Ο Jim Ross μιλάει για τους Kevin Owens, Alexa Bliss και Braun Strowman


   Ο πάλαι ποτέ σχολιαστής του WWE, Jim Ross, έκανε πρόσφατα ένα post στο blog του, JRsBarBQ.com, στο οποίο μίλησε για τους νυν superstars της εταιρείας Kevin Owens, Alexa Bliss και Braun Strowman πλέκοντας τα εγκώμια τους.

   Για τον Kevin Owens: "Από τη δική μου οπτική γωνία, ο Kevin Owens ήταν ο star του Monday Night RAW που μας πέρασε, καθώς το promo του, με το οποίο άνοιξε το σόου, ήταν εξαιρετικό και αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη δουλεία του KO με το μικρόφωνο από τότε που ήρθε στο WWE. Η επικείμενη μονομαχία του με τον Chris Jericho στη WrestleMania 33 έχει αποκτήσει το απαραίτητο potential και θεωρώ πως πρέπει να εξελιχθεί σε μια μεγάλη νίκη για τον Owens στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling. Τον θεωρώ ευλογημένο που είναι σε αυτό το πρόγραμμα μαζί με έναν από τους καλύτερους στο χώρο, τον Chris Jericho."

   Για τη σημαντική βελτίωση της Alexa Bliss το τελευταίο χρονικό διάστημα: "Απολαμβάνω την εξέλιξη της τηλεοπτικής περσόνας της Alexa Bliss, η οποία έχει βελτιωθεί περισσότερο από οποιαδήποτε γυναίκα στο WWE το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Alexa είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη γυναίκα heel στην εταιρεία αυτή τη στιγμή."

   Για τον Braun Strowman: "Βγάζω το καπέλο στον Big Show που έκανε τρομερή δουλειά με τον ανερχόμενο Braun Strowman, ο οποίος "χτίζεται" μεθοδικά και με στρατηγική από το WWE, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Strowman εξακολουθεί να αποτελεί ένα έργο της εταιρείας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που κάνει σημαντικά βήματα προς το θετικό, και το τελικό δημιούργημα θα είναι συναρπαστικό."

Μεταξύ αυτών, ο Ross ανέφερε την άποψη του και σε άλλα θέματα όπως το Battle Royal του περασμένου SmackDown, την αθρόα προβολή διαφημίσεων στα διαλείμματα που γίνονται κατά τη διάρκεια των σόου του WWE κλπ. Για να διαβάσετε καθετί στο οποίο αναφέρθηκε ο θρυλικός commentator, πατήστε εδώ.


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη