ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O Shawn Michaels επιστρέφει για ένα ακόμα ματς;


Το WWE ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στο Alomodome στο San Antonio για πρώτη φορά στα 20 αυτά χρόνια που μας πέρασαν για το ppv του Royal Rumble 2017. Ο στόχος αυτήν την στιγμή είναι να γεμίσει η τεράστια arena, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Έτσι, το WWE προσπαθεί να επαναφέρει τον HBK, Shawn Michaels, για ένα ακόμη ματς μετά την... συνταξιοδότηση του!

Εάν δεν σας ενθουσίασε αυτή η είδηση, σας υπενθυμίζουμε πως ήταν πάλι στην Alomodome, 20 χρόνια πριν όπου ο HBK κέρδισε το WWF Championship από τον Sycho Sid. Πολλοί δεν γνωρίζετε, πως ο Shawn Michaels έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένεια του στο Orlando, όπου τελεί χρέη προπονητή σε Perfomance Center του WWE. Το WWE προσπαθεί να "κλειδώσει" τον HBK για περισσότερο από μόλις μια εμφάνιση αλλά ο Michaels δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το τώρα, δηλαδή να μην έχει κάποια βλέψη για το μέλλον.

Επίσης μπορούμε να πούμε πως ο HBK θα δέσει τις μπότες του και θα αντιμετωπίσει τον AJ Styles. Το ματς αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μόνο του ως "Once A Life Time Dream Match", βλέποντας αυτούς του 2 superstars να παλεύουν ακόμα και για το WWE World Championship. Το WWE σχεδιάζει να έχει τον AJ Styles πρωταθλητή τουλάχιστον μέχρι το Royal Rumble εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια του και να υπάρξει ματς μεταξύ των AJ Styles και Shawn Michaels για το WWE Championship στο Texas. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει το WWE έτσι ώστε να υπάρξει το πολυπόθητο sold out στο Alomodome.

Η προσφορά είναι αυτή την στιγμή στο τραπέζι και εξαρτάται από τον Shawn Michaels εάν θα δεχτεί. Το WWE ίσως χρειαστεί να εξετάσει την αύξηση των παροχών στον HBK εφόσον ο Michaels είχε δηλώσει πως είχε μια χαρούμενη συνταξιοδότηση.


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη