RAW 10/10/2016: Μήνυμα στον Goldberg!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw στο Oakland. Ας δούμε λοιπόν τι μέλει γενέσθαι! Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με μια ιστορική θα λέγαμε στιγμή. Η RAW Women's Champion, Sasha Banks προκάλεσε την Charlotte σε ένα για πρώτη φορά στην ιστορία του WWE, σε Hell In A Cell Match για το Women's Championship. H Charlotte δέχθηκε την πρόκληση μέσα σε παλίρροια ενθουσιασμού από το WWE Universe!


Μέσα σε αυτή την στιγμή, εμφανίστηκε ο Rusev με την Lana χωρίς κανέναν λόγο λέγοντας πως οι 2 divas βρίσκονται στο ρινγκ του. Αποτέλεσμα; Η πρωταθλήτρια και η διεκδικήτρια θα λέγαμε πως συνεργάστηκαν και πέταξαν άρον-άρον τους Rusev και Lana εκτός ρινγκ. Σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε και ο United States Champion, Roman Reigns καθώς ο Rusev κινήθηκε απειλητικά προς τις Divas.


Kofi Kingston vs. Cesaro

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν μεταξύ του πρωταθλητή και του Cesaro. Το ματς ήταν αρκετά ενδιαφέρον και φάνηκε να είναι πρόδρομος για πιθανή αναμέτρηση των Cesaro & Sheamus και των New Day στο Hell In A Cell για τους τίτλους! Για την ιστορία, η νίκη ήρθε για τον Kofi Kingston. Μπορούν οι Cesaro και Sheamus να ενωθούν και να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι;


Bayley vs. Cami Fields

Ένα εύκολο σχετικά απόγευμα είχε η Bayley καθώς δεν βρήκε κάποια δυσκολία απέναντι στην Cami Fields και πήρε μια άνετη σχετικά νίκη! Ωστόσο μελανό σημείο της βραδιάς για την Bayley ήταν η επίθεση που δέχθηκε αποχωρώντας από το ringside από την Dana Brooke.


Sin Cara & Lince Dorado vs. Tony Nese & Drew Gulak

Πρόκειται για τον πρώτο Cruiserweight Tag Team Match μετά την ένταξη του Cruiserweight στο RAW! Από αυτόν τον ωραίο αγώνα νικητές βγήκαν οι... μασκοφόροι Sin Cara και Lince Dorado. Μελλοντικά πολλά υποσχόμενα ταλέντα!


Οι ανακοινώσεις των Mick Foley & Stephanie McMahon

Ο GM του RAW, Mick Foley, ανακοίνωσε νέα ματς για το Hell In A Cell PPV. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως οι Charlotte και Sasha Banks θα αναμετρηθούν σε Hell In A Cell Match. Επιπλέον το αίτημα του Seth Rollins για Rematch έγινε δεκτό από τον Mick Foley και έτσι ο Universal Champion, Kevin Owens θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Rollins μέσα στο Hell In A Cell.

Η δεύτερη ανακοίνωση έφερε αντίθετο τον KO αποκαλώντας τον Foley "αποτυχημένο GM". Μετά από ένα καλό sergment η Stephanie όρισε main event της βραδιάς Seth Rollins vs. Chris Jericho. Σε περίπτωση νίκης του Y2J, ο Jericho θα συμμετάσχει στο WWE Universal Championship Match στο Hell In A Cell.

Enzo Amore & Big Cass vs. Curtis Axel & Bo Dallas

Ο αγώνας αυτός δεν ξεκίνησε ποτέ. Καθώς οι Amore και Cass ετοιμάζονταν για τον αγώνα, δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από τους Karl Anderson & Luke Gallows με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να αγωνισθούν.Ωστόσο την θέση τους ανέλαβαν οι Sami Zayn και o Neville. Οι Zayn και Neville βγάλανε ασπροπρόσωπους τους Cass & Amore καθώς πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στους Axel & Dallas.

R-Truth vs. Titus O'Neil

O R-Truth επέστρεψε στις εμφανίσεις στην TV και με τον Goldust στο πλευρό του πήρε την νίκη απέναντι στον O'Neil με roll-up.


Braun Strowman vs. The Splash Brothers

Ο Strowman δεν βρήκε σημείο αντίστασης απέναντι στους Splash Brothers καθώς τους... έλιωσε και αυτούς. Μετά το τέλος του αγώνα, έστειλε μήνυμα στον GM of RAW, Mick Foley πως θέλει να αντιμετωπίσει πιο ισχυρούς αντιπάλους. Το ίδιο και εμείς...Rusev & Charlotte vs. Roman Reigns & Sasha Banks

Πρωταθλητές εναντίον διεκδικητές ΠΡΑΞΗ 1η! Ενδιαφέρον αγώνας μιας που είχαμε καιρό να δούμε divas-superstars ματς σε tag team κατηγορία! Για την ιστορία, η νίκη ήρθε για τους πρωταθλητές μετά από άριστη συνεργασία των Reigns & Banks και tap-out της Charlotte. Πολύ όμορφη στιγμή, ο εναγκαλισμός των πρωταθλητών μετά το τέλος του αγώνα.


Ο Paul Heyman προκαλεί τον Goldberg

Ο Manager του Brock Lesnar, Paul Heyman θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις του Goldberg στον Coachman. Ο Bill είχε πει στον Coachman πως μια φορά νίκησε τον Lesnar πριν 12 χρόνια και δεν θα δώσει Rematch. Ο Paul Heyman είπε πως γιατί να μην αναμετρηθούν ξανά αυτοί οι 2; Προκάλεσε τον Goldberg "...The Beast vs. The Myth, Icon vs. Icon, anytime, anyplace, Brock Lesnar vs. Goldberg...". "Bill Goldberg... You're Next!".


T.J. Perkins vs. Ariya Daivari

Ο πρωταθλητής Perkins δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Daivari καθώς πήρε μια εύκολη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Brian Kendrick που βρισκόταν στην περιγραφή, έπαιξε ψυχολογικά παιχνίδια με τον αντίπαλο του στο HIAC, T.J. Perkins κοιτάζοντας τον επίμονα καθώς αποχωρούσε.


Chris Jericho vs. Seth Rollins

Το επεισόδιο έκλεισε με το main event της βραδιάς. Ο αγώνας θα μπορούσε βέβαια να είναι για κάποιο PPV, εάν εξετάσει κανείς τα μεγέθη καριέρας των 2 superstars.Ο Jericho είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο Universal Championship Match στο ΗIAC εφόσον βέβαια κέρδιζε τον Rollins. Ο αγώνας έγινε υπό την παρακολούθηση του Kevin Owens. Ο Chris Jericho έφτασε πολλές φορές στην νίκη, ωστόσο ο Architect ήταν πιο φορμαρισμένος και πήρε την νίκη, "πετώντας" εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Y2J.


Μετά το τέλος του αγώνα, KO και Jericho επιτέθηκαν στον The Man. Όμως ο Seth ήταν ικανότατος να αποκρούσει τις επιθέσεις αυτές και να κεράσει ένα Pedigree στον Y2J! Εξαιρετικός αγώνας...


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το RingSide House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη