Επιστρέφει στο WWE η Victoria;


Απ' ότι φαίνεται το WWE άρχισε να ψάχνει γυναίκες του παρελθόντος για να πρωταγωνιστήσουν στο ετήσιο κορυφαίο Pay-Per-View, WrestleMania 33. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα υπήρχαν μερικές αναφορές για την παρασκηνιακή παρουσία της Kelly Kelly, αλλά η ίδια έδωσε ένα τέλος στις φήμες λέγοντας ότι απλά παρευρέθηκε εκεί για να χαιρετήσει κάποιους φίλους της.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα που έχει στη λίστα του το WWE, είναι και της Victoria. Η Victoria είναι αρκετά γνωστή στους παλιότερους οπαδούς του WWE όπου παρακολουθούσαν επί εποχή Ruthless Aggression Era, καθώς στη καριέρα της έχει κατακτήσει 2 φορές το Women's Championship.

Ωστόσο, η ίδια έβαλε το λάδι στη φωτιά, καθώς έκανε μια ανάρτηση μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Snapchat γράφοντας "I'll be back" όπου σημαίνει "Θα επιστρέψω". Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από το WWE, μεταξύ άλλων φήμες αναφέρουν ο,τι η 46χρονη έχει επικοινωνήσει εδώ και καιρό με την εταιρία του Κονέκτικατ για την μελλοντική επιστροφή της.για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη