Για ποιο λόγο ο Braun Strowman υποχώρησε στην εμφάνιση του Undertaker στο περασμένο RAW;


   Από το brand split και έπειτα, ο Braun Strowman λαμβάνει ένα σταθερά ανοδικό και προσεκτικό  push καθώς οι ιθύνοντες του WWE δείχνουν να τον προορίζουν ως τη νέα καταστροφική δύναμη που θα διαδεχθεί τους βετεράνους (πλέον) Kane και Big Show. Ο Monster Among Men προωθείται μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα υπερτερώντας έναντι κάθε αντιπάλου του, με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις. Σε αντίφαση με όλο αυτό το προσεκτικό booking ήρθε ένα angle του περασμένου RAW, στο οποίο ο Strowman φάνηκε να δειλιάζει μπροστά στην εμφάνιση του θρυλικού Undertaker που απάντησε στο κάλεσμα που έκανε ο powerhouse αντί του Roman Reigns.


   Σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιευμάτων του εξωτερικού, ο σκοπός της δημιουργικής ομάδας που επιμελήθηκε αυτό το mini segment ήταν να προωθηθεί περαιτέρω η επικείμενη κόντρα του Undertaker με τον Roman Reigns που θα καταλήξει σε αγώνα τους στη WrestleMania. Οι ιθύνοντες "αρπάχθηκαν" από το γεγονός ότι ο Big Dog είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Strowman  και χρησιμοποίησαν τον Monster Among Men ως "τροφή" για τις ανάγκες του μεγάλου feud που προορίζεται να ολοκληρωθεί στη Grandest Stage of Them All. Μολαταύτα, αν και σε πολλούς που παρακολούθησαν την όλη στιγμή φάνηκε πως η πράξη του Strowman ήταν πράξη δειλίας, ο σκοπός των σεναριογράφων δεν ήταν αυτός. Η υποχώρηση του Strowman έγινε ως μια ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του πενηνταενάχρονου βετεράνου. Αυτό ήθελαν να καταλάβει το κοινό η σεναριογραφική ομάδα του WWE.


undertaker braun strowman wwe

   Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως αφήνει μια ανοιχτή πόρτα για κόντρα ανάμεσα στον Deadman και στον Monster Among Men, σε περίπτωση που συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τη Wrestlemania ο Undertaker. Ένας μεταξύ τους αγώνας είχε φημολογηθεί έντονα για να συμβεί στην περσινή διεξαγωγή του μεγαλύτερου wrestling event του πλανήτη, τα σχέδια όμως ακυρώθηκαν διότι οι ιθύνοντες θεώρησαν πως ο Strowman δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Σύμφωνα μάλιστα με διάφορες πληροφορίες, ο powerhouse ήταν ο πρώτος πιθανός αντίπαλος που σκέφτηκαν  για τον 'Taker, μετά την απόρριψη της πρότασης για αγώνα του Deadman απέναντι στον John Cena από τον Vince McMahon. Όπως και να έχει, η ιδέα της πραγματοποίησης μιας τέτοιας αναμέτρησης είναι ιδιαίτερα αρεστή σχεδόν σε όλους όσους έχουν δυνατότητα παρέμβασης στα σενάρια στην εταιρεία και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον, με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο Undertaker θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τη WrestleMania.   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη