ΟΔΗΓΟΣ ZMAK PRIME ZONE 9


Με πέντε σπουδαία ματς συνεχίζεται η ξέφρενη φετινή πορεία του ZMAK, με το Prime Zone 9 να πλησιάζει από ώρα σε ώρα. Ωστόσο, το Ringside House σας παρουσιάζει τον οδηγό.

Ημερομηνία: 12 Νοεμβρίου 2016
Ώρα: 20:00 το απόγευμα
Στάδιο: Fighters Park (Π. Ράλλη 107)
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


"Γόρδιος Δεσμός" Match
Δημήτρης Κουμάντος vs. Jordan "SWAT" Σαββίδης

Το main event θα είναι διπλό. Από τη μία ο "πόλεμος" της SWAT Family, που έφτασε στο... χτένι. Ο Ιορδάνης Σαββίδης και ο Τζίμης Κουμάντος, διεκδίκησαν ανεπιτυχώς δύο φορές τις ζώνες σαν ομάδα από τους Gemini και η αποτυχία τους, οδήγησε σε εμφύλιο και μάλιστα βίαιο. Οι δύο performers θα δεθούν με σχοινί 3 μέτρων μεταξύ τους και θα λύσουν τον οικογενειακό "Γόρδιο Δεσμό".

Six-Man Polemination "Secret Prize" Match
Γεδεών vs. Κουνούπης vs. Karapetsos vs. Βλαδίμηρος vs. Σουβλάκος vs. Achelous

Από την άλλη το ZMAK ανακοίνωσε την επανεμφάνιση του Polemination Match και το συνόδευσε από... Secret Prize. Έξι performers, ο καθένας για τον εαυτό του, θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο (συμβόλαιο, #1 Contender ή κάτι άλλο), που θα γίνει γνωστό ένα λεπτό πριν το ματς. Θυμίζουμε πως όποιος δέχεται pin ή submission, δένεται σε μία από τις κολώνες του ring.

Lumberjack Match
Χλωρός & Σερέτης vs. Βίκτωρ Γ' & Αλφρέδος Β'

Ο Γιάννης Χλωρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ZMAK Royal, αφού απέκλεισε τον υπποκόμη του πρίγκηπα, Αλφρέδο Β'. Αυτό εξόργισε τον Βίκτωρ Γ', που επιστρέφει από τη Ρουμανία για να βάλει τάξη, λίγο πριν διεκδικήσει τον τίτλο ZMAK Championship από τον Χασάπη (που δεν διεκδίκησε λόγω τραυματισμού το καλοκαίρι).

Singles Match
GameBoy vs. Σπύρος Λούης

Ο Σπύρος Λούης είχε στη φάκα ούτως ή άλλως τον νεαρό GameBoy, πλέον θέλει να τον κατασπαράξει, μετά τον αποκλεισμό του στο Royal Match.

Singles Match
Κωνσταντίνος Ασημένιος vs. Μανώλης Γαλυφιανάκης

Ο Μανώλης Γαλυφιανάκης υπερασπιζόμενος την τιμή της Κρήτης ζήτησε από τον General Manager Γιάννη Αφεντούλη (3B), αγώνα με τον Κωνσταντίνο Ασημένιο. Πρόκειται για το καλλιτεχνικό όνομα του Σήφη Στιβακτάκη, που άφησε τα βουνά του Ψηλορείτη για να γίνει λαϊκός τραγουδιστής. Ο Γαλυφιανάκης έπεσε από τα σύννεφα όταν τον είδε στο ZMAK Royal και αμφότεροι έπεσαν ταυτόχρονα από τα σχοινιά.

Υπενθυμίζουμε ότι το show θα διεξαχθεί 12 Νοεμβρίου στις 20:00 στην έδρα του ZMAK, το Fighters Park (Π.Ράλλη 107) και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Διαθέσιμες 130 θέσεις.


Ακολουθήστε το ZMAK στα Social Media:
Για περισσότερα νέα του ZMAK:

Ακολουθεί το επίσημο Poster του ZMAK Prime Zone 9:


Μείνετε συντονισμένοι στο Ringside House για τα αποτελέσματα!


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη