Θα γίνει τελικά νωρίτερα το heel turn της Sasha Banks;   Σύμφωνα με πηγές από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το heel turn της Sasha Banks για το 2017 πρέπει να θεωρείται δεδομένο μιας και έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για εκείνο από διάφορες ξένες ιστοσελίδες. Το ερώτημα είναι ένα όμως; Πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το heel turn;

   Η τωρινή κατάσταση της γυναικείας κατηγορίας του RAW θέτει τη Bayley ως Women's Champion και τον πρώτο λόγο στη διεκδίκηση του τίτλου της έχει η πρώην πρωταθλήτρια Charlotte, η οποία μάλιστα θα εξαργυρώσει το rematch της για να επανακτήσει τη ζώνη στο Fastlane PPV. Αυτό που αναμένεται από τη μεταξύ τους μονομαχία, σύμφωνα με τις φημολογίες του διαδικτύου, είναι επικράτηση της Queen ώστε να διευρυνθεί κι άλλο το αήττητο σερί της στα PPV. Από εκεί και πέρα, η επικρατέστερη φήμη πραγματοποίησης αγώνα για το Women's title στη WrestleMania είναι αυτή που λέει πως Charlotte, Bayley, Sasha Banks και Nia Jax θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους σε ένα Fatal 4 Way Championship Match στη Grandest Stage of Them All. Η αναμέτρηση αυτή θα περιλαμβάνει δηλαδή τις τέσσερεις ισχυρότερες γυναίκες του RAW, οι οποίες θα κοντραριστούν για την ανάδειξη του ποια είναι η κυρίαρχη στο <<κόκκινο>> brand.

   Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο μέχρι πρότινος πάντως, οι ιθύνοντες του WWE είχαν σχεδιάσει για μετά τη WrestleMania μια κόντρα ανάμεσα στις Sasha Banks και Bayley, η οποία θα έφτανε στο αποκορύφωμα της στο Summerslam PPV. Το πολυσυζητημένο heel turn της Boss θα πραγματοποιούταν το καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα όμως σχέδια των ιθυνόντων του WWE έκαναν λόγο για την πραγματοποίηση ενός Singles αγώνα στη WrestleMania, στον οποίο η Bayley θα κατακτούσε για πρώτη φορά εκεί το RAW Women's title επικρατώντας της Charlotte Flair. Τα σχέδια αυτά, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, άλλαξαν μιας και η underdog επιβλήθηκε της Charlotte πριν δυο εβδομάδες, στο Monday Night RAW, και κατόρθωσε να της αποσπάσει τη ζώνη νωρίτερα απ' ότι ισχυρίζονταν οι διάφορες ιστοσελίδες.

                                     
   Bayley Won the Title Roughly Two Months Early

   Η συγκεκριμένη κίνηση των ιθυνόντων της εταιρείας "άνοιξε τον δρόμο" ουσιαστικά για την πραγματοποίηση ενός πρόωρου heel turn της Sasha Banks, το οποίο πιθανότατα θα φέρει ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση του feud της με τη Bayley νωρίτερα απ' ότι φημολογούταν και θα κορυφωθεί στη WrestleMania 33 με αγώνα ανάμεσα στις δυο φίλες. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρονται, ο λόγος για τον οποίον η Bayley κατέκτησε σε συντομότερο χρονικό διάστημα, απ' ότι υπολογιζόταν, το RAW Women's Championship είναι αυτός, η πραγμάτωση δηλαδή της κόντρας ανάμεσα σε εκείνη και τη Boss κατά τη διάρκεια της WrestleMania season. Αν αληθεύει η παραπάνω θεωρία, οι άνθρωποι της creative team θα έχουν ανακαλέσει τις σκέψεις τους για ένα Fatal 4 Way title Match ανάμεσα στις τέσσερεις κυρίαρχες γυναίκες του RAW brand (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) και τη θέση αυτής της ιδέας θα έχει πάρει εκείνη της πραγματοποίησης ενός Singles title Match ανάμεσα σε Bayley και Sasha Banks. Η συγκεκριμένη κίνηση θα επιφέρει ως αποτέλεσμα και την ήττα της Charlotte στο Fastlane PPV, ώστε η Bayley να "ξεφορτωθεί" την Queen και να συνεχίσει το title reign της.

     Sasha Banks vs Bayley is Inevitable

   Αν λοιπόν αληθεύουν τα παραπάνω σχέδια, το heel turn της Sasha Banks μπορεί να πραγματωθεί σε δυο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι στο Fastlane PPV. Μετά τη νίκη της Bayley, η Boss θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τη φίλη της και τότε θα συμβεί το αναμενόμενο, η επίθεση της δηλαδή στην κολλητή της και η δημιουργία ενός statement που θα θέσει τα θεμέλια για τη μεταξύ τους κόντρα. Φυσικά, το WWE μπορεί να επιλέξει να σοκάρει το κοινό του και να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη κίνηση νωρίτερα. Να "γυρίσει" heel η Sasha Banks στο αυριανό κι όλας RAW. Αυτό αποτελεί και τη δεύτερη περίπτωση.
     
   Το WWE έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προϊστορία που υπάρχει ανάμεσα σε Bayley και Sasha Banks από το NXT. Οι δυο τους έχουν "πουλήσει" τη φιλία τους με πολύ όμορφο τρόπο όσο καιρό βρίσκονται στο main roster. Ένα "γύρισμα" λοιπόν της Boss στη φίλη της θα την καθιστούσε αμέσως ως την καλύτερη heel στο Women's Division. Και αντίστοιχα, η ίδια κίνηση θα έδινε τα σκήπτρα της Sasha (ως της κορυφαίας γυναίκας babyface) στη Bayley. Μένει να δούμε αν, πως και πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η κόντρα που σίγουρα θα "κλέψει" την παράσταση.   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη