RAW 09/01/2017: New Champ Maaan!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Monday Night Raw που διεξήχθη στην Νέα Ορλεάνη.

Roman Reigns (c) vs. Chris Jericho & Kevin Owens (2v1 Handicap Match για το United States Championship)

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για τον Roman Reigns μια δύσκολη υπόθεση. Έπρεπε να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε 2v1 handicap match. Ωστόσο το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς ο Braun Strowman εισέβαλε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον United States Champion ως αντίποινα για τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Την ευκαιρία άρπαξαν οι Universal Champion Kevin Owens και Y2J και επιτέθηκαν και αυτοί στον Roman Reigns. Ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε ο Seth Rollins για να βοηθήσει τον The Guy. H Stephanie McMahon ματαίωσε τον αγώνα και είπε πως θα γίνει αργότερα στο τέλος της βραδιάς. Αντ' αυτού όρισε αγώνα μεταξύ των Braun Strowman και Seth Rollins.


Seth Rollins vs. Braun Strowman

Ο πρώτος αγώνας λοιπόν για το σημερινό επεισόδιο είναι γεγονός. Να σημειώσουμε πως νωρίτερα στα backstage οι Rollins και Strowman συνεπλάκησαν στο δωμάτιο όπου βρισκόντουσαν οι Stephanie McMahon και ο Mick Foley (με νέο λουκ). Έτσι οι δύο superstars λύσανε τις διαφορές τους στο ρινγκ. Νικητής ωστόσο δεν υπήρξε, καθώς η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και δεν μπήκαν στο ρινγκ σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Double-CountOut.


Jack Callagher vs. Drew Gulak

Πηγαίνουμε στο Cruiserweight Division. O Jack Callagher συνέχισε το σερί νικών του καθώς επικράτησε και του Drew Gulak.


Η επιστροφή του Shawn Michaels

Ο HBK επέστρεψε στο ρινγκ (προφανώς όχι για να αγωνιστεί). Ο Mr.Wrestlemania έκανε ένα promo αρχικά για την καριέρα του. Αργότερα θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την ταινία στην οποία συμμετέχει το "The Resurrection of Gavin Stone" που βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 20 Ιανουαρίου.

    Το promo του HBK διέκοψαν οι Rusev, Lana και Jinder Mahal. O Rusev προσπάθησε να πείσει τον Michaels να προσθέσει την Lana στην ταινία καθώς έτσι θα την θυμάται καιρό ο κόσμος. Διαφορετικά δεν θα θυμάται κανείς την ταινία, όπως και την καριέρα του Shawn Michaels. Η τελευταία δήλωση του Rusev έκανε τους Big Cass και Enzo Amore να παρέμβουν.Μετά από διαλόγους υποτιμητικούς την... νύφη πλήρωσαν οι Jinder Mahal και Big Cass οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι σε αγώνα.


Big Cass vs. Jinder Mahal

Οι Enzo Amore και Shawn Michaels βρισκόντουσαν στο πλευρό του Big Cass και οι Lana και Rusev στο πλευρό του Jinder Mahal. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Rusev δέχθηκε το Sweet Chin Music από τον HBK. Για τον αγώνα, ο Big Cass πήρε την νίκη απέναντι στον Mahal.


Neville vs. Lince Dorado

Η κυριαρχία του Neville τελειωμό δεν έχει. Ο King Of the Cruiserweights πήρε την νίκη και από τον Lince Dorado με submission! Μετά το τέλος του αγώνα ο Cruiserweight champion Rich Swann μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Neville ως αντίποινα για τις ενέργειες του όλον αυτόν τον καιρό.


Sheamus vs. Luke Gallows

Σε αντίθεση με τον Cesaro που ηττήθηκε απ' τον Karl Anderson, ο Sheamus πήρε την νίκη απέναντι στον Luke Gallows. Να πούμε πως τα έτερα ήμισυ βρισκόντουσαν στην περιγραφή.


H ανακοίνωση του Undertaker.

O Mick Foley ήλπιζε πως θα εμφανιστεί ο Undertaker. Τα φώτα σβήσανε, αλλά αντί για τον Undertaker εμφανίστηκε η Stephanie Mcmahon προκαλώντας τις αντιδράσεις του κοινού. Ωστόσο το κοινό δεν έμεινε παραπονεμένο. Ο Phenom εμφανίστηκε στο ρινγκ. Με τον Braun Strowman να παρακολουθεί στα backstage, o Undertaker ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο Royal Rumble 30 Man Match!


Charlotte Flair & Nia Jax vs. Sasha Banks & Bayley

Μετά την επίθεση των Flair και Jax στα backstage εναντίον των Banks και Bayley, τα..θύματα της επίθεσης ζήτησαν αγώνα με τους... θύτες. Για την ιστορία, η ομάδα των "κακών" επικράτησε των "καλών", με την Nia Jax να κάνει pin επάνω στην Bayley. Δύσκολα τα πράγματα για τις Sasha Banks και Bayley.


Titus O'Neil vs. Kofi Kingston

Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του Titus O'Neil να ενταχθεί στην New Day, ο O'Neil επιχείρησε και δεύτερη. Ωστόσο η προηγούμενη του επίθεση στον Xavier Woods, έδειξε να έχει επηρεάσει την καχυποψία της New Day. Η δεύτερη άρνηση των New Day για ένταξη του Titus O'Neil, τον έκανε έξαλλο. Αποτέλεσμα; Ακόμη ένας αγώνας του Titus αυτή την φορά με τον Kofi Kingston. Το αποτέλεσμα ήταν ολόιδιο. Νίκη για το μέλος της New Day.


Roman Reigns (c) vs. Chris Jericho & Kevin Owens (2v1 Handicap Match για το United States Championship)

Ο αναβληθέν αγώνας έλαβε μέρος στο τέλος της βραδιάς. Ο Roman Reigns κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλος του στον ίσως πιο δύσκολο αγώνα που είχε ποτέ. Το... βουνό των Jeri-KO δεν κατάφερε να το ανέβει. Νικητές ήταν οι Jeri-KO με αποτέλεσμα ο Chris Jericho να γίνει United States Champion! Η νίκη ήρθε μετά από ένα δυνατό Codebreaker του Y2J στον Roman Reigns. Drink it in Maaan...


Τα αποτελέσματα του Raw 09/01/2017:

- Ο αγώνας του Roman Reigns με τους Jeri-KO για το United States Championship αναβλήθηκε
- Ο αγώνας του Seth Rollins με τον Braun Strowman έληξε Double-Count Out
- Ο Jack Callagher επικράτησε του Drew Gulak
- O Big Cass νίκησε τον Jinder Mahal
- O Neville κέρδισε τον Linde Dorado
- O Sheamus επικράτησε του Luke Gallows
- Οι Charlotte Flair και Nia Jax νίκησαν τις Sasha Banks και Bayley
- O Kofi Kingston επικράτησε του Titus O'Neil
- Oι Jeri-KO κέρδισαν τον Roman Reigns (νέος United States Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη