SmackDown Live 11/04/2017: Welcome to "The Kevin Owens Show"


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live. Ένα αρκετά ενδιαφέρον σόου στο οποίο είδαμε αρκετά πρόσωπα από το αντίπαλο brand να κάνουν την εμφάνισή τους, μερικά από αυτά, ήταν οι Kevin Owens και Charlotte. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Την έναρξη του εβδομαδιαίου SD Live έκανε ο Kevin Owens ο οποίος μίλησε στο μικρόφωνο και είπε ότι το μπλε σόου είναι και επίσημα το νέο "Kevin Owens Show". Τον σταμάτησε ο Baron Corbin λέγοντας ότι μπορεί να είναι τόσο καλός που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε από το ρόστερ του SmackDown, αλλά όχι τον "Lone Wolf". Τους διέκοψε ο Sami Zayn τονίζοντας ότι έγινε και επίσημα μέλος του SmackDown Live, δεν παρέλειψε να κάνει την είσοδό του και ο AJ Styles αναφέροντας πως το SD Live δεν είναι το "Kevin Owens Show" αλλά δικό του σόου, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Daniel Bryan για να ανακοινώσει ότι ο αγώνας του Owens με τον Jericho στο Payback ακυρώθηκε λόγω του "Superstar Shake-Up", ωστόσο ανακοίνωσε ένα Triple Threat Match μεταξύ των Styles - Zayn - Corbin με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον United States Champion στο Backlash.


Randy Orton vs. Erick Rowan

Ο πρώτος αγώνας του SmackDown Live ήταν αυτός ανάμεσα στον πρωταθλητή Randy Orton και στον Erick Rowan. Κατά την διάρκεια του αγώνα, εμφανίστηκε ο Bray Wyatt μέσα από την γιγαντοοθόνη τονίζοντας ότι παρά την μεταγραφή του στο RAW, είναι παντού. Ωστόσο το promo έκλεισε λέγοντας ότι θα τον συναντήσει στο Payback PPV σε αγώνα για το WWE Championship. Όταν τα φώτα άναψαν ο Orton δέχτηκε την επίθεση του Rowan με τα ατσάλινα σκαλοπάτια, ενώ έφαγε και ένα δυνατό Full Nelson Slam.


SmackDown Tag Team Championship Match
The Usos (c) vs. The American Alpha

Την ευκαιρία να επανακτήσει τους ομαδικούς τίτλους του SmackDown Live είχε το δίδυμο των Chad Gable & Jason Jordan. Οι American Alpha έφτασαν αρκετά κοντά στην νίκη, αλλά τα δίδυμα αδέρφια παράμειναν πρωταθλητές μετά από Splash στον Gable. Αμέσως μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν οι Shining Stars από το RAW, οι οποίοι επιτέθηκαν στους ηττημένους.


Mojo Rawley vs. Jinder Mahal

Αν θυμάστε καλά, στο Andre The Giant Memorial Battle Royal της WrestleMania 33, στο τελείωμα του αγώνα έμειναν οι Mojo Rawley και Jinder Mahal, έτσι ο GM του SD Live αποφάσισε να τους βάλει σε one on one match. Ο Rawley δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και επικράτησε.


Ο Shane McMahon μιλάει για την SD Women's Division

Ο Shane McMahon κάλεσε στην αρένα ολόκληρη την γυναικεία κατηγορία του SmackDown Live, και επισήμανε την μεταγραφή της Tamina Snuka από το RAW. Ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα ο Commissioner του SD Live να καλέσει στην αρένα την Charlotte Flair. Δυνατή επιλογή από το δυναμικό του μπλε σόου.


Aiden English vs. Tye Dillinger

Σε μια σύντομη αναμέτρηση ο Tye Dillinger επιβλήθηκε του Aiden English αφού τον πέρασε πρώτα από ένα δυνατό Tye Breaker.Αντιπαράθεση μεταξύ Ziggler και Nakamura

Ο Dolph Ziggler ήρθε στην αρένα και έκανε ένα προκλητικό promo τονίζοντας πως θα μείνει στο SmackDown Live, αφού ο "Showoff" πειραματίστηκε με το WWE Universe, τον διέκοψε ο Shinsuke Nakamura. Μέσα σε όλα ο Ziggler θύμωσε και επιχείρησε να τον χτυπήσει με Superkick, αλλά αυτός έπιασε το πόδι του στον αέρα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχωρεί από το ρινγκ.


Triple Threat #1 Contender's Match
Baron Corbin vs. Sami Zayn vs. AJ Styles

Και περνάμε στο main event της βραδιάς. Θυμίζουμε πως ο νικητής του αγώνα αντιμετωπίζει τον Kevin Owens καθώς κερδίζει την θέση του διεκδικητή για το United States Championship. Με την έναρξη είδαμε κατευθείαν επίδειξη δύναμης από τον Corbin όπου χτύπησε με Double Suplex τους αντιπάλους του, από την άλλη ο Zayn ενθουσίασε το WWE Universe από τις ικανότητές του στο ρινγκ, σαν νέο μέλος του μπλε σόου, ενώ ο Styles έκανε... τα δικά του. Νικητής του αγώνα και νούμερο #1 διεκδικητής έφυγε ο AJ Styles αφού πέρασε μέσα από το Phenomenal Forearm τον "Underdog From The Underground". Εκπληκτικός αγώνας.


Αποτελέσματα SmackDown Live 11/04/2017:

- Το Randy Orton vs. Erick Rowan έληξε με No-Contest
- Οι Usos νίκησαν τους American Alpha (παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions)
- Ο Mojo Rawley επικράτησε του Jinder Mahal
- Ο Tye Dillinger επιβλήθηκε του Aiden English
- Ο AJ Styles κέρδισε τους Sami Zayn και Baron Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη