Απεβίωσε ο George "The Animal" Steele


Πριν λίγη ώρα, το επίσημο site του WWE ανακοίνωσε ότι ο WWE Hall of Famer, William James Myers (γνωστός ως George “The Animal” Steele) πέθανε στην ηλικία των 79 ετών. Τα αίτια του θανάτου του για την ώρα παραμένουν άγνωστα, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η γυναίκα του ενημέρωσε τον φίλο του, Bob Backlund, ότι ο άντρας της ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς βρισκόταν σε κέντρο περίθαλψης.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1967 και ολοκληρώθηκε το 1989. Από την απόσυρσή του μέχρι και σήμερα, πραγματοποιούσε σποραδικές εμφανίσεις σε διάφορα παλαιστικά προγράμματα, όχι για να αγωνιστεί. Η μεγαλύτερη αντιπαλότητά του, ήταν με τον Randy Savage, ενώ βρέθηκε στο ίδιο ρινγκ με σπουδαία ονόματα της εποχής του, όπως ο Iron Sheik και ο Nikolai Volkoff. Ο Steele το 1995 έγινε και επίσημο μέλος του τιμητικού WWE Hall of Fame.


Οι συντάκτες του Ringside House εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θρυλικού "Animal".για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη