Επιθετική συμπεριφορά από τον JBL


Πριν μερικές ώρες ο Mauro Ranallo αφαίρεσε από την προσωπική του περιγραφή στο twitter οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το WWE. Το γεγονός αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μάλιστα ένας από τους λόγους φαίνεται να είναι μία σύγκρουση που είχε ο παρουσιαστής με τον JBL έπειτα που νίκησε ο Mauro το "Wrestling Observer Announcer of the Year". Ο συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και από τους πιο βασικούς μιας και ο JBL δεν έχει δείξει την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους του στο παρελθόν.

Σε ένα πρόσφατο βιβλίο που έγραψε ο Justin Roberts αναφέρει πως ήταν θύμα bullying από τον JBL όσο ήταν στο WWE. Το πιο χαρακτηριστικό γεγονός που του είχε συμβεί είναι όταν του έκλεψαν το διαβατήριο του στην τελευταία μέρα της εταιρείας σε ένα UK Tour και δεν του το επέστρεψε κανείς ποτέ. Μάλιστα στο επόμενο Tour του WWE, ο JBL προσπάθησε ξανά σύμφωνα με τον Roberts να του κλέψει το διαβατήριο όμως εκείνος ήταν προετοιμασμένος.

Πρόσθεσε επίσης πως φοβόταν να πηγαίνει στην δουλειά με τον JBL και τους φίλους του κοντά του, ήταν σαν να είχαν μία συμμαχία και εκείνοι έκαναν ότι τους έλεγε εκείνος.
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη