WWE Hall of Fame 2017: Oh, It's True, It's Damn True!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή του WWE Hall of Fame 2017, όπου είδαμε μεγάλες μορφές να εμφανίζονται όπως ο Diamond Dallas Page, και φυσικά ο Kurt Angle. 

Ωστόσο, η έναρξη έγινε από τον Jerry "The King" Lawler, ο οποίος στην εμφάνισή του γνώρισε την θερμή αποθέωση από το WWE Universe. Στη συνέχεια μέσω της γιγαντοοθόνης είδαμε ένα αφιέρωμα προς τον DDP ο οποίος αργότερα έκανε την εμφάνισή του αφού τον καλωσόρισε ο Eric Bischoff.


Στην εμφάνισή του ο DDP αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ μέσα από ένα promo τόνισε ότι δεν περίμενε να εισαχθεί στο WWE Hall of Fame της WrestleMania 33. Ο DDP ευχαρίστησε αρκετά στελέχη από το WWE, τους παλαιστές που τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι εδώ σήμερα, και φυσικά την οικογένειά του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώτη του αναμέτρηση που είχε, το 1996, με τον θρυλικό Sting, ο οποίος βρισκόταν στην αρένα την ίδια στιγμή. Ο WWE Hall of Famer αναφέρθηκε και στα παρακάτω ονόματα με τα οποία διατηρεί πολύ καλές επαφές τα τελευταία χρόνια: Kevin Nash, Scott Hall, Hulk Hogan, Mick Foley, Justin Roberts, Dusty Rhodes, AJ Styles, The Miz, Curt Hawkins, Luke Gallows, Karl Anderson, Titus O'Neil, Zack Ryder, Booker T, Rob Van Dam, Steve Austin, Jim Ross, Bray Wyatt, Ric Flair, και Chris Jericho.


Ακολούθησε βίντεο αφιέρωμα προς τους Rock 'N' Roll Express. Την είσοδό του έκανε ο Jim Cornette, ο Jim μίλησε για τις παλιές καλές μέρες του WWE, στα 90's, όπου αναφέρθηκε σε μερικά ονόματα, μεταξύ αυτών ήταν και οι Rock 'N' Roll Express. Έτσι, οι Ricky Morton & Robert Gibson εμφανίστηκαν στην αρένα και ευχαρίστησαν το WWE Universe, και τους Jerry “The King” Lawler, Jimmy Hart, Bill Dundee, Jim Ross, Dusty Rhodes, Shawn Michaels, Kevin Nash, Ric Flair, The Fabulous Freebirds, The Midnight Express και τον Θεό.


Έφτασε η στιγμή για την εισαγωγή του Rick Rude. Ακολούθησε ένα πανέμορφο αφιέρωμα στη γιγαντοοθόνη, ενώ αμέσως εμφανίστηκε ο Ricky Steamboat ώστε να μιλήσει για τον αγαπημένο του φίλο, Rick Rude με τον οποίο είχε χτίσει κάποτε μια πανέμορφη αντιπαλότητα. Έπειτα στην αρένα εισήλθε η οικογένεια του Rick Rude ώστε να ευχαριστήσει το WWE Universe και τα στελέχη της εταιρίας του Κονέκτικατ.


Πριν εμφανιστεί η Natalya, ακολούθησε αφιέρωμα στην Beth Phoenix. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η "Glamazon" γνωρίζοντας την θερμή αποθέωση από το WWE Universe. Η Beth τόνισε κατευθείαν πως από μικρή ηλικία είχε το Pro Wrestling ως πρώτη της αγάπη, και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μίλησε για το ντεμπούτο της στο WWE έως και την τελευταία της εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και αρκετές WWE Divas που συνεργάστηκε κατά την διάρκεια της καριέρας της.


Αυτή τη χρονιά το Warrior Award παραχωρήθηκε από την Dana Warrior στον Eric LeGrand ο οποίος είναι μεγάλη μορφή για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ο Eric LeGrand ευχαρίστησε το WWE Universe και τα στελέχη του WWE για το βραβείο.


Λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς, οι Ron Simmons & JBL εισήλθαν στην αρένα και καλωσόρισαν στο κοινό τον θρυλικό πρώην General Manager του SmackDown Live, Theodore Long. Ο Teddy έκανε την είσοδό του και αποθεώθηκε θερμά από το WWE Universe, ο Long διασκέδασε με το κοινό αφού "πέταξε" μερικές από τις ατάκες που λατρεύουμε, ωστόσο ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρίας και αποχώρησε από την αρένα για να ακολουθήσει ο... Kurt Angle.


Αφού έπαιξε στην οθόνη βίντεο αφιέρωμα προς τον Kurt Angle, ο John Cena ήρθε στην αρένα ώστε να καλωσορίσει τον "Olympic Gold Medalist". Το κοινό ξεσηκώθηκε φωνάζοντας το κλασικό σύνθημα "You Suck!" κατά την διάρκεια που η μουσική του έπαιζε. Ο Angle ευχαρίστησε κατευθείαν τον Mr. McMahon, και τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρίας για την νέα υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ αναφέρθηκε και σε αρκετούς WWE Superstars που συνεργάστηκε κατά την διάρκεια της καριέρας του.


Αφού ο WWE Hall of Famer τραγούδησε μαζί με το κοινό το τραγούδι του Shawn Michaels με την δική του... ξεχωριστή μορφή, άρπαξε 2 κουτάκια γάλα και πανηγύρισε με το WWE Universe γνωρίζοντας την τρελή αποθέωση από όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην αρένα.


Δείτε όλο το WWE Hall of Fame 2017:για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη