Γιατί απουσίαζε απο επεισόδια του Smackdown ο Mauro Ranallo;


Όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει, ο Mauro Ranallo έχει χάσει προς το παρόν τα δύο τελευταία επεισόδια του Smackdown Live. Σύμφωνα με το WWE, στο πρώτο επεισόδιο απουσίαζε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ στο δεύτερο ο Tom Phillips είπε πως ο Ranallo είχε μια απλή γρίπη και δεν κατάφερε να εμφανιστεί.

Ο Dave Meltzer ανέφερε στο σόου του ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρχουν άλλοι, πιο σοβαροί λόγοι για τους οποίους απουσίαζε ο Mauro. Σημείωσε ότι "τουλάχιστον η μισή αλήθεια έχει ειπωθεί, αφού ο Otunga όντως έλειπε λόγω γυρίσματος ταινίας". Σχόλια έκανε και ο JBL στο Twitter γράφοντας με εχθρικό ύφος : " Εγώ ήμουν στο σόου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Ίσως δεν θα έπρεπε να λέει άσχημα λόγια για μένα αν δεν σκόπευε να εμφανιστεί...".

Δεν έχει χάσει ποτέ επεισόδιο Smackdown ο Mauro, και το γεγονός ότι έτυχε να λείπει σε δύο συνεχόμενα επεισόδια σίγουρα φαίνεται ύποπτο. Φημολογείται επίσης πως ο Ranallo υποφέρει απο κάποιου είδους σοβαρή αρρώστια, την οποία το WWE προσπαθεί να κρύψει, αλλά αυτό δεν εξηγεί τα σχόλια του JBL. Θα σας ενημερώσουμε μόλις φανερωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης


Νεότερη Παλαιότερη