NXT 19/10/2016: Η Cross τρελάθηκε!


Το βραδινό επεισόδιο του ΝΧΤ θύμησε κάτι από τα πρώτα του χρόνια. Τα storylines μπήκαν στην άκρη και το επεισόδιο περιείχει πολλούς αγώνες και δράση,μια "τρελαμένη" Niki Cross κάθως και το ντεμπούτο του μυστικού παρτενέρ του Austin Aries.

No Way Hose & Rich Swann vs. Tony Nese & Drew Gulak

Από τις πιο διασκεδαστικές ομάδες φαίνεται να είναι οι Hose & Swann. Συνδυάζοντας τη μυϊκή δύναμη με την αθλητικότητα και την ταχύτητα, κατάφεραν να πετύχουν την νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους και να έρθει η πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Tag Team Classic. Το pinfall "σκόραρε" ο Hose απέναντι στον Gulak.


Bobby Roode vs. Sean Maluta

O "Glorious" Bobby Roode βρήκε στο δρόμο του ένα εκ των 32 συμμετεχόντων στο Cruseirweight Classic, τον Sean Maluta. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη απέναντι στον αντίπαλό του, ενώ μετά τον αγώνα δεν παρέλειψε να αναφερθεί με πικρόχολα σχόλια απέναντι στον προσεχή αντίπαλό του στο NXT:Takeover, τον Tye Dillinger. Μη μπορώντας να ακούει άλλες προσβολές, ο DIllinger εισέβαλε στο ρινγκ, ακολούθησε ένα σύντομο brawl με τελικό νικητή τον Dillinger.


Το promo και η επίθεση των Kay & Royce

Η συμμαχία των Billie Kay & Peyton Royce καλά κρατεί, με τις δυο τους να έχουν στο στόχο τους την Liv Morgan. Αφού πρώτα της επιτέθηκαν την ώρα που έδινε backstage συνέντευξη, αποφάσισαν να την βγάλουν εκτός μάχης, σείροντάς την ως ο ρινγκ και αποτελειώνοντάς την. Ακολούθως πήραν το μικρόφωνο, δηλώνοντας πως η γυναικεία κατηγορία του ΝΧΤ τους ανοίκει, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην Women's Champion, Asuka.


Austin Aries & ? vs. Otis Dozovic & Tucker Knight

Σε αγώνα για το Tag Team Classic, ο Austin Aries θα μας αποκάλυπτε τον πολυαναμενόμενο παρτενέρ του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Roderick Strong! Ππαρ'όλο που δυσκολεύτηκαν αρκετά σε πολλά σημεία του αγώνα,το ταλέντο υπερίσχησε της μάζας και έτσι οι δυο τους σημείωσαν την νίκη κόντρα στους αντιπάλους τους.


Nikki Cross vs. Danielle Kamela

Σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα, η ασυγκράτητη Cross επιτέθηκε με λύσσα θα έλεγε κανείς στην αντίπαλό της,"καθαρίζοντας" εύκολα με ένα suplex. Με έναν χαρακτήρα που θυμίζει την επιθετικότητα και ψυχική αστάθεια του Mankind, η Cross συνέχισε να εξαπολύει βίαια χτυπήματα στην αντίπαλό της ακόμη και μετά τον αγώνα. Η SAniTY ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο αρχηγός, Eric Young επενέβη για να την αποθήσει, αλλά μόνο αυτό δεν κατάφερε, "μαζεύοντας" και εκείνος κάποιες γροθιές, ενώ μετά η Cross συνέχισε την επίθεσή της στην αναίσθητη Kamela. Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να αντιστρέψει το αποτέλεσμα και να χαρίζει τη νίκη στην Kamela!


Κλείσιμο με Nakamura!

To επεισόδιο έριξε αυλαία με τον ΝΧΤ Champions, Shinsuke Nakamura, τον οποίο υποδέχθηκε θερμά το κοινό. Ο Nakamura είχε κάποια λόγια για τον προσεχή αντίπαλό του για τη ζώνη του ΝΧΤ, Samoe Joe, αλλά διακόπηκε από τον Patrick Clark. Σε μια κίνηση ταυτόχρονου θράσους και απειρίας, ο Clark κάλεσε τον Nakamura σε αγώνα, μόνο για να δεχθεί μια σειρά λακτισμάτων και να σωριαστεί στο ρινγκ. Εκείνη τη στιγμή την εμφάνισή του έκανε ο Joe, χωρίς όμως να κινηθεί προς το μέρος του Nakamura. Ο Sinsuke επέλεξε να "αποτελειώσει" τον Clark με Kinshasa, στέλνοντας έτσι ένα "ηχηρό" μήνυμα στον Joe!Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη