SmackDown Live 24/01/2017: Όλοι έτοιμοι για το Rumble!


Με το Royal Rumble να απέχει μόλις πέντε ημέρες, το επεισόδιο του SmackDown ήταν η ευκαιρία για "ξεκαθάρισμα" λογαριασμών. Μεταξύ άλλων, είδαμε τον "εμφύλιο" στη Wyatt Family να ξετυλίγεται στο ρινγκ, τους John Cena και AJ Styles να τα λένε σε... προφορικό επίπεδο για τελευταία φορά πριν την κόντρα τους στο Royal Rumble και τον Dean Ambrose να αντιμετωπίζει σε αγώνα Lumberjack τον The Miz.


Randy Orton vs. Luke Harper

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη μεγάλη κόντρα των δύο μελών της Wyatt Family. Ένα stable που από την αρχή της παρουσίας του στο WWE έχει συνεχώς "εμφυλίους" και κόντρες μεταξύ στα μέλη της, δεν απέφυγε ούτε αυτή τη φορά την... ενδοοικογενειακή κόντρα. Θριαμβευτής του αγώνα ο Orton, ο οποίος αντέδρασε στη δυναμική του Harper και βρήκε τη λύση με RKO. Μετά τον αγώνα, ο Harper δέχθηκε το Sister Abigail από τον αρχηγό της Family, Bray Wyatt και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από το stable.


Συμμαχία James & Bliss εναντίον Becky Lynch

Μετά την απρόσμενη επιστροφή της σαν μόνιμο μέλος του Smackdown Live, η Mickie James δήλωσε πως έχει όλη τη διάθεση να κάνει μια επαναστατική αλλαγή στο WWE και μόνη άξια να βοηθήσει είναι η Alexa Bliss, καθώς και θα έχει όλη τη διάθεση να τη βοηθήσει ενάντια στην Becky Lynch. Πράγμα που απέδειξε αμέσως μετά, όταν η Lynch δέχθηκε τη διπλή επίθεση από τις δύο superstars.James Ellsworth και Carmella σε αποστολή για... ψώνια

Η περίεργη σχέση των Ellsworth και Carmella συνεχίζεται να εκτυλίσσεται στα μάτια μας, αυτή τη φορά από αυτό το αρκετά αστείο segment. Η Carmella πήρε τον Ellsworth με σκοπό να του ανανεώσει το look και να τον κάνει... F-A-B-U-L-O-U-S.


Over the top rope challenge

Εννιά superstars του Smackdown Live κλήθηκαν σε αυτό το Over the top rop challenge, με τον νικητή να παίρνει ένα εισιτήριο για το επερχόμενο Royal Rumble. Μεγάλος νικητής, ο Mojo Rawley, αποκλείοντας μάλιστα τους Breezango στο τέλος!


Cena και Styles τα"είπαν" για τελευταία φορά

Πριν τον πολυαναμενόμενο αγώνα για το WWE Championship,οι δύο superstars αντάλλαξαν μερικές κουβέντες μίσους. Την αρχή έκανε ο Styles, όταν κάλεσε τον αντίπαλό του στο ρινγκ. Ο πρωταθλητής απαίτησε το σεβασμό τόσο του Cena όσο και του WWE Universe. O Cena ανταπάντησε στις προσβολές και την αυθάδεια του Styles, με έναν από τους κλασσικούς του λόγους, μιλώντας για το πάθος που θα δώσει στον αγώνα, την ενέργεια που του δίνει του WWE Universe, με τον Styles να μένει σιωπηλός.


Dolph Ziggler vs. Kalisto

Ο αγώνας ήταν ολιγόλεπτος και ο Ziggler δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με superkick. Παρ' όλο που κέρδισε, δε θέλησε να μείνει εκεί και κινήθηκε εναντίον του αντιπάλου του, έχοντας όμως μια καρέκλα στο χέρι! Με το κοινό να γιουχάρει, ο Ziggler ήταν έτοιμος να επιτεθεί, μέχρι που έκανε την εμφάνισή του ο Apollo Crews με σκοπό να επιτεθεί στο Ziggler. O"Showoff" μπορεί να τη γλύτωσε αυτή τη φορά, αλλά οι εχθροί του πολλαπλασιάζονται.


Naomi vs. Natalya

Η Naomi έκανε την επιστροφή της μετά από πολύμηνη απουσία και ήταν έτοιμη για αγώνα εναντίον της Natalya. Η Καναδή όμως δεν κατάφερε να συμμετάσχει, καθώς δέχθηκε την επίθεση backstage από την Nikki Bella. Η Naomi δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά πήρε το μικρόφωνο και προκάλεσε οποιαδήποτε superstar. Την πρόκληση αποδέχθηκε η πρωταθλήτρια, Alexa Bliss, μόνο για να προκαλέσει την Naomi και να αποσυρθεί αμέσως, γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες.


Intercontinental Championship Match: Dean Ambrose (c) vs. The Miz

Ο Miz κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει άλλη μια φορά το Intercontinental Championship, δικαίωμα που του έδωσε ο GM του Smackdown Live, Daniel Bryan, με την προϋπόθεση πως ο αγώνας θα ήταν Lumberjack Match! Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός από άποψη συναισθημάτων, καθώς οι  εναλλαγές και τα near-falls ήταν αρκετά. Η παρουσία των lumberjacks δεν άργησε να παίξει το ρόλο της, καθώς δεν αποφεύχθηκε το brawl μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Dean Ambrose ήταν αυτός που"απέδρασε" και με Dirty Deeds πήρε την νίκη καθώς και διατήρησε τον τίτλο του.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη