Ανησυχία στα backstage για τον Undertaker- Θα είναι άραγε η φετινή WrestleMania η τελευταία του;

   Ένα από τα μεγάλα ματς της φετινής WrestleMania είναι και αυτό ανάμεσα στους Undertaker και Roman Reigns. Τα θεμέλια αυτής της κόντρας έχουν τεθεί από το φετινό Royal Rumble, στο οποίο ο Big Dog έκανε eliminate τον Deadman κατά τη διάρκεια του Royal Rumble Match. Ως συνέπεια των πράξεων του, ο Reigns δέχθηκε την οργισμένη επίθεση του θρυλικού wrestler στο RAW μετά το Fastlane και οι διοικούντες του <<κόκκινου>> brand ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Grandest Stage of Them All.


  Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ένα από τα μεγαλύτερα θέματα στα backstage του WWE είναι το ποια θα είναι η κατάσταση του Deadman μετά τη WrestleMania. Μαρτυρίες ανθρώπων που παρευρέθηκαν εκεί, κατά τη διάρκεια του περασμένου RAW, λένε πως ο θρυλικός wrestler πονούσε έντονα μετά τη λήξη του σόου. Το συγκεκριμένο γεγονός ανάπτυξε ακόμη περισσότερο τις φήμες που κάνουν λόγο για το Roman Reigns vs The Undertaker, να είναι το τελευταίο ματς που θα δώσει ο Deadman στη Grandest Stage of Them All.

                                     Αποτέλεσμα εικόνας για undertaker attacks reigns

   Υπάρχουν ακόμη αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για τον Undertaker στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον, όπως ο πολυσυζητημένος ανάμεσα σε αυτόν και τον John Cena ή αυτός απέναντι στον θρυλικό Sting, αγώνες που θα αποτελούσαν μεγάλο draw. Μολαταύτα, αν λάβει κανείς υπόψιν όσα αναφέρθηκαν στην πρώτη παράγραφο του άρθρου, οι ιθύνοντες του WWE πιθανότατα θα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η φετινή WrestleMania θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του θρυλικού Deadman στο σόου των σόου. Η σοβαρή εγχείρηση που θα υποστεί αμέσως μετά τη διεξαγωγή του φετινού μεγάλου event, κατά πάσα πιθανότητα θα τελειώσει την καριέρα του στο ρινγκ.

  Για το Ringside House,
  Kill Bill

Νεότερη Παλαιότερη