SMACKDOWN 04/10/2016: Πάθος για το χρυσό!


Με τον Dean Ambrose να λέει την τελευταία κουβέντα, ολοκληρώθηκε το SmackDown Live, στο τελευταίο επεισόδιο πριν το No Mercy 2016. Ωστόσο είχαμε και πολλές εξελίξεις ανάμεσα στους Dolph Ziggler και The Miz, καθώς και φοβερό στήσιμο στο storyline των Bray Wyatt - Randy Orton.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Kane vs. Bray Wyatt

Την έναρξη του επεισοδίου έκανε ο Bray Wyatt, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την αρένα για να αντιμετωπίσει τον Kane. Η αναμέτρηση δεν κράτησε περισσότερα από 10 λεπτά καθώς ο Randy Orton εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη για να παίξει με τα λεγόμενα "mind games" του Eater of the Worlds, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Big Red Monster να πάρει την νίκη με Count-Out καθώς ο New Face of Fear αποφάσισε να ψάξει τον Apex Predator στα αποδυτήρια.


Alexa Bliss & Carmella vs. Becky Lynch & Nikki Bella

Σημαντικό momentum για το Women's Title Match της Κυριακής πήρε η Alexa Bliss, η οποία μέσα από ένα Tag Team Match έδωσε την νίκη στην ομάδα της εκτελώντας το Twisted Bliss.


Η παρουσίαση των breast cancer survivors της Susan G. Komen από τον Daniel Bryan

Για άλλη μία χρονιά, το WWE και η αντικαρκινική εταιρία Susan G. Komen συνεργάστηκαν για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Ο General Manager, παρουσίασε 5 κοπέλες που βγήκαν νικήτριες στην μάχη για τον καρκίνο του μαστού! Το WWE θέλησε να τους συγχαρεί μέσω του Daniel Bryan δίνοντας τες 5 SmackDown Women's Championships (1 για την κάθε μία). Αυτές είναι οι πραγματικές πρωταθλήτριες!


The Hype Bros vs. The Vaudevillains

Σημαντική νίκη υπό το βλέμμα των Ascension, πήρε αυτή την εβδομάδα η ομάδα των Mojo Rawley και Zack Ryder, κόντρα στους Vaudevillains. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε από το Hype Ryder του Zack.


Το MizTV παρουσιάζει το «Dolphumentary» με τους Spirit Squad

Εμφανίστηκε ο The Miz με την Maryse στο πλευρό του και κάλεσαν τον Dolph Ziggler στο ρινγκ. Ο Showoff ήρθε στην αρένα αλλά όχι για καλό σκοπό καθώς άρχισαν για άλλη μια φορά την γνωστή τους λεκτική αντιπαράθεση. Ωστόσο εμφανίστηκαν οι Spirit Squad για να εκτελέσουν τα καθήκοντα του Intercontinental Champion, χτυπώντας τον πρώην συνεργάτη τους με High Spirits.


Jason Jordan vs. Jey Uso

Με τους Jimmy Uso και Chad Gable να βρίσκονται στο ringside, ο Jason Jordan πέρασε μέσα από ένα έξυπνο Roll-Up τον Jey Uso για να πάρει την νίκη, έτσι, τα δίδυμα αδέρφια επιχείρησαν να επιτεθούν στους American Alpha με παρόμοιο τρόπο που τραυματίστηκε ο Gable, αλλά έκαναν παρέμβαση οι SmackDown Tag Team Champions, για να σώσουν την κατάσταση.


Jack Swagger vs. Baron Corbin

Μέσα σε μια δυνατή μάχη με ρυθμό, ο Jack Swagger στον πρώτο του αγώνα με την... φανέλα του SmackDown Live, εφάρμοσε την τεχνική του Patriot Lock για να πάρει την νίκη από τον Baron Corbin, αυτό είχε ως αποτέλεσμα κατά τη προσπάθειά του να ακουμπήσει τα σχοινιά, ο Lone Wolf να κάνει άθελά του Tap-Out στο submission.


Οι John Cena, AJ Styles, και Dean Ambrose έρχονται face to face

Ο κάθε παλαιστής με το δικό του πάθος, και με την δική του τεχνική, πάει στο No Mercy για να κατακτήσει το WWE World Championship. Ωστόσο, στο main event του τελευταίου επεισοδίου πριν το επικείμενο PPV, είχαμε ένα segment ανάμεσα στους Styles - Cena - Ambrose.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον John Cena να εκτελεί Attitude Adjustment στον Dean Ambrose, τον AJ Styles να εκτελεί Phenomenal Forearm στον John Cena, και ακριβώς μετά ο Lunatic Fringe να χτυπάει με Dirty Deeds τον Phenomenal One για να πανηγυρίσει με τον τίτλο στη κάμερα.Αποτελέσματα SmackDown Live 04/10/2016:

- Ο Kane κέρδισε τον Bray Wyatt
- Οι Alexa Bliss & Carmella νίκησαν τις Nikki Bella & Becky Lynch
- Οι Hype Bros επικράτησαν των Vaudevillains
- Ο Jason Jordan κέρδισε τον Jey Uso
- Ο Jack Swagger υπέταξε τον Baron Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη