Οι προβλέψεις του Χρήστου Αγγελάτου για το επερχόμενο WWE Superstar Shake-Up


Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν έχουμε το πολύ-αναμενόμενο Supertsar Shake-Up που ανακοίνωσε ο Vince McMahon την προηγούμενη εβδομάδα. Προσωπικά δεν περίμενα να ανακοινωθεί τόσο σύντομα.

Στο SmackDown Live το δυναμικό της ηγεσίας έχει παραμείνει ίδιο με αυτό του περσινού Draft τον Ιούλιο. Ωστόσο, στο RAW έχουμε την αντικατάσταση του Mick Foley από τον Kurt Angle στην θέση του General Manager του κόκκινου brand. Έτσι από κάτω ακολουθούν οι προσωπικές μου προβλέψεις για το ποιοι superstars θα μετακινηθούν:

1) AJ Styles στο RAW. Ο AJ Styles αναμένεται να επανενωθεί με τους Gallows & Anderson σε ένα από τα δύο brand. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει στο RAW γιατί χρειάζεται έναν φρέσκο αέρα ταλέντου. Ακόμα και αν ο "Phenomenal One" δήλωσε πως το SD Live είναι το σπίτι του. Αλλά η επιστροφή του στο RAW μπορεί να έχει και άλλα αποτελέσματα, μην ξεχνάτε πως ένας γνωστός του Demon King κυκλοφορεί εκεί.

2) Roman Reigns στο SmackDown Live. Έπειτα τις αποδοκιμασίες που έχει δεχτεί στο RAW ίσως το WWE ελπίζει στην μετατροπή αυτού του σκηνικού στο SmackDown Live. Αλλά εάν φύγει ο AJ Styles από το μπλε brand, ένα μεγάλο κενό ενός heel character παραμένει κενό. Λέτε;

3) Charlotte στο SmackDown Live. Μην σας εκπλήσσει αυτή η πιθανή κίνηση μιας και η Charlotte σίγουρα θα βγει από την Main Event picture του RAW στην Women's Division μιας και έπεται πιθανή σύγκρουση Bayley και Sasha Banks ολόκληρο το καλοκαιράκι. Το WWE όμως θέλει να έχει στην Main Event την "Queen" γι' αυτό και θα την μεταφέρει στο SD Live.

4) Kelly Kelly στο RAW. Ποτέ μην λες ποτέ λένε αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τέτοιου τύπου. Δεν θα είναι απίστευτο εάν η Kelly Kelly έκανε την επιστροφή της για να ενισχύσει την Women's Division του RAW. Υπάρχουν αρκετές φήμες για την επιστροφή της.

5) Alexa Bliss στο RAW.

6) The New Day στο SmackDown Live.


Αυτές ήταν οι προβλέψεις μου, βέβαια οι μετακινήσεις μπορεί να είναι περισσότερες αλλά σ' αυτές πιστεύω αρκετά.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη