Πλησιάζει στα χέρια του Undertaker το WWE World Championship;


Είδαμε την εντυπωσιακή επιστροφή του στο περασμένο επεισόδιο του SmackDown Live και το ερώτημα δημιουργήθηκε: Υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τον Undertaker ως WWE World Champion;

Ο 'Taker ανέφερε ότι εάν η ομάδα του SmackDown Live αποτύχει στο Survivor Series, τότε θα πρεπε να τον φοβηθούν. Πιστεύεται πως το WWE έκανε κάτι τέτοιο με την ιδέα ότι αυτός που θα κάνει το λάθος και θα κοστίσει την νίκη στην ομάδα του SmackDown Live, θα είναι και αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Undertaker πιθανώς στην WrestleMania 33 στο Orlando.

Επίσης φημολογείται πως το WWE σχεδιάζει ματς ανάμεσα στον 'Taker και στον AJ Styles για το WWE World Championship μετά το Survivor Series, αφού η μπλε ομάδα θα έχει χάσει εξαιτίας του Styles. Σε αυτό το ματς, θα κέρδιζε τον τίτλο ο Undertaker. Τότε ο John Cena θα έκανε την επιστροφή του και επιδιώκοντας να ισοφαρίσει τον Ric Flair σε World Championship νίκες, θα προκαλούσε τον Phenom σε Championship ματς για την WrestleMania. Επίσης, φήμες υπάρχουν και για το ότι ο Undertaker θα ρισκάρει την καριέρα του στο ματς εναντίον του Cena, καθώς η WrestleMania 33 δυστυχώς λέγεται πως θα είναι τελευταία φορά που θα δούμε τον Deadman σε δράση.


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη