Ασταμάτητος ενόψει Royal Rumble ο Brock Lesnar


Στις 16/01/2017 στο κόκκινο επεισόδιο ο Beast Incarnate, Brock Lesnar, επέστρεψε προκαλώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα αφού διέλυσε πέντε άτομα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεκινώντας ο Reigns, ανέφερε στο κοινό το ότι θα γίνει ο επόμενος Universal Champion μπαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο main event της WrestleMania. Ύστερα, η ομιλία του διακόπηκε από τον manager του Beast, Paul Heyman ο οποίος ενημέρωσε ότι ο client του είναι στο κόκκινο σόου. Στη συνέχεια, αφού μπλέχτηκαν στον ring οι Owens, Jerichο, Rollins και Strowman ώστε να ξεκινήσει ένα brawl εμφανίστηκε ο Incarnate.

Η πρώτη κίνηση γίνεται από τον Zyan που εμφανίζεται από το πουθενά και επιτίθεται στον Strowman. Αφού λοιπόν ξεκινάει το brawl ο Lesnar παρέδωσε ένα F5 στον Reigns και στρέφει την προσοχή του στον Strowman, ο οποίος δεν ήταν από ότι φάνηκε έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Beast.Ωστόσο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το φετινό Royal Rumble μόνο προβλέψιμο δεν είναι καθώς υπάρχουν πολλά ονόματα για φαβορί (+ Lesnar).για το Ringside House,
Πουλάκης Θοδωρής
Νεότερη Παλαιότερη