Εμφανίσεις σε Raw και SmackDown Live o Kurt Angle;


Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Kurt Angle θα ενταχθεί φέτος στο WWE Hall of Fame, την εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί η WrestleMania 33. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι εάν το WWE έχει σχεδιάσει να χρησιμοποιήσει τον Angle σε κάποιον ρόλο στα τηλεοπτικά προγραμμάτά του, Raw και SmackDown Live.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PWInsider.com, o Kurt Angle αναμένεται να εμφανιστεί τόσο στο επεισόδιο του Raw μετά την WrestleMania 33 όσο και στο επεισόδιο του SmackDown Live μετά το φετινό Show of Shows.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο σκοπός αυτών των εμφανίσεων αλλά θα μπορούσαν να είναι παρόμοιες με αυτές του Ultimate Warrior το 2014, μετά την ένταξή του στο πάνθεον της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι ο Kurt Angle έχει να εμφανιστεί σε πρόγραμμα του WWE από ένα επεισόδιο του ECW στις 8 Αυγούστου του 2006, όπου αντιμετώπισε τον Sabu με τον αγώνα τους να λήγει σε No Contest.

Τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Kurt Angle αν εμφανιστεί στο Raw και στο SmackDown Live μετά την WrestleMania 33; Γράψτε στα σχόλια!Για το Ringside House,
efthimis101
Νεότερη Παλαιότερη