SmackDown Live 28/03/2017: Συνεχίζει να παίζει με το μυαλό του Bray Wyatt ο Randy Orton!


   To τελευταίο SmackDown LIVE πριν τη WrestleMania ολοκληρώθηκε, κορυφώνοντας τις κόντρες εν όψει της Grandest Stage of Them All. Συνέχεια έδωσε στα mind games (που πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της κόντρας του με τον Bray Wyatt) ο Randy Orton, αποστόμωσε τους Miz & Maryse ο John Cena, υπέγραψαν τα συμβόλαια για τον αγώνα τους οι Shane McMahon και AJ Styles. Διαβάστε παρακάτω.


   Contract Signing ανάμεσα σε Shane McMahon και AJ Styles

   Το σόου άνοιξε με την υπογραφή συμβολαίων ανάμεσα στους Shane McMahon και AJ Styles. Ο commissioner του SmackDown LIVE αρχικά μίλησε με τιμητικά λόγια για τον Phenomenal, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως έναν από τους καλύτερους στην ιστορία του WWE. Τον προειδοποίησε όμως πως αν στη WrestleMania δεν δώσει τον καλύτερο του εαυτό, θα ηττηθεί από εκείνον. Ο AJ Styles με τη σειρά του είπε πως σέβεται το γεγονός πως ο Shane έχει βρεθεί μαζί με μεγάλα ονόματα στο ρινγκ, αλλά ανέφερε πως το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος σε έναν Singles αγώνα μαζί με τον ίδιο είναι κάτι το διαφορετικό. Ξαφνικά, τα αίματα πήγαν να "ανάψουν" και ο General Manager του "μπλε" brand, Daniel Bryan, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Τους πρότεινε να δώσουν τα χέρια, όμως μόνο ο Shane ανταποκρίθηκε. O AJ Styles αποχώρησε από το ρινγκ.

Styles tells Shane he won't be able to rely on ladders and cells in their match at WrestleMania.
  
   Becky Lynch vs. Carmella

   Για μια ακόμη φορά, Becky Lynch και Carmella δεν πρόλαβαν να πούνε πολλά στον μεταξύ τους αγώνα. Τις διέκοψαν οι Alexa Bliss και Mickie James, οι οποίες βρίσκονταν στο commentary table. Ξέσπασε ένα brawl ανάμεσα στις τέσσερεις γυναίκες, με τις Becky Lynch και Mickie James να μένουν μόνες όρθιες.

Becky Lynch and Carmella battle on SmackDown Live.

   Becky Lynch & Mickie James vs. Alexa Bliss & Carmella

   Όταν το σόου επανήλθε από το διαφημιστικό διάλειμμα, οι σχολιαστές ανακοίνωσαν πως ο Daniel Bryan κανόνισε ένα Tag Team Match ανάμεσα στις τέσσερεις γυναίκες του "μπλε" brand. Από αυτό, η ομάδα των Alexa Bliss και Carmella επικράτησε αυτής των Becky Lynch και Mickie James. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ξέσπασε άλλο ένα brawl, στο οποίο ενεπλάκη αυτή τη φορά και η Natalya που παρακολούθησε τον ομαδικό αγώνα από το commentary table. Εκείνη τη στιγμή πραγματοποίησε την επιστροφή της η Naomi, η οποία έβγαλε από το ρινγκ όλες τις εναπομείνουσες γυναίκες και δήλωσε πως επέστρεψε και θα συμμετάσχει στο SmackDown Women's title Match στη WrestleMania.

... Carmella takes advantage by pinning The Irish Lass Kicker.
Naomi hits The Rear View on Little Miss Bliss.
Naomi announces that she will join the SmackDown Women's Championship Match at WrestleMania...

   Miz TV

   Σε ένα ακόμη Miz TV, οι Miz και Maryse παρουσίασαν το τελευταίο επεισόδιο της παρωδίας των Total Bellas που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά το τέλος του επεισοδίου, έκαναν την εμφάνιση τους οι John Cena και Nikki Bella. Ο Leader of Cenation πήρε ένα μικρόφωνο και πέρασε στην αντεπίθεση για όσα είπε ο Miz όλον αυτόν τον καιρό εναντίον του. Αναίρεσε όλες τις κατηγορίες που είχαν προσάψει ο A-Lister και η Maryse σε αυτόν και στη σύντροφο του, Nikki Bella, και τους προκάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους με τη βία εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Οι Miz και Maryse εγκατέλειψαν το ρινγκ ταπεινωμένοι και οργισμένοι.

The A-List Couple present "never-before-seen" footage of Total Bellas.

   Mojo Rawley, Heath Slater, Rhyno & American Alpha vs. Dolph Ziggler, The Usos & Breezango

   Σε ένα 10-Man Tag Team Match, όπου όλα τα μέλη που το απάρτιζαν θα συμμετάσχουν στο Andre the Giant Memorial Battle Royal της Κυριακής, οι Mojo Rawley, Heath Slater, Rhyno και American Alpha επικράτησαν των Dolph Ziggler, The Usos και Breezango. Τη νίκη έδωσε ο Rawley με pinfall στον Tyler Breeze.


   Bray Wyatt vs Luke Harper- O Randy Orton συνεχίζει τα mind games με τον Bray Wyatt.

   Ο Bray Wyatt δυσκολεύτηκε, αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του Luke Harper, αφήνοντας τον αναίσθητο στον καμβά με ένα Sister Abigail. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Randy Orton ξαναεμφανίστηκε από τη γιγαντοοθόνη και έπαιξε με το μυαλό του WWE Champion για πολλοστή φορά. Κάρφωσε στις στάχτες της Sister Abigail ένα περίεργο σύμβολο και είπε πως με αυτόν τον τρόπο ο Bray Wyatt έχασε όλες τις δυνάμεις που του είχε δώσει εκείνη πριν από λίγες εβδομάδες.

After connecting with Sister Abigail, The New Face of Fear scores the victory over Harper.
The Viper drives a Crusix through the heart and soul of Sister Abigail five days before his WWE Championship Match with Bray Wyatt at The Ultimate Thrill Ride.

   Αποτελέσματα SmackDown LIVE 28/03/2017;
  • Ο αγώνας της Carmella με την Becky Lynch έληξε σε no contest.
  • Οι Alexa Bliss & Carmella επικράτησαν των Becky Lynch & Mickie James με pinfall.
  • Οι Mojo Rawley, Heath Slater, Rhyno & Amercian Alpha επιβλήθηκαν των Dolph Ziggler, The Usos & Breezango με pinfall.
  • Ο Bray Wyatt κέρδισε τον Luke Harper με pinfall.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

 
   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη