Η άποψη μου για το House of Horrors Match


Στο προηγούμενο RAW, ο Bray Wyatt ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον Randy orton για το WWE Championship σ'ένα House of Horrors Match. Το συγκεκριμένο stipulation δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αγώνα της εταιρείας. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Payback και δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου stipulation.

Προσωπικά πιστεύω πως το WWE θέλει να κάνει την διαφορά και να κορυφώσει την έχθρα των δύο superstars. Πιθανόν να θέλει να επανορθώσει για το κακό ending στο match τους στην Wrestlemania 33. Αν θυμάστε σε εκείνον τον αγώνα ο Bray Wyatt μετέτρεψε τον ring σε μία οθόνη όπου προβλήθηκαν έντομα και σκουλήκια. Αυτό ήταν μία καινοτομία στην εταιρεία. Η θεωρία μου είναι πως το stipulation αυτό προστέθηκε για να προβληθούν οι υπερφυσικές δυνάμεις που πήρε ο Bray Wyatt από τις στάχτες της Sister Abigail. Να σας θυμίσω κιόλας που ο Bray Wyatt σε συνέντευξη του είχε πει πως αυτό που θα βγει από αυτό το feud θα είναι κάτι που ο κόσμος δεν θα έχει ξαναδεί. Μπορεί το stipulation αυτό να μοιάζει με το Ambrose's Asylum.

Για το μοναδικό που είμαι σίγουρος είναι ότι μία ατμόσφαιρα φόβου θα επικρατήσει υπέρ του Wyatt. Ίσως το ring να είναι κάπως σχεδιασμένο σαν την καλύβα της Wyatt Familly που έκαψε ο Randy Orton. Υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια. Μην με πείτε επιπόλαιο αλλά νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα από τα matches of the year.


Γράψτε και τις δικές σας γνώμες για το συγκεκριμένο stipulation κάτω στα σχόλια!Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη