NXT 12/10/2016: Επιστροφές-καταστροφές!


Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως μονολεκτική περιγραφή του χθεσινού επεισοδίου, το οποίο "σημαδέυτηκε" από δυο μεγάλες επιστροφές, ένα εξίσου σημαντικό ντεμπούτο και ένα απίστευτο brawl!

Αρχή με ντεμπούτο και SAnitY vs. Bobby Roode & Tye Dillinger

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για το Dusty Rhodes Classic, εκεί όπου Bobby Roode και Tye Dillinger θα συμμαχούσαν εναντίον των "καινούργιων", SAnitY. Η SAnitY (τα μέλη της φορούσαν μάσκες κατά τη διάρκεια του αγώνα), η οποία τελικά ήταν stable και όχι απλά μια tag team, εκπροσωπήθηκε από τους Sawyer Fulton και Alexander Wolfe. Το έργο της δεν άργησε να γίνει εύκολο, καθώς ο Roode παράτησε τον Dillinger την ώρα του αγώνα και έτσι ο αγώνας από tag team έγινε handicap, με άμεση συνέπεια την ήττα του Dillinger. Μετά το τέλος του αγώνα, η επίθεση στον Dillinger συνεχίστηκε, με τα υπόλοιπα δυο μέλη του stable να μας δείχνουν τα πρόσωπά τους και να ήταν οι Nikki Cross και Eric Young!


Billie Kay vs. Liv Morgan

Ύστερα από την κοροϊδία που δέχθηκε η Liv Morgan από την αντίπαλό της, είχε την ευκαιρία να της αποδείξει την αξία της σε αυτόν τον αγώνα. Αν και η Morgan ξεκίνησε δυναμικά, η Kay κατάφερε να "απαντήσει" και να ισοροπήσει τον αγώνα. Όλα κρίθηκαν με την παρέμβαση της Peyton Royce, όπου βοήθησε την Kay να πάρει την νίκη απέναντι στη Morgan.


TM-61 vs. Tino Sabbatelli & Riddick Moss

Σε συνέχεια του Dusty Rhodes Classic, οι δυο rookies τα έβαλαν με τους έμπειρους TM-61 και έψαχναν ένα νικηφόρο ντεμπούτο σαν tag team. Αν και δεν τα πήγαν άσχημα, καθώς προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη σωματοδομή τους και να επιβληθούν, η απειρία τους σαν tag τους κόστισε και οι TM-61 δικαίωσαν τον τίτλο τους ως "real athletes", παίρνοντας τη νίκη με Thunder Valley και προχωρώντας στον επόμενο γύρο του Tag Team Tournament.


Buddy Murphy vs. Wesley Blake

Οι πρώην Tag Team Champions του NXT κοντραρίστηκαν μεταξύ τους στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς. Ο αγώνας έγειρε ελαφρά προς το μέρος του Murphy, έως ότου τα σχέδιά του χάλασε η έλευση του Samoe Joe. Ο Joe επιτέθηκε και στους δυο και αφού τους έβγαλε εκτός μάχης, πήρε το μικρόφωνο και είπε αναφερόμενος στον William Regal ότι η υπομονή του τελείωσε και απαιτεί ή τον Sinsuke Nakamura ή τον τίτλο. Δεν πέρασε πολύς χρόνος για να πάρει ο Joe την απάντησή του, καθώς ο Nakamura βγήκε στην είσοδο, φορώντας προστατευτικό στο λαιμό του.

Κι όμως, ο NXT Champion, όχι μόνο το αφαίρεσε , αλλά επιτέθηκε στον Joe! Ακολούθησε ένα απίστευτο brawl εντός και εκτός ρινγκ, προκαλώντας την έλευση security! Η παρουσία της φρουράς δεν εξασφάλισε την ηρεμία, το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι δυο παλαιστές τους επιτέθηκαν, πριν ξαναβρεθούν o ένας κόντρα στον άλλο. Το τέλος του μεγάλου brawl ήρθε όταν ο Nakamura κατέβαλε τον Joe με Kinshasa, αφήνοντάς τον αναίσθητο εντός του ρινγκ. Είναι γεγονός πