RAW 06/02/2017: O Samoa Joe συστήθηκε!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Monday Night Raw που διεξήχθη στο Portland. Ας δούμε τι έγινε.


Το επεισόδιο άνοιξαν οι Mick Foley και Stephanie McMahon. Οι General Manager και Comissioner of Raw παρουσίασαν τον νέο superstar of Raw ερχόμενος από το NXT, τον Samoa Joe! O Joe στο προηγούμενο επεισόδιο κατέστρεψε, έστειλε τον Seth Rollins στο νοσοκομείο και σήμερα υπέγραψε στο Raw. Να πούμε πως ο GM Mick Foley δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την κίνηση αυτή! Ο Samoa Joe δήλωσε την "υποταγή" του στον άνθρωπο που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει No1 στο WWE, τον Triple H. Ο Roman Reigns μπήκε στο ρινγκ και κατευθύνθηκε προς τον νεοεισερχόμενο στο WWE superstar, χαρίζοντας στιγμές αντιπαράθεσης. Ο Mick Foley όρισε ματς για το main event της βραδιάς, Roman Reigns vs Samoa Joe.


Bayley vs. Nia Jax

Πρώτος αγώνας της βραδιάς,η Bayley τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Nia Jax. Η Jax φαίνεται ανίκητη και συνεχίζει ακάθεκτη το σερί νικών της. Αυτό το σερί δεν σταμάτησε ούτε στην Bayley η οποία παρά την ηρωική της εμφάνιση δεν κατάφερε να κερδίσει την Nia Jax. Ρόλο στην ήττα της Bayley έπαιξε η εμφάνιση της Charlotte Flair που απέσπασε την προσοχή της Hugger με αποτέλεσμα να δεχτεί το Samoa Drop από την Nia Jax.


Braun Strowman vs. 4 τοπικών παλαιστών (4v1 Handicap Match)

Προπόνηση για το τέρας του RAW. Ο Braun Strowman σε λίγα λεπτά έβγαλε knockout 4 local wrestlers. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Strowman διαμαρτυρήθηκε στον Mick Foley για τον αγώνα αυτόν θεωρώντας τον ένα τίποτα. Ο Strowman μπήκε στα backstage, βρήκε τον General Manager και αυτός όρισε ματς για το Fastlane. Braun Strowman vs. Roman Reigns.


Akira Tozawa vs. Drew Gulak

.Ντεμπούτο για τον Akira Tozawa στο Monday Night Raw για την Cruiserweight Division. Το ντεμπούτο του Tozawa συνοδεύτηκε και με νίκη καθώς πήρε την νίκη απέναντι στον Drew Gulak με German Suplex. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Brian Kendrick μπήκε στο ρινγκ και συνεχάρη τον νικητή!


Συνάντηση Jeri-KO και Goldberg

Ο Chris Jericho και ο Kevin Owens μπαίνουν στο ρινγκ. Ο United States champion αφού έβαλε τον Tom Brady στην λίστα του, πρότεινε στο κοινό να δει σαν Main event της Wrestlemania "Best friend vs Best friend, Champ vs Champ Kevin Owens vs Chris Jericho". Κάτι τέτοιο δεν άρεσε στον Kevin Owens καθώς είπε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί εναντίον του καλύτερου του φίλου. Μετ' έπειτα μπήκε ο Goldberg στο ρινγκ σε αποθέωση.

O Goldberg δέχθηκε την πρόκληση του Paul Heyman για ένα ακόμα ματς με τον Brock Lesnar στην Wrestlemania. Απ' την άλλη, ο Kevin Owens θεώρησε το ματς αυτό καλό για undercard match. Ο Goldberg είπε στον KO πως δεν έχει κάποιο ματς για το Fastlane και τον προκάλεσε για ματς για το Universal Championship. Ο Y2J νευρίασε και αφού o Goldberg έγραψε το ίδιο του το όνομα στην λίστα του Y2J, o United States champion δέχθηκε την πρόκληση... για τον Owens.


Karl Anderson & Luke Gallows (c) vs. Sheamus & Cesaro (για τα Raw Tag Team Championships)

Οι νέοι πρωταθλητές Karl Anderson και Luke Gallows κλήθηκαν για πρώτη φορά να υπερασπιστούν τους τίτλους τους απέναντι στους πρώην πρωταθλητές Sheamus και Cesaro. Κάτι τέτοιο έγινε με επιτυχία καθώς έγινε το εξής: οι Enzo Amore  που παρακολουθούσε τον αγώνα στο ringside μαζί με τον Big Cass δέχθηκε την επίθεση από τον Luke Gallows με αποτέλεσμα να επιτεθεί και ο Big Cass στον Raw Tag team champion με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με DQ.


The New Day vs. The Shining Stars

Σε έναν tag team αγώνα, οι longest reigning champs New Day επικράτησαν εύκολα των Shining Stars!Chris Jericho (c) vs. Sami Zayn (για το United States Championship)

Ο Chris Jericho είπε πριν πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο του νικηφόρα απέναντι στον Sami Zayn. Και το έπραξε. Στα του αγώνα, το ματς ήταν πολύ ωραίο με αρκετά near falls. H νίκη ήρθε για τον Jericho μετά από ένα δυνατό kick του Kevin Owens στον Zayn (δεν το είδε ο διαιτητής) με τον Jericho να αρπάζει την ευκαιρία και να κάνει το νικηφόρο pinfall.


Neville, Noam Dar & Tony Nese vs. Jack Callagher, TJ Perkins & Cedric Alexander

Από μία απλή συνέντευξη αρχίσαμε, σε 3v3 tag team match καταλήξαμε! Ο 2ος αγώνας για την Cruiseweight Division ήταν αποτέλεσμα ενός brawl που προκάλεσε αρχικά ο Perkins χτυπώντας τον Nese. Στα του αγώνα, οι νικητές αναδείχθηκαν οι Jack Callagher, TJ Perkins και Cedric Alexander μετά από έναν αγώνα που δεν έκανε τους fans να βαρεθούν!


Roman Reigns vs. Samoa Joe

Το main event έφτασε! Ο Samoa Joe στον πρώτο του αγώνα για το Raw, έφερε τα πάνω κάτω και πήρε την νίκη απέναντι στον Roman Reigns. Να πούμε πως η είσοδος του Roman Reigns δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο Joe του επιτέθηκε πισώπλατα. Να πούμε πως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Samoa Joe ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα! Εκεί που εκτέλεσε ο Roman Reigns το superman punch, παίρνοντας το πάνω χέρι, εμφανίστηκε ο Braun Strowman, απέσπασε την προσοχή του και ο Samoa Joe πήρε την νίκη με big side slam! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Braun Strowman επιτέθηκε στον Reigns αφήνοντας τον knockout!


Αποτελέσματα του Raw 06/02/2017:

Η Nia Jax κέρδισε την Bayley
Ο Braun Strowman επικράτησε 4 τοπικών παλαιστών
Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Drew Gulak
Οι Sheamus και Cesaro κέρδισαν τους Karl Anderson και Luke Gallows (οι δεύτεροι παρέμειναν πρωταθλητές)
Οι New Day επικράτησαν των The Shining Stars
O Chris Jericho κέρδισε τον Sami Zayn (o Chris Jericho παρέμεινε United States Champion)
Οι Jack Callagher, TJ Perkins & Cedric Alexander νίκησαν τους Neville, Noam Dar & Tony Nese
O Samoa Joe επικράτησε του Roman Reigns

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη