Στα σκαριά αγώνας μεταξύ των Alexander Gustafsson και Glover Teixeira στην Στοκχόλμη


Το UFC φαίνεται πως ετοιμάζει αγώνα μεταξύ δύο από τους καλύτερους Light Heavyweights στην συγκεκριμένη κατηγορία, Alexander Gustafsson και Glover Teixeira, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σύμφωνα με πολλές πηγές, οι ιθύνοντες του UFC θέλουν να προγραμματίσουν τον εν λόγω αγώνα για ένα UFC Fight Night που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στην Στοκχόλμη. Όπως όλα δείχνουν, αυτή η μάχη πιθανότατα θα είναι το main event αυτού του show.

Ο αγώνας αυτός είχε σχεδιαστεί για παλαιότερο Fight Night τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο ο Gustafsson τραυματίστηκε και ως εκ τούτου κρίθηκε αδύνατη η συμμετοχή του.

Ο Gustafsson (με επαγγελματικό ρεκόρ 17-4) πρόσφατα έδωσε τέλος σε ένα μικρό σερί δύο ηττών που είχε, με τη νίκη του εναντίον του Jan Blachowicz με ομόφωνη απόφαση τον Σεπτέμβριο του 2016. Θα επέστρεφε στη δράση το Νοέμβριο του περσινού έτους σε αγώνα εναντίον του Antonio Nogueira, παρ'όλα αυτά τραυματίστηκε ξανά με αποτέλεσμα την ματαίωση του αγώνα.

Ο Teixeira (με επαγγελματικό ρεκόρ 26-5) προέρχεται από νίκη κόντρα στον Jared Cannonier στο πρόσφατο PPV του UFC, το UFC 208.

Αυτό το Fight Night που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη θα είναι η πέμπτη φορά που το κορυφαίο MMA Promotion πραγματοποιεί show στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.Για το Ringside House,
efthimis101
Νεότερη Παλαιότερη