RAW 26/12/2016: Αντίο στο 2016 με... Shield 2.0 !


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεταΧριστουγεννιάτικο Monday Night RAW που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις.

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να βρίσκεται στο ρινγκ. Η αρένα κόντεψε να "γκρεμιστεί" από τα chants των fans για τον Cm Punk! Ο λόγος της Stephanie διεκόπη από την είσοδο του Seth Rollins ο οποίος ζήτησε ματς με τον Strowman με αφορμή τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας! Με την σειρά του ο United States champion Roman Reigns ζήτησε το ίδιο!  Αυτό που έδωσε η Stephanie ήτανε ένα ματς μεταξύ των Seth Rollins και Braun Strowman, ενώ για τον Roman Reigns ένα ματς με έναν superstar που αυτή θα διαλέξει για το United States Championship! Να σημειώσουμε πως μεταξύ των διαλόγων των Reigns και Rollins υπήρχαν αρκετές σπόντες για επανένωση της Shield.


Cesaro (c) & Sheamus (c) vs. The New Day (για το RAW Tag Team Championship)

Η θετική παράδοση των Cesaro και Sheamus συνεχίστηκε! Οι νέοι πρωταθλητές επικράτησαν και πάλι των New Day μετά από ένα ωραίο ματς! Η νίκη για τους Raw Tag Team champions ήρθε μετά από Brogue kick του Sheamus στον Xavier Woods και έτσι οι Cesaro και Sheamus παρέμειναν στον θρόνο!


Scarlett vs. Nia Jax

Το ντεμπούτο της Scarlett ήτανε αποτυχημένο. Η Scarlett έπρεπε να κερδίσει την Nia Jax πράγμα που αποδείχτηκε αδύνατο. Η Nia Jax κέρδισε την Scarlett σε λίγα λεπτά.


Charlotte Flair vs. Bayley (No #1 Contender για το RAW Women's Championship Special Guest Referee: Dana Brooke)

Η Bayley μέσα σε αποθέωση, έβγαλε λόγο σχετικά με το 3-0 που έχει σε νίκες απέναντι στην Charlotte Flair. Σε αντίθεση με την Bayley η Charlotte είπε πως δεν την κέρδισε δίκαια για το 3-0 διότι η Women's Champion είχε σηκώσει τον ώμο της χωρίς βέβαια να το δει ο διαιτητής.
Η Charlotte Flair ζήτησε rematch το οποίο θα ήταν ταυτόχρονα No1 Contender για το Women's Championship. Ωστόσο η special guest referee ήταν η Dana Brooke η οποία έδωσε την νίκη στην Charlotte Flair μετατρέποντας το ματς σε παρωδία.


Neville vs. T.J. Perkins

Περνάμε στο Cruiserweight Division! Η κυριαρχία του Neville συνεχίζει να υφίσταται! Ο TJ Perkins παρά την μεγάλη του προσπάθεια δεν κατάφερε να σιγάσει την μεγάλη μανία του Neville και ηττήθηκε! Ποιος θα σταματήσει τον Neville;


Οι Rusev και Jinder Mahal επιτέθηκαν στους Enzo Amore και Big Cass

Οι Enzo Amore και Big Cass (o Amore ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο) εμφανώς εκνευρισμένοι και "βρασμένοι" προκάλεσαν τον Rusev να μπει στο ρινγκ για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ωστόσο ο Rusev μπήκε στο ρινγκ μαζί με τον Jinder Mahal. Οι Amore και Cass ουσιαστικά ξέσπασαν εναντίων των Rusev και Mahal, οι οποίοι "πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι"!


Bo Dallas & Darren Young vs. The Shining Stars

O αγώνας αυτός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ διότι ο Braun Strowman μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε σε όλους τους superstars συμπεριλαμβανομένου και του Bob Backland, αφήνοντας όλους Knockout!


Braun Strowman vs. Seth Rollins

Αφού γκρέμισε τα πάντα στο διάβα του, ο Braun Strowman αντιμετώπισε τον Seth Rollins. Το ματς κυλούσε ομαλά. Ξαφνικά όμως καθώς ο Strowman βρισκόταν στο ringside, o Sami Zayn εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Strowman και ο Braun τον πήρε στο...κυνήγι!


Σαν να μην έφτανε αυτό, αφού οι Strowman και Zayn έφυγαν από το ρινγκ και το ringside εμφανίστηκε ο Chris Jericho και εκτέλεσε 2 Codebreakers στον Seth Rollins αφήνοντας τον στο καναβάτζο.

                            

Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Golden Truth

Στα backstage, η Bayley έδωσε ως δώρο στον Goldust ένα αρκουδάκι που το λέγανε "Dusty Rhodes" προς ένδειξη σεβασμού στον αείμνηστο πατέρα του Goldust. Ωστόσο ο Luke Gallows το κατέστρεψε. Έτσι οι 2 tag teams βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ρινγκ. Νικητές αναδείχθηκαν οι "κακοί" Luke Gallows και Karl Anderson.


Rich Swann vs. Ariya Daivari

Ο επόμενος αγώνας για το Cruiseweight Division είχε... βίαιο χαρακτήρα. Και αυτό όχι λόγω του αγώνα αλλά για τα μετά του αγώνα... Ο Rich Swann ήταν ο νικητής, αλλά μετά τον αγώνα ο Neville του επιτέθηκε μανιωδώς!


Kevin Owens vs. Roman Reigns (c) (για το United States Championship)

Main Event time! Ο αντίπαλος που επέλεξε η Stephanie McMahon για τον Roman Reigns ήταν ο Universal Champion Kevin Owens. O αγώνας ήτανε ωραίος (πρόδρομος για το τι θα ακολουθήσει στο Royal Rumble).


Ο Chris Jericho ήρθε κατά την διάρκεια του αγώνα στο ringside προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του Roman Reigns. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο Seth Rollins επιτέθηκε στον Jericho και απέσπασε την προσοχή του Kevin Owens δίνοντας την ευκαιρία στον Reigns να του κάνει spear και να πάρει την νίκη!


Τα αποτελέσματα του Monday Night RAW (26/12/2016):

- Οι Cesaro και Sheamus επικράτησαν των The New Day (παρέμειναν Raw Tag Team Champions)
- Η Nia Jax κέρδισε την Scarlett
- H Charlotte Flair νίκησε την Bayley
- Ο αγώνας Bo Dalls & Darren Young vs. The Shining Stars έληξε ως No Contest
- Ο αγώνας Seth Rollins vs Braun Strowman έληξε ως No Contest
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson επικράτησαν των The Golden Truth
- O Rich Swann επικράτησε του Ariya Daivari
- O Roman Reigns κέρδισε τον Kevin Owens (παρέμεινε United States Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη