ZMAK WARS 2017: Το συνδικάτο πήρε την πρώτη μάχη


Από όλα είχε το πρώτο σόου του ZMAK για το 2017 και το 2ο ετήσιο ZMAK WARS. Νέοι πρωταθλητές, νέος Γενικός Διευθυντής αλλά και μια εσωτερική διαμάχη στην Ka$$ Company ήταν μερικά μόνο από τα συστατικά ενός σόου που «έκανε ποδαρικό» για μια χρονιά που αναμένεται πολύ «καυτή».


Η βραδιά ξεκίνησε με την Χριστίνα Καμπούρη να καλωσορίζει τους φαν του ZMAK στο ZMAK WARS, για να την διακόψουν μετά από ένα λεπτό όλα τα μέλη της Kass Company με την Eva να την διώχνει κακήν κακώς από το ρινγκ. Λίγα λεπτά μετά, έκανε και την εμφάνισή του ο Kriss Ka$$, ο οποίος μοιράζοντας δολάρια απλόχερα στον κόσμο, έφτασε ακόμα και να διατάξει την απέλαση ενός Σύριου μετανάστη – φαν του ZMAK, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, λόγω της πρόσφατης εντολής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ο Kass γνωρίζει προσωπικά.


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος αφού ανέβηκε στο ρινγκ, διαμαρτυρόμενος για τις πράξεις του μεγιστάνα, ζήτησε ματς από τον Kass, ώστε να παρουσιάσει τον νέο παλαιστή του ZMAK, τον Πάρη "The Samurai" (μισθοφόρο, πρώην VIP security του Βλάντιμιρ Πούτιν), ο οποίος αργότερα στο show, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον προσωπικό μπράβο του Kris Ka$$, τον FBI.


Ισοπαλία Νεκροθάφτη – Κάκτου, 1 χρόνο αήττητος ο Νεκροθάφτης

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ένα ματς μεταξύ του Νεκροθάφτη και του Νίκου Κάκτου, με χρονικό όριο 5 λεπτών, όπου αν κέρδιζε ο Νεκροθάφτης θα είχε ευκαιρία για τίτλο. Ο αγώνας κρίθηκε out of limit, καθώς ο Νεκροθάφτης μετά από ένα Tombstone Piledriver, δεν πρόλαβε να κάνει pin στον Κάκτο και έληξε ο χρόνος των 5 λεπτών.

Double Count-Out το ματς μεταξύ FBI και Πάρη

Το ματς μεταξύ ZMAK Syndicate και Kass Company είχε έναν συγκεκριμένο όρο. Εάν ο FBΙ κέρδιζε, τότε ο Kriss Kass θα είχε το δικαίωμα να είναι στην περιοχή του ρινγκ και να υποστηρίζει τα μέλη της ομώνυμης Company στα main event. Ο FBI και ο Paris, συνοδευόμενοι από Kris Ka$$ και Πέτρο Πολυχρονίδη αντίστοιχα, έδωσαν ένα σκληρό ματς μέσα και έξω από το ring, το οποίο τέλειωσε με διπλό χρονικό αποκλεισμό. Μετά από ένα suicide dive του FBI οι 2 παλαιστές δεν γύρισαν στο ρινγκ και έτσι αποκλείστηκαν.Αφού κόπασαν οι πανηγυρισμοί του Πέτρου Πολυχρονίδη, ο Kass, μαζί με τον 3B, άρχισε να διαμαρτύρεται για το ότι, ο Πολυχρονίδης δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία και ότι δεν υπάρχει General Manager για να δώσει τέτοια εντολή. Τότε, ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον πρόεδρο του ZMAK να παρουσιάσει τον επί χρόνια φίλο του και νέο Γενικό Διευθυντή, τον Γιώργο Πέρη, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά και ανακοίνωσε ότι αργότερα, ο 3B θα αντιμετώπιζε 10 άτομα ταυτόχρονα σε ένα Rodeo match, όπου ο νικητής θα ανακηρυσσόταν και ο πρώτος διεκδικητής για το ZMAK Championship.


Παρά το DQ, ο Γεδεών κράτησε την ζώνη μετά το Family War

Το τρίτο ματς της βραδιάς, ήταν ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των αδερφών Δούρβα. Ο Ορέστης, συνοδευόμενος από τον Αποστόλη Σουβλάκο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ορφέα, τον οποίο συνόδευε ο ZMAK Prime Champion, Γεδεών.


Εάν ο Γεδεών κέρδιζε, τότε ο τίτλος θα παρέμενε στον Γεδεών, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, το ZMAK Prime Championship, θα έμενε κενό. Στο τέλος του ματς, ο Γεδεών μπήκε στο ρινγκ και κλώτσησε τον Ορέστη Δούρβα, με το ματς να τελειώνει με αποκλεισμό του Ορφέα και τον Ορέστη νικητή. Παρόλα αυτά, ο τίτλος παρέμεινε στον Γεδεών.

Ο Φαλακρός Γκουρού στέλνει κόσμο στο συρματόπλεγμα

Το επόμενο θύμα στην λίστα του Φαλακρού Γκουρού, ήταν ο Μιχάλης των M2, ο οποίος, μετά την επίθεση του Γκουρού στον αδερφό του Μπάμπη, στα αποδυτήρια, λίγες μέρες πριν το ματς σπάζοντάς του το χέρι, έπρεπε να τον αντιμετωπίσει μόνος του σε ένα No Holds Barred Match. Παρά το πλεονέκτημα που ήθελε να αποκτήσει από νωρίς ο Μιχάλης, επιτιθέμενος στον Γκουρού με ένα σκαμπό, κατά την διάρκεια της εισόδου του, δεν τα κατάφερε.


Στο ματς εισέβαλε και ο αδερφός του, Μπάμπης, με επίδεσμο στο αριστερό του χέρι για να βοηθήσει τον αδερφό του αλλά τελικά ο Φαλακρός Γκουρού, αφού έριξε πάνω σε συρματόπλεγμα τον Μιχάλη, τον κέρδισε και συνεχίζει την επέλασή του στο ZMAK.

Επιστροφή Κωνσταντίνου Ασημένιου και ντεμπούτο Temeterons

Παρά την απόλυσή του από τον 3B στο Merry ChriZMAK, ο Κωνσταντίνος Ασημένιος, συνοδευόμενος από τον Όμηρο Γιαννατσέλλη επέστρεψε και ξεκίνησε την εκπομπή του «Ασημένιο Μικρόφωνο».


Οι Temeterons, ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας από την Θεσσαλονίκη, συστήθηκαν στο κοινό του ZMAK, προσβάλλοντας κάθε τι Αθηναϊκό, για να πάρουν απάντηση από τον Ασημένιο με ποδοσφαιρικό σύνθημα κατά του ΠΑΟΚ.

Ο άρτιος El Greco αντιμετώπισε και τους 2 Temeterons και τους κέρδισε

Κάπου εκεί, οι Temeterons ξεπέρασαν τα όρια για τον El Greco, ο οποίος εμφανίστηκε και τους αντιμετώπισε σε ένα handicap match, κερδίζοντάς τους και επιδεικνύοντας την αρτιότητά του, παρά τα παράπονα των Θεσσαλονικιών προς τον διαιτητή Δούρο και το μέτρημα που έκανε σε κάθε προσπάθεια για pin προς τον άρτιο παλαιστή.


Ο Λούης διεκδικητής του Prime Championship και ο Κουνούπης στη Viral.

Λίγες ημέρες πριν το ZMAK WARS, o Σπύρος Λούης πρότεινε στον Κουνούπη να πέσει κάτω και να δεχθεί το pin, χωρίς να παλέψει καν, κάτι που ο Κώστας Μοσκήτος απέρριψε. Έτσι, ο Σπύρος Λούης, με την Viral να τον υποστηρίζει έξω από το ρινγκ, κέρδισε τον Κουνούπη στον αγώνα τους που θα έκρινε τον νέο διεκδικητή του τίτλου που κατέχει ο Γεδεών.


Μετά τον αγώνα, ο αρχηγός της Viral, μαζί με τον Στέφανο Gameboy, τον Τζίμη τον Hashtag και μια γυναικεία εντυπωσιακή παρουσία, έθεσε ξανά την πρότασή του στον Κουνούπη να ενταχθεί στο stable, ο οποίος με την βοήθεια του κοριτσιού της Viral (συγκεκριμένα με την βοήθεια δύο… λόγων που του έδωσε για να τον πείσει), ο Μοσκήτος φόρεσε τα χρώματα της ομάδας και είναι πλέον μέλος του stable.

Νίκη Χασάπη και εκ νέου διεκδίκηση του ZMAK Championship – Διαμάχη 3Β και Γεδεών

Είχε έρθει η ώρα για το Rodeo Match που έθεσε νωρίτερα ο νέος GM του ZMAK, Γιώργος Πέρης. Ο 3B, ο Γεδεών, ο Πέτρος Καραπέτσος, ο Θανάσης Καραπέτσος, ο Αχιλλέας ο Sabbath, ο Αποστόλης Σουβλάκος, ο Τζίμης ο Hashtag, ο Στέφανος ο Gameboy, ο Πάνος Σερέτης, ο Μανώλης Γαλυφιανάκης και ο Χασάπης μπήκαν στο ρινγκ με την ελπίδα να κερδίσουν δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου του Απόλλωνα.


Προς το τέλος του αγώνα και αφού ο Χασάπης και ο 3B είχαν καθαρίσει το ρινγκ, ο Big Bad Boss απέκλεισε ταυτόχρονα τον Γεδεών και τον Σουβλάκο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον λογιστή και πρωταθλητή Prime. Οι 3 που είχαν μείνει στον αγώνα ήταν Γαλυφιανάκης, Χασάπης και 3B. Ο Γαλυφιανάκης αποκλείστηκε και στο τέλος ο Γεδεών απέσπασε την προσοχή του πρώην GM και κατέβασε το πάνω σκοινί του ρινγκ, βοηθώντας έτσι τον Χασάπη (!) να αποκλείσει τον 3B και να ανακηρυχθεί νικητής και διεκδικητής του ZMAK Championship.

