν και άλλοι superstars εκτός από αυτόν.
 Ο Daniel Bryan είπε ότι σε ένα US Open Challenge όπως του John Cena, ο καθένας μπορεί να πάρει την ευκαιρία του. Έτσι ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα στο μπλε επεισόδιο θα έχουμε ένα battle royal ώστε να αναδειχτεί ο No.1 Contender για το US Championship στο Battleground με τον AJ Styles να είναι μέσα.Sami Zayn vs Baron Corbin

Πριν τον αγώνα, η Maria και ο Mike Kannelis έκαναν ένα από τα συνηθισμένα τους promo μέχρι που τους διέκοψε ο Sami Zayn που πήγαινε στο ρινγκ για τον αγώνα του. Στον αγώνα, ο Baron Corbin κατείχε τον έλεγχο από την αρχή με τον Sami Zayn να αντιδράει όμως καθώς έφτασε κοντά στην νίκη με ένα crossbody.
Ο Shinsuke Nakamura παρακολουθούσε τον αγώνα από τα παρασκήνια και τελικά ο Lone Wolf πήρε την νίκη με ένα End of Days από το πουθενά. Μετά τον αγώνα πανηγύρισε αρκετά με το μπλε βαλιτσάκι του.

Women's Money In The Bank ladder match: Carmella vs Natalya vs Charlotte vs Becky Lynch vs Tamina

Ο αγώνας άρχισε δυνατά με την Becky Lynch να πηγαίνει με ένα παράδοξο τρόπο να αρπάξει το βαλιτσάκι χωρίς να καταλαβαίνει τον κίνδυνο των Natalya και Charlotte από κάτω της. Στην συνέχεια, βλέπουμε τις Charlotte και Natalya να έχουν ένα σύντομο brawl στην κορυφή της σκάλας, τον οποίο τελείωσε με την Carmella να τις γκρεμίζει από κάτω.
Η Becky Lynch κατάφερε να καθαρίσει το ρινγκ αλλά από το πουθενά ένα spear της Tamina την άφησε κάτω για αρκετή ώρα. Η Carmella έκανε και άλλη προσπάθεια να πάρει το βαλιτσάκι με τις υπόλοιπες τέσσερις να την σηκώνουν μαζί με την σκάλα και να ξεσπούν σε brawl στην συνέχεια, το οποίο τελείωσε με την Carmella να βγάζει εκτός τις Natalya και Bekcy Lynch από την κορυφή της σκάλας.
Όλες οι female superstars φαίνονται εκτός μέχρι που ο James Ellsworth με κάποιο τρόπο επέστρεψε στην arena και στο ringside πιο συγκεκριμένα για να βοηθήσει την Carmella. Ήμασταν κοντά στο να είχαμε το ίδιο σκηνικό με το πρώτο Women's MITB ladder match αλλά η Lass Kicker κατέβασε για τα καλά τον James από την σκάλα.
Η Ιρλανδή βρισκόταν κοντά στην νίκη αλλά η Carmella με μία καρέκλα την διέλυσε και σκαρφάλωσε στην κορυφή της σκάλας. Με όλες τις υπόλοιπες να βρίσκονται εκτός η Carmella ξεκρέμασε το βαλιτσάκι για να γίνει ξανά Miss Money In The Bank.Αποτελέσματα SmackDown Live 27/06/2017:

  • Οι Usos νίκησαν τους Hypes Bros.
  • Η Naomi επικράτησε ενάντια στην Lana και παρέμεινε πρωταθλήτρια.
  • Ο Sami Zayn έχασε από τον Baron Corbin.
  • Η Carmella επικράτησε ενάντια στις Becky Lynch, Tamina, Natalya και Chalotte στον επαναληπτικό του Women's Money In The Bank και έγινε ξανά Miss MITB.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη