RAW 20/03/2017: Ένα Spear δεν είναι αρκετό!


   Ο Roman Reigns έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Undertaker, αφήνοντας αναίσθητο στον καμβά τον Deadman με ένα Spear. Μολαταύτα, ο θρυλικός wrestler απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι "σκληρό καρύδι" και σηκώθηκε όρθιος μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά. Απέλυσε τον Mick Foley η Stephanie McMahon, προκάλεσε τον Seth Rollins να εμφανιστεί στο επόμενο RAW ο Triple H, προστέθηκε στον αγώνα για τον γυναικείο τίτλο η Nia Jax. Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα του χτεσινού επεισοδίου του RAW.


   Την αυλαία άνοιξε ο Mick Foley. Ο General Manager του «κόκκινου» brand είχε μαζί του κάποια χαρτιά, τα οποία και διάβασε ανοιχτόφωνα μπροστά στο κοινό του Μπρούκλιν. Τα χαρτιά αυτά έλεγαν ότι απολογείται για τις πράξεις του την προηγούμενη εβδομάδα. Μολαταύτα, αφού τελείωσε την ανάγνωση, ο θρυλικός wrestler τα έσκισε ως ένδειξη του ότι δε θα υποταχθεί στη Stephanie McMahon και τον Triple H. Η πράξη του αυτή προκάλεσε την εμφάνιση της commissioner του RAW, η οποία εξοργισμένη με τον Hardcore Legend προέβη στην ανακοίνωση της απόλυσης του από το αξίωμα του General Manager. Την εμφάνιση του έκανε ο Sami Zayn για να τον υπερασπιστεί. Το τελευταίο γεγονός εκνεύρισε τη Stephanie ακόμη περισσότερο και την εξώθησε να ανακοινώσει αγώνα ανάμεσα στον Underdog from the Underground και τον Samoa Joe, για να τιμωρήσει το θράσος του πρώτου.


   Samoa Joe vs. Sami Zayn

   Σε έναν αγώνα που ήταν ελαφρώς καλύτερος εκείνου που είχαν δώσει πριν κάτι εβδομάδες στο Fastlane PPV, ο Samoa Joe επικράτησε του Sami Zayn με το Coquina Clutch.


   Charlotte Flair vs. Dana Brooke

   Αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς, η Charlotte Flair πήρε τη νίκη απέναντι στην πρώην μαθητευόμενη της, τη Dana Brooke, με ένα Big Boot.
                                     

   Highlight Reel

   Σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο του Highlight Reel, ο Chris Jericho είχε θέσει ως σκοπό να αποκαλύψει τον πραγματικό Kevin Owens. Έκανε φανερά στο κοινό διάφορα προσωπικά δεδομένα του Prizefighter, όπως παλιές φωτογραφίες ή συζητήσεις, που έδειχναν πως είχε υπάρξει θαυμαστής του Y2J. Ακολούθως ανέφερε πως στη WrestleMania, καθώς θα κάνει την είσοδο του , ο Kevin Owens θα μετατραπεί γι' ακόμη μια φορά σε εκείνο το μικρό αγόρι που ήταν θαυμαστής του Chris Jericho. Όταν πήγε να τον βάλει όμως στη λίστα, την εμφάνιση του έκανε ο Samoa Joe. Η εμφάνιση αυτή απέσπασε την προσοχή του Y2J και ο Kevin Owens, που ξεπετάχτηκε από το πουθενά, τον χτύπησε πισώπλατα. Τον άφησε αναίσθητο στον καμβά με ένα Pop-Up Powerbomb και στη συνέχεια έσκισε τις σελίδες της λίστας του.

He goes on to show that when Owens first signed his WWE contract years later, he took to Twitter to ask for advice from Jericho.

   The Brian Kendrick vs. TJ Perkins

   Εύκολη νίκη απέναντι στον TJ Perkins πήρε ο The Brian Kendrick, σε ένα αρκετά σύντομο ματς. Στη συνέχεια, πήρε ένα μικρόφωνο και πίκαρε για πολλοστή φορά τον Akira Tozawa, αποκαλύπτοντας ότι του έχει κλέψει το διαβατήριο.

                                   

   Nia Jax vs. Bayley σε ένα No DQ Match (αν η Nia Jax κερδίσει, εντάσσεται στο Women's Championship Match της WrestleMania)

   Στα παρασκήνια, η Stephanie McMahon είχε βάλει σκοπό να κάνει κόλαση τη ζωή όσων παλαιστών είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον Mick Foley. Θύμα αυτής της δεικτικής διάθεσης υπήρξε και η γυναικεία πρωταθλήτρια, Bayley. Η Stephanie της ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τη Nia Jax σε μια No DQ αναμέτρηση, στην οποία αν η Jax νικήσει, θα ενταχθεί στο Women's title Match στη WrestleMania. Η πανίσχυρη powerhouse επιβλήθηκε, ευκολότερα απ' ότι θα περίμενε κανείς, της πρωταθλήτριας και απέκτησε το δικαίωμα να διεκδικήσει κι αυτή τη ζώνη στη Grandest Stage of Them All.


