ΝΧΤ 22/03/2017 : Μια newcomer "γκρέμισε" την SAnitY!


H SAnitY βρήκε τον "μάστορά" της! Στο main event του επεισοδίου, το πανίσχυρο stable τα έβαλε με τους Roderick Strong, Tye Dillinger και No Way Jose. Και ενώ είχαν το πάνω χέρι, το ντεμπούτο μιας νέας παλαίστριας, σόκαρε την SAnitY. 


Andrade Almas vs Oney Lorcan

O Lorcan ξεκίνησε άσχημα, καθώς η κακή του άμυνα δεν του επέτρεψε να μπει στον αγώνα. Τα πολυάριθμα chops, slaps στο θώρακα και το πρόσωπο που δέχθηκε από τον Almas τον έφεραν σε κακή θέση. H κυριαρχία του κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς δεν έχασε τον έλεγχο. Πήρε την νίκη με hammerlock DDT.


Asuka vs Priscilla Zuniga

Η πρωταθλήτρια εμφανίστηκε όπως πάντα, σε δαιμονιώδη φόρμα. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να καταβάλλει την αντίπαλό της και πήρε την νίκη με Asuka lock. Πλέον, έχει το μυαλό της στον αγώνα του TakeOver κόντρα στην Ember Moon. Τόσο ο τίτλος της, όσο και η υπόληψή της είναι "στον άερα", καθώς και οι δύο superstars είναι αήττητες.


SAnitY vs Tye Dillinger, Roderick Strong & No Way Jose

Ο αγώνας αυτός ήταν η μεγάλη ευκαιρία των "καλών" να πάρουν το αίμα τους πίσω απέναντι στο τερατώδες αυτό stable. Έχοντας περάσει τα πάνδεινα απέναντι στην παρέα του Eric Young, οι Dillinger, Strong και Jose ήθελαν τη ρεβάνς. Κι ενώ ήταν ήδη τα αουτσάιντερ, η εμφάνιση της Nikki Cross έκανε μόνο χειρότερα τα πράγματα. Κι όμως, το φινάλε είχε μια θετική νότα. Μια άγνωστη superstar εισέβαλλε στο ρινγκ, επιτέθηκε στην Cross, βγάζοντάς την εκτός μάχης. Οι "καλοί" εκμεταλλεύτηκαν τη σύγχυση κι έδωσαν ένα καλό μάθημα στη SAnitY, δείχνοντας πως η ώρα της αλλαγής έφτασε και το ΝΧΤ είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις διαθέσεις του stable αυτού. Μετά τον αγώνα, η newcomer μας συστήθηκε ως "Ruby Riot"!
Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House, 
Γιώργος Γκίκας


Νεότερη Παλαιότερη