Επικράτηση Απόλλωνα στο Last Man Standing με αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή

Σε ένα εκπληκτικό ματς, γράφτηκε ακόμα ένα κεφάλαιο στην ιστορία της αντιπαλότητας μεταξύ Απόλλωνα και Κουρέα, αυτήν την φορά, με το ZMAK Championship να διακυβεύεται. Οι 2 παλαιστές τα έδωσαν όλα στο ρινγκ αλλά και έξω από αυτό, με τον Απόλλωνα να χρησιμοποιεί μέχρι και σκόνη, την οποία έριξε μες στα μάτια του Κουρέα για να αποκτήσει πλεονέκτημα και να τον αφήσει κάτω για 10 δευτερόλεπτα, ώστε να κερδίσει το ματς.


Ο Κουρέας έβγαλε κάτω από το ρινγκ μια κορνίζα με αφίσα του Απόλλωνα ως ZMAK Champion, για να τον χτυπήσει αλλά ο γητευτής του Μανιάτικου κίονα, την πήρε στα χέρια του και απέφυγε το Spear του Κουρέα, με τον Κώστα Παππού να περνάει μέσα (!!!) από την κορνίζα.

Ενώ ο διαιτητής μέτραγε μέχρι το 10 και ο γερόλυκος του ZMAK, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να σηκωθεί, ο Πανδαισιάδης μέτρησε μέχρι το 10, παρά τις διαμαρτυρίες του Παππού ότι είχε σηκωθεί μες στον χρόνο που έπρεπε και ο Απόλλωνας κράτησε το ZMAK Championship στην Kass Company.

Πήραν τον τίτλο οι Αλβανοί

Σε ένα συγκλονιστικό Ladder match, το πρώτο στην Ελλάδα και υποψήφιο από τόσο νωρίς για ματς της χρονιάς, οι Skendernation, Γαλαζοαίματοι και Gemini πάλεψαν σε όλο το μήκος και πλάτος της αρένας του ZMAK για το έπαθλο των Tag Team τίτλων που κρέμονταν σε ύψος 4 μέτρων πάνω από το ρινγκ. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να αποκτήσει πλεονέκτημα, με το κοινό να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ένα βάρβαρο ματς που έφερε τον κάθε ένα από τους 6 παλαιστές στα όριά του. Από τα highlights του ματς ήταν το moonsault του Mic από την κορυφή της σκάλας, πέφτοντας και προσγειώνοντας το κορμί του πάνω στους υπόλοιπους 5 συμμετέχοντες του ματς αλλά και στο πάτωμα.

Παρά την ανατριχιαστικά επικίνδυνη κίνηση του παράτολμου highflyer, το ματς συνεχίστηκε κανονικά και τους Gemini να πλησιάζουν σε απόσταση εκατοστών τους τίτλους για να σβήσουν τα φώτα και να εμφανιστούν οι Δίδυμοι (δεν τους ξεχωρίζει κανείς). Μια νέα ομάδα, υπό της οδηγίες του Γενικού Διευθυντή, Γιώργου Πέρη, η οποία έθεσε εκτός ματς τον Mic και τον Nic, δίνοντας την ευκαιρία στους Γαλαζοαίματους και τους Skendernation να παλέψουν για τους τίτλους.


Ο Αλφρέδος Β’ και ο Βίκτωρ Γ’ εναντίον των Elia Cenaj και Edi Xhepaj πάλεψαν με ότι δύναμη τους είχε απομείνει σε εκείνο το σημείο του ματς, με τους 2 Αλβανούς παλαιστές να σκαρφαλώνουν ψηλά και να κατεβάζουν τους τίτλους, κερδίζοντας για πρώτη φορά το ZMAK Tag Team Championship. Ο Γιώργος Πέρης πανηγύρισε μαζί τους και ανέδειξε στο κατάμεστο dungeon τους νέους πρωταθλητές και το ZMAK WARS πέρασε στην ιστορία, αφού ξεκίνησε πολύ δυνατά τα show του ZMAK για το 2017.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ZMAK WARS 2017:

Ο αγώνας "Νίκος Κάκτος vs. Νεκροθάφτης" έληξε ισόπαλος
Ο αγώνας "F.B.I. vs. Πάρης" έληξε με double countout
O Ορφέας Δούρβας κέρδισε τον Ορέστη Δούρβα με DQ
O Φαλακρός Γκουρού κέρδισε τον Μιχάλη
Ο El Greko κέρδισε τους Temeterons
Ο Σπύρος Λούης κέρδισε τον Κουνούπη
Ο Χασάπης κέρδισε το Battle Royal (νέος διεκδικητής του ΖΜΑΚ Championship)
O Απόλλωνας κέρδισε τον Κουρέα (παρέμεινε ZMAK Champion)
Οι Skendernation κέρδισαν τους Γαλαζοαίματους και τους Gemini (νέοι ZMAK Tag Team Champions)Σύντομα θα ανέβει περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην επίσημη σελίδα του ZMAK στο Facebook.
Νεότερη Παλαιότερη