   O Triple H δίνει συνέντευξη στον Michael Cole - Προκαλεί τον Seth Rollins

   Λίγο νωρίτερα στη βραδιά, ο γιατρός του WWE εμφανίστηκε μέσω της γιγαντοοθόνης και ανέφερε πως ο Seth Rollins δεν πρέπει να αγωνιστεί στη WrestleMania διότι θα θέσει έτσι σε κίνδυνο την καριέρα του. Λαμβάνοντας υπόψιν τα λεγόμενα του γιατρού, ο Triple H έκανε την εμφάνιση του για να δώσει συνέντευξη στον Micheal Cole και αφού χλεύασε για πολλοστή φορά τον Architect, τον προκάλεσε να εμφανιστεί στο επόμενο RAW και να υπογράψει συμβόλαιο για αγώνα μαζί του, αν θέλει τόσο πολύ να τον αντιμετωπίσει στη WrestleMania.


   Cesaro & Sheamus vs. Luke Gallows, Karl Anderson, Enzo Amore & Big Cass (αν χάσουν οι Cesaro & Sheamus, δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν τους RAW Tag Team titles στη WrestleMania)

   Εκτός από τη Bayley, θύματα της ανεξέλεγκτης οργής της Stephanie McMahon έπεσαν και οι Cesaro & Sheamus. Η commissioner του «κόκκινου¬ brand τους τοποθέτησε σε ένα 2 vs 4 Handicap Match, απέναντι στις ομάδες των Luke Gallows & Karl Anderson και Enzo Amore & Big Cass, το οποίο έπρεπε να κερδίσουν αν ήθελαν να συνεχίσουν να αποτελούν μέρος του RAW Tag Team Championship Match στη WrestleMania. Οι faces εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλες ομάδες "φαγώθηκαν" μεταξύ τους, κατάφεραν ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που τους διατήρησε σε τροχιά τίτλων.


   Austin Aries vs. Tony Nese

   Εύκολη νίκη πήρε ο Austin Aries απέναντι στον Tony Nese. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, την εμφάνιση του έκανε ο Neville, ο οποίος δήλωσε πως θα διαλύσει τον A Double στην WrestleMania. Ο Aries ανταπέδωσε και είπε πως ο Neville φοβάται να κατέβει στο ρινγκ να τον αντιμετωπίσει διότι γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι ανώτερος του. Του πρότεινε μάλιστα να χαρεί ως πρωταθλητής τις δεκατρείς μέρες που απομένουν μέχρι τη WrestleMania, γιατί από εκεί και έπειτα δε θα έχει πια τη ζώνη.


   Roman Reigns vs Braun Strowman - Ο Undertaker κάνει την εμφάνιση του

   Ο Roman Reigns έφτασε κοντά σε άλλη μια νίκη έναντι του Braun Strowman. Ο Big Dog είχε θέσει σε προφανή θέση για Spear τον Monster Among Men αλλά λίγο πριν το εκτελέσει σήμαναν οι καμπάνες και έσβησαν τα φώτα. Όταν ξαναάναψαν, στη μέση του ρινγκ βρισκόταν ο Undertaker που είχε ένα έντονο staredown με τον Reigns. Ο Deadman έβγαλε εκτός με ένα Chokeslam τον Braun Strowman αλλά όταν πήγε να κάνει το ίδιο και με τον Σαμοανό, εκείνος ανταπέδωσε και τον άφησε αναίσθητο στον καμβά με ένα Spear. Στη συνέχεια, ο Samoan Badass εγκατέλειψε το ρινγκ, καθώς όμως βρισκόταν στη ράμπα της εισόδου είδε τον Undertaker να σηκώνεται ξανά στα πόδια του και να τον κοιτάει με αγριεμένο βλέμμα.

But just when it seems Reigns is about to strike with the Spear, the lights go dark and sound of The Undertaker’s legendary gong rings through the arena.
Strowman unwisely decides to attack The Deadman and got a chokeslam for his trouble.
Moment later, The Big Dog attacks his WrestleMania opponent and plants him with an earth-shattering Spear.
But as Reigns made his way up the ramp, The Undertaker rises and signals that WrestleMania will spell the end for The Big Dog.

   Αποτελέσματα RAW 20/03/2017:

  • O Samoa Joe υπέταξε τον Sami Zayn
  • Η Charlotte Flair κέρδισε την Dana Brooke
  • Ο The Brian Kendrick επιβλήθηκε του TJ Perkins
  • H Nia Jax νίκησε τη Bayley
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν τους Luke Gallows, Karl Anderson, Enzo Amore & Big Cass
  • O Austin Aries επικράτησε του Tony Nese
  • O Braun Strowman κέρδισε τον Roman Reigns
 
Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη