Πιθανότητες επιστροφής τριών μεγάλων ονομάτων στο Royal Rumble


Το Royal Rumble θα πάρει μέρος στο Alamodome του San Antonio, Texas και το WWE σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλα ονόματα για να γεμίσει με κόσμο το στάδιο...!

Παρόλο που ο Shawn Michaels έχει αποσυρθεί από το ρινγκ εδώ και χρόνια, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστεί στο Royal Rumble. Άλλο ένα σπουδαίο όνομα που φημολογείται να εμφανιστεί στο PPV είναι ο Stone Cold Steve Austin. Η περίπτωση με τον Austin είναι λίγο περίεργη καθώς τραυματίστηκε στην προηγούμενη WrestleMania, κάτι που ίσως μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης του, αλλά υπάρχουν ακόμα ελπίδες. 

Όσον αφορά τον Undertaker, ακούγεται πως λέει σε κόσμο ότι το ματς του εναντίον του Shane McMahon στην περασμένη WrestleMania ήταν και το τελευταίο του. Όμως αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι απλές φήμες καθώς ο Undertaker αξίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο πριν αποσυρθεί.

Εάν το WWE αποφασίσει τελικά να χρησιμοποιήσει κάποιον απο τους τρεις θρύλους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, δεν θα είναι για μεγάλους ρόλους. Μάλλον θα χρησιμοποιηθούν ως Special Guest Referee σε ένα απο τα κορυφαία ματς.


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη