Ο Seth Rollins μιλάει για τον τραυματισμό του


Το WWE ανέβασε πριν από λίγες ώρες στον επίσημο του λογαριασμό στο youtube, ένα βίντεο στο οποίο ο Seth Rollins ενημερώνει τον κόσμο για τον τραυματισμό του και για το τι πρέπει να κάνει την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: "Η Κυριακή θα είναι η μεγαλύτερη νύχτα στην καριέρα μου και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το γόνατο μου είναι έτοιμο και ότι η καρδιά μου είναι έτοιμη. Το γόνατο μου δεν είναι 100% έτοιμο  αλλά αισθάνομαι ωραία. Γνωρίζω ότι ο Triple H θα μου επιτεθεί στο γόνατο και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι προετοιμασμένος για να το αποφύγω."

Συνέχισε λέγοντας πως: "Οι γιατροί και οι χειρούργοι μου λένε να συμμετέχω στο match της Κυριακή γιατί η ανταμοιβή δεν θα είναι άξια του ρίσκου που θα πάρω. Πρέπει να είμαι 100% έτοιμος την Κυριακή ώστε να μην καταστραφώ σωματικά και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρω."

Θυμίζουμε πως ο Seth Rollins έχει συμφωνήσει να αντιμετωπίσει τον Triple H σε ένα Non-Sactioned match την Κυριακή στο Grandest Stage of Them All.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη