Αποσπάσματα από τo podcast των Edge, Christian με καλεσμένο τον Goldberg

   Στο ντεμπούτο του νέου podcast των πρώην παλαιστών του WWE, Edge & Christian, παρευρέθηκε ο νυν Universal Champion, Goldberg. Οι τρεις του μίλησαν για διάφορα θέματα, όπως το ποιες είναι οι σχέσεις του θρυλικού wrestler με τον Vince McMahon, το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στα αποδυτήρια σε σχέση με παλαιότερες εποχές και τη λίστα των απαγορευμένων λέξεων, που υπάρχει πλέον στο WWE.


   Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Goldberg κάνει ένα λάθος, αποκαλώντας το Universal Championship αντί για τίτλο, ζώνη. Το διορθώνει και κάνει κι ένα μικρό σχόλιο πάνω στη λίστα των απαγορευμένων λέξεων, η οποία υπάρχει πλέον στο WWE.

   "Κατέκτησα τη ζώνη... εε με συγχωρείτε. Κατέκτησα τον τίτλο, τον Universal τίτλο. Ναι, όπως βλέπετε έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα μιας και απουσιάζω 13 χρόνια από το χώρο. Υπάρχει μια λίστα με απαγορευμένες λέξεις. Πραγματικά θυμάμαι ελάχιστα πράγματα απ' αυτή."


                                      Αποτέλεσμα εικόνας για goldberg 2017 universal title   

   Όταν ο Christian τον ρώτησε για το ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην τωρινή του πορεία στο WWE και σε αυτή που είχε το 2003-4, ο Goldberg είπε πως θεμέλιος λίθος των διαφορών αυτών είναι οι σχέσεις που πλέον έχει με τον Vince McMahon και ευχήθηκε να ήταν έτσι τα πράγματα και στο πρώτο του run στην κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, στη βιομηχανία του pro wrestling.

   "Πλέον μπορώ να κάτσω στο γραφείο του Vince και να μιλήσουμε για οτιδήποτε, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια, μιλώντας με διαφορετικό τρόπο απ' ότι μιλούσαμε στο παρελθόν. Είναι μια σχέση που εύχομαι να είχα και στο πρώτο μου run στο WWE. Δεν ξέρω πάντως γιατί συμβαίνει αυτό πλέον. Πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι και οι δυο είμαστε μεγαλύτεροι ηλικιακά."

   Σε κάποια στιγμή, η κουβέντα πήγε στις σχέσεις που έχει ο θρυλικός wrestler με τα νέα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ. Εκείνος απάντησε πως τον σέβονται και πως νιώθει ότι διαδραματίζει το ρόλο του πατέρα τους.

   "Νιώθω σαν πατέρας. Και πραγματικά εκτιμώ πως όλοι τους με έχουν δεχθεί με ανοιχτές αγκάλες. Με ευχαριστούν που είμαι μέρος του σόου και πολλοί απ' αυτούς λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν οπαδοί μου. Είναι πραγματικά ωραίο αυτό. Σπουδαία παιδιά πάντως όλοι τους. Αποτελούν τον πυρήνα του WWE, εγώ είμαι εκεί περιοδικά. Και ο πυρήνας αυτός διαφέρει πολύ από εκείνον του 2003-4."

                                     Αποτέλεσμα εικόνας για goldberg 2017 universal title

 O Goldberg μίλησε και για τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν στα παρασκήνια, σε σχέση με παλαιότερα. Ανέφερε πως οι διαφορές αυτές ενδεχομένως να οφείλονται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στους παλαιστές, η οποία κυριαρχεί πλέον.

   "Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα πλέον. Δεν έχεις τις σημαντικές προσωπικότητες που είχες στο παρελθόν. Θέλω να πω τις έχεις, αλλά δεν ξέρω. Είναι δύσκολο να δώσεις μια ακριβή ερμηνεία του τοπίο αυτή τη στιγμή. Είναι απλά πολύ διαφορετικό, απ' ότι ήταν όταν πρωτοπήγα εκεί. Δεν εμπιστεύονται πλέον τα ταλέντα. Ίσως φταίει το ότι υπάρχουν ελάχιστοι που μπορείς να τους εμπιστευτείς, σε αντίθεση με τις παλαιότερες εποχές. Ελάχιστοι που μπορούν να βγουν έξω και να πούνε μια ιστορία, να τη νιώσουν. Αναπτύσσομαι όμως τώρα σε θέματα που δε θα έπρεπε να το κάνω."

                                     Αποτέλεσμα εικόνας για goldberg 2017 universal title

   Ο θρυλικός wrestler μίλησε και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία μπορείτε να τσεκάρετε, ακούγοντας όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

   Για το Ringside House,
   Kill Bill

Νεότερη Παλαιότερη