Η Συντακτική Ομάδα του Ringside House


Το Ringside House είναι ενεργό από το 2014, τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει αρκετοί συντάκτες πάνω από το site μας, άλλοι έχουν δουλέψει σκληρά, ενώ άλλοι άφησαν την πινελιά τους και αποχώρησαν. Παρ' όλα αυτά έχουμε συνηθίσει να λειτουργούμε σαν μια οικογένεια για να κάνουμε με σωστό τρόπο και αγάπη αυτό που κάνουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την Συντακτική ομάδα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΗΣ (Ιδρυτής/Αρχισυντάκτης)

Το Ringside House είναι το παιδί μου. Βρίσκομαι 3 χρόνια πάνω από τη σελίδα και κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ενημέρωση του Pro Wrestling στην Ελλάδα, με μεράκι. Ξεκίνησα το 2010 παρακολουθώντας την WrestleMania 26 για πρώτη φορά, φανατικός οπαδός των Brothers of Destruction μα αυτός που με έκανε να αγαπήσω το Pro Wrestling είναι ο Triple H. Στον ελεύθερό μου χρόνο γουστάρω να γράφω στο Ringside House ακούγοντας Thrash Metal δίσκους. Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΥ (Αρχισυντάκτης)

Το κουκλί του Ringside House. Το Pro Wrestling είναι το χόμπι μου το οποίο αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μέσω των άρθρων μου στο Ringside House από τον Μάιο του 2016. Με την παρακολούθηση του WWE από τον Νοέμβρη του 2007, μπορώ να πω πως το Pro Wrestling είναι η καθημερινότητα μου. Αγαπημένοι μου τωρινοί Superstars: O Sami Zayn και ο Randy Orton (άντε και ο Brock Lesnar). Δεν μπορείτε να με βρείτε στο Facebook. Pipebooomb!ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ (Αρχισυντάκτης)

Αποτελώ μέλος του Ringside House πάνω από ένα χρόνο τώρα και πλέον το θεωρώ οικογένεια μου. Κάθε φορά που ετοιμάζω και τελειώνω ένα άρθρο για το RH παίρνω μεγάλη ικανοποίηση και αυτό είναι που με κάνει να θέλω να συνεχίσω. Είμαι οπαδός του Pro Wrestling και πιο συγκεκριμένα του WWE εδώ και 8 χρόνια καθώς παρακολουθώ πίστα από το 2009. Για μένα, στον κόσμο του PW δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη προσωπικότητα από τον Chris Jericho. Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΑΣ (Συντάκτης)

Παρακολουθώ Pro Wrestling από το 2002 και στη σελίδα είμαι από το Σεπτέμβριο του 2016. Αγαπημένος μου superstar είναι ο Shawn Michaels. Πέραν της σελίδας και των σπουδών, τα ενδιαφέροντα μου κυμαίνονται γύρω από τη μουσική και τον αθλητισμό. Παρ' ότι δε σπουδάζω δημοσιογραφία, μου αρέσει πολύ και έχω όνειρο να καλύπτω τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, ανεξαρτήτως αθλήματος. Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook.


Νεότερη Παλαιότερη