Θα ξανακατακτήσει παγκόσμιο τίτλο ο Dean Ambrose;


   O Dean Ambrose αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους stars του WWE εν έτη 2017. Ο Lunatic Fringe έχει πρωταγωνιστήσει στα σόου της εταιρείας πολλάκις στο άμεσο παρελθόν και συγκαταλέγεται, ορθώς, μέσα στους κορυφαίους babyfaces που διαθέτει. Στο περσινό PPV του Ιουνίου, Money in the Bank, κατόρθωσε να "σκαρφαλώσει" στην κορυφή όταν και κατέκτησε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο. Οι ιθύνοντες του WWE τον εμπιστεύτηκαν ως το πρόσωπο της εταιρείας. Από τότε όμως έχει περάσει αρκετός καιρός και φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει.


   Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Dean Ambrose είναι το πρόσωπο της mid card του SmackDown Live!, καθώς διαθέτει στα χέρια του το Intercontinental title που αντιπροσωπεύει αυτή την κατηγορία. Όπως όλα δείχνουν, ο Lunatic Fringe θα διασταυρώσει το ξίφος του με τον Baron Corbin στη φετινή WrestleMania, σε έναν αγώνα που θα γίνει με διακύβευμα το συγκεκριμένο τίτλο. Σίγουρα αυτή η αναμέτρηση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση βήμα μπροστά για τον πρώην WWE Champion, δεδομένου ότι στην περσινή WrestleMania αντιμετώπιζε τον Brock Lesnar σε ένα co-main event status match.  Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς τις φήμες που κυκλοφορούν και αναφέρουν πως ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί στο Kickoff, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

                                 

   Μολαταύτα, η πτώση αυτή του Dean Ambrose στην κάρτα των σόου του WWE δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργεί την αίσθηση πως οι ιθύνοντες δεν τον συγκαταλέγουν στα κορυφαία ονόματα της εταιρείας. Ο Lunatic Fringe, τον καιρό που βρίσκεται στη mid card, έχει προωθηθεί με έναν αρκετά προσεκτικό τρόπο ώστε να μη χάσει πολύ momentum και να εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα top ονόματα του WWE. Ο λόγος άλλωστε που του εμπιστεύτηκαν το IC title είναι για να του δώσει μια main event αίγλη, στον αγώνα που κάνει η εταιρεία από πέρσι στο να καταστήσει τη ζώνη όσο το δυνατόν σημαντικότερη. O Ambrose εξακολουθεί να πουλάει σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού και να διαθέτει ένα superstar potential. Και αυτό εκμεταλλεύονται ο Vince McMahon και οι συνεργάτες του για να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη αξία στην mid card ζώνη του SmackDown Live!.

                                  Dean Ambrose May Not Be On Wrestlemania Card At All

   Αυτό που τίθεται σε ερώτημα δεν το αν ο Ambrose θα χαραμιστεί και θα αρχίσει να δέχεται push ενός superstar μικρότερου βεληνεκούς, αλλά το αν θα κατορθώσει να κατακτήσει ξανά κάποιον παγκόσμιο τίτλο στο WWE. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμων του χώρου, Dave Meltzer, οι ιθύνοντες της εταιρείας παρατήρησαν πως, αν και ο Lunatic Fringe τα πήγε καλά στο πρώτο του world title run, δεν αποτέλεσε το draw που θα έπρεπε να αποτελέσει ένας top guy της εταιρείας και δεν αντιπροσώπευσε όπως έπρεπε το συγκεκριμένο ρόλο. Αναμφισβήτητα ο Ambrose θα ξαναπρωταγωνιστήσει στο μέλλον στα σόου του WWE, πιθανότατα όμως δε θα ξανασηκώσει παγκόσμιο τίτλο και δε θα ξαναπροωθηθεί ως το πρόσωπο της εταιρείας. Οι παγκόσμιοι τίτλοι δε διαθέτουν σε καμιά περίπτωση το μονοπώλιο για τη δημιουργία ενός star, έχουν υπάρξει άπειρα παραδείγματα παλαιστών στο παρελθόν που κατόρθωσαν να γίνουν κορυφαίοι superstars δίχως να κατακτήσουν κάποιο world title και ο Ambrose θεωρείται μια τέτοια περίπτωση. Όπως και να 'χει, τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μιας και ο Lunatic Fringe είναι ακόμη πολύ νέος και έχει μια ολόκληρη καριέρα μπροστά του για να κάνει τα πάντα. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους babyfaces του WWE εξάλλου και αυτό λέει πολλά. Όπως επίσης λένε πολλά και οι φήμες για heel turn του, φήμες που εξιτάρουν μια μεγάλη μερίδα των οπαδών που θεωρούν πως ο ρόλος του "κακού παιδιού" θα ταίριαζε περισσότερο στον Dean Ambrose.


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη