Συνεχίζουν οι φήμες περί επιστροφής Shawn Michaels


Είδαμε Batista, είδαμε Sting, είδαμε Goldberg... Εάν δούμε και Shawn Michaels θα τα χάσουμε τελείως. Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει πως "παίζεται" πολύ η επιστροφή του HBK στο WWE, παρά το τελευταίο ματς που έδωσε με τον Undertaker στην WrestleMania 26.

Ο AJ Styles ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Sports Illustrated, ότι θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Shawn Michaels στο San Antonio του Texas για το Royal Rumble 2017, μπροστά σε 60.000 οπαδούς. Αν και αυτή τη περίοδο ο HBK έχει μετακομίσει με την οικογένειά του στο Ορλάντο της Φλόριντα καθώς έχει αποκτήσει παρασκηνιακό ρόλο, στο WWE Performance.

Οι περισσότερες φήμες που κυκλοφόρησαν στα social media εικάζουν ότι το WWE σχεδιάζει μια αναμέτρηση ανάμεσα στους AJ Styles και Shawn Michaels σε αγώνα για το WWE World Championship. Το πλάνο «Β», είναι να επιστρέψει κατά τη διάρκεια του 30-Man Royal Rumble Match, να το κερδίσει, και να αντιμετωπίσει τον Phenomenal One στην WrestleMania 33 για τον παγκόσμιο τίτλο.

Για την ώρα δεν είναι τίποτα επίσημο, παρά μόνο φήμες.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη