Τα επικείμενα σχέδια για το SmackDown Women's Championship


Στην card της WrestleMania 33 παρατηρείται ένα κενό, το οποίο αφορά το SmackDown Women's Championship, το οποίο αναμένεται να καλυφθεί στο αποψινό SmackDown Live. Πιο συγκεκριμένα, έχει επισημανθεί πως θα εκμεταλλευτεί στο έπακρον το ταλέντο της women's division για το συγκεκριμένο Championship Match.

Εκτός από τις Natalya, Becky Lynch, Mickie James και Carmella αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλες female superstars. Φημολογείται πως θα κάνει την επιστροφή της η Eva Marie για να πάρει μέρος στο match, κάτι που δεν μοιάζει όμως εύκολο λόγω της πολύμηνης αποχής της. Ακόμη, πηγές αναφέρουν πως κατά το Σαββατοκύριακο της Wrestlemania 33 θα βρίσκεται στο Orlando η Eva Torres. Λέτε να δούμε συμμετοχή της στο championship match ή έστω παρέμβαση της;

Υπάρχουν φημολογίες ακόμα και για την Tamina να εμφανισθεί απόψε. Θυμίζουμε πως η Tamina εμφανίζεται μόνο στα house shows του SmackDown.

Τι πιστεύετε πως θα αποφασίσουν οι ιθύνοντες της εταιρίας για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου championship match; Μήπως προσθέσουν και συγκεκριμένο stipulation; Αφήστε τις προβλέψεις σας στα σχόλια.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη