Το 900ο επεισόδιο του SmackDown Live, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House, σχετικά με την ανακοίνωση της επιστροφής του Edge και φυσικά του Undertaker, στο 900ο επεισόδιο του SmackDown Live την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

Όπως γνωρίζετε και εσείς, ο Shane McMahon και ο Daniel Bryan ανακοίνωσαν τις επιστροφές των Undertaker και Edge αντίστοιχα. Ο Rated-R Hall of Famer θα μας παρουσιάσει το "The Cutting Edge Show" μετά από πάρα πολύ καιρό στο μπλε σόου, με καλεσμένους την ομάδα του SD Live η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του RAW στο ετήσιο Survivor Series.

Αντίθετα, σχετικά με τον Undertaker κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο σκοπός του, και γιατί ανακοινώθηκε η επιστροφή του τόσο νωρίς. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε για το αν θα αποχωρήσει μετά την επερχόμενη εμφάνιση του. Πιθανών όμως, να συμμετάσχει σε κάποιο segment με τους Wyatt Family μαζί με τον Kane.

Συνήθως, τέτοια επεισόδια επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις στο WWE Universe. Πιστεύω ότι το "Cutting Edge Show" θα δώσει καλό momentum στην Team SmackDown Live, και κυρίως με την παρουσία του Edge θα κορυφωθούν τα πράγματα. Δεν αποκλείω να πέσει... ξύλο, ανάμεσα στους superstars, αλλά θα προτιμούσα να τους δω συνεργάσιμους και να στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στο κόκκινο brand.

Στο μυαλό μου έχω και το εξής... ίσως, θα ήταν ακόμα ενδιαφέρον εάν βλέπαμε τους παλαιστές του RAW να κάνουν παρέμβαση κατά την διάρκεια του Cutting Edge και να γίνει brawl μεταξύ των δύο ομάδων, με τους RAW να "κερδίζουν" μέσα στην μπλε έδρα, και το WWE Universe να τους αποδοκιμάζει δυνατά.

Πολλά είναι τα σενάρια που μπορούμε να φανταστούμε για το επικείμενο μπλε σόου!
Αφήστε και εσείς μερικά δικά σας στα σχόλια...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη