Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Rusev στον Chris Jericho


   Ο γνωστός παλαιστής του WWE, Rusev, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον συνάδελφο του, τον Chris Jericho, στο πασίγνωστο podcast του τελευταίου ονόματι "Talk is Jericho". Στη συνέντευξη αυτή ο Bulgarian Brute αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ των οποίων και ο θαυμασμός του για την είσοδο του στη WrestleMania 31, το μίσος που είχε εισπράξει παλαιότερα από πολλούς συμπατριώτες του και τους αγαπημένους του αγώνες απ' αυτούς που έχει δώσει στο WWE.


   Όσον αφορά την είσοδο του στη WrestleMania 31:

   "Αστειευόμουν γι' αυτό το θέμα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι θα κάνω είσοδο με έναν στρατό και όλα τα σχετικά. Και μετά, η ημέρα διεξαγωγής της WrestleMania ήρθε και κατευθύνθηκα προς το στάδιο και εκεί υπήρχε ένα τανκ. Και ρωτάω 'τι είναι αυτό, ένα τανκ;', μου απαντάνε 'ναι θα διαθέσουμε αυτά τα όπλα και αυτούς τους ανθρώπους που θα φοράνε τις στρατιωτικές στολές και θα κρατάνε τη σημαία'. Σκεφτόμουν από μέσα μου 'αυτό δεν υπάρχει, είναι εξωπραγματικό'. Ήταν πραγματικά θαυμάσιο. Νιώθω πως ήταν μια από τις καλύτερες εισόδους, σε WrestleMania, όλων των εποχών."

Σχετική εικόνα


   Για το μίσος που εισέπραξε από πολλούς συμπατριώτες του, Βούλγαρους, όσο βρισκόταν στο NXT:

   "Υπήρξε τόση αναστάτωση διότι όσο βρισκόμουν στο NXT, συνήθιζα να κάνω την είσοδο μου στο ρινγκ με τον εθνικό ύμνο της Βουλγαρίας. Και οι άνθρωποι της χώρας μου έλεγαν 'ω, γιατί ντροπιάζεις τον εθνικό μας ύμνο;'. Πως γίνεται να ντροπιάζω τον ύμνο, είμαι περήφανος που κατάγομαι από τη Βουλγαρία. Έχω ένα τατουάζ της σημαίας της Βουλγαρίας στο μπράτσο μου και είμαι περήφανος γι' αυτό. Είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό που μερικοί άνθρωποι βγάζουν μίσος όλη την ώρα. Γιατί δεν μπορούν απλά να είναι χαρούμενοι με την επιτυχία του συμπατριώτη τους;"

Αποτέλεσμα εικόνας για rusev nxt

   Για τους αγαπημένους του αγώνες, απ' αυτούς που έχει δώσει, στο WWE:

   "Μου άρεσε πολύ ο αγώνας ανάμεσα σε εμένα και τον John Cena στο Payback. Ήταν ένας 'I Quit' αγώνας. Μου άρεσε πραγματικά αυτός. Παλέψαμε σε όλο το στάδιο για περίπου τριανταπέντε λεπτά ή τέλος πάντων κάπου τόσο. Είχαμε κι άλλες όμορφες αναμετρήσεις με τον Cena. Και με τον Roman είχαμε όμορφους αγώνες. Το Hell in a Cell ματς! Τη λάτρεψα αυτή την αναμέτρηση. Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στο κελί και πραγματικά ένιωθα συναρπαστικά. Εν τέλει αυτοί οι δυο είναι που ξεχωρίζουν για εμένα."

Αποτέλεσμα εικόνας για rusev vs cena payback

   Αν θέλετε να ακούσετε όλο το podcast πατήστε εδώ.   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη