NXT 09/11/2016 : Έπεσαν οι υπογραφές, φύγαμε για Toronto!


Το NXT TakeOver:Toronto απέχει μόλις μια εβδομάδα.  Όλοι σχεδόν οι αγώνες για το PPV έχουν"κλείσει", με τελευταίο να μένει αυτός της διεκδίκησης του NXT Championship. Ο πρωταθλητής Shinsuke Nakamura και ο διεκδκητής Samoe Joe κλήθηκαν για το καθιερωμένο contract singing. Aκόμα, μάθαμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Dusty Rhodes Tag Team Classic.

The Authors Of Pain vs. #DIY

Ο πρώτος ημιτελικός του Tag Classic έβρισκε αντιμέτωπες δυο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Οι #DIY βασίζονται στην ταχύτητα και στην αλτικότητα, οι Authors στον όγκο και τη δύναμη. Στα πρώτα λεπτά η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει υπέρ των Authors, καθώς με τα ισχυρά τους χτυπήματα φάνηκαν να βγάζουν εκτός μάχης τους αντιπάλους τους(μέχρι και ο Paul Ellering, μάνατζερ των Authors, συμμετείχε στα χτυπήματα την ώρα που ο διαιτητής δεν κοιτούσε). Κάπου εκεί ήταν που"ξύπνησαν" οι #DIY, όταν ο Gargano άρχισε να αντιστέκεται, έκανε το tag και ο"ζεστός" Ciampa μπήκε για να αιφνιδιάσει τον Rezar, κάτι όμως που και πάλι δε φάνηκε να είναι αρκετό. Οι #DIY συνέχισαν σε φοβερό ρυθμό, "ξάπλωσαν" τον Ciampa για σίγουρο pinfall, o Ellering φρόντισε να αποσπάσει την προσοχή του διαιτητή και να γλυτώσει την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνη τη στιγμή η Revival εμφανίστηκε κάτω από το ρινγκ, ο Scott Dawson"εκτέλσε" τον Gargano με DDT, αφήνοντας τον Ciampa μόνο εναντίον των Authors, οι οποίοι δεν είχαν πλέον δύσκολο έργο και πήραν τη νίκή.


ΤΜ 61 vs. SAnitY

Πριν τον αγώνα υπήρξε επίθεση από όλα τα μέλη της SAnitY, βγάζοντας τον Thorne εκτός ρινγκ και ρίχνοντάς τον στα σκαλιά. Μόλις ο διαιτητής αποκατέστησε την τάξη και ο αγώνας άρχισε "κανονικά,", ο Thorne βρέθηκε αντιμέτωπος με σχεδόν όλη τη SAnitY. Παρά τις επιθέσεις που δέχθηκε, έκανε το tag και ο Miller μπήκε στον αγώνα. Τα καλά νέα κράτησαν λίγο για τος TM-61, η  SAnitY ξαναπήρε τα ηνία και ενώ οι Wolfe και Fulton ετοίμαζαν την double-team κίνησή τους που θα τους έστελνε στον τελικό, ο Thorne έριξε εκτός ρινγκ τον Fulton εκτός ρινγκ με dropkick, o Miller έκανε το rollup στον Wolfe και έτσι ήρθε μια νίκη πραγματικά από το πουθενά για την TM-61.


Ember Moon vs. Rachel Evers

Στο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, είχαμε την πολλά υποσχόμενη και ευρισκόμενη σε θετική πορεία Ember Moon, να κερδίζει σχετικά εύκολα τη Rachel Ever, με stunner από το τρίτο σχοινί. Αν και ο αγώνας του Takeover βρίσκει αντιμέτωπες τις Asuka και Mickie James, η Moon θα πρέπει ήδη να θεωρείται η εκ των βασικών υποψηφίων για μελλοντική διεκδίκηση του γυναικείο τίτλου.


Contract signing

Η βραδιά έκλεισε με segment. Ο GM του NXT, William Regal, καλωσόρισε στο ρινγκ τον τωρινό πρωταθλητή Shinsuke Nakamura(με ισχυρή συνοδεία security), ενώ ο Samoe Joe προτίμησε να παραμείνει στο stage, ώστε για να υπογράψουν τα συμβόλαια επισημοποίησης του αγώνα τους. Η τακτική του Joe καθυστέρησε πολύ τη διαδικασία, καθώς απαιτούσε από τον GM του, να του πάει ο ίδιος το συμβόλαιο στο stage, κάτι που έγινε. Στο ρινγκ, ο Nakamura μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση, τα έβαλε με τους security, βγάζοντάς τους όχι μόνο εκτός μάχης, αλλά περνώντας και τον έναν μέσα από τραπέζι. Έπειτα, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο, φροντίζοντας να στείλει καθαρό μήνυμα στον Joe για το τί θα ακολουθησεί στο Takeover.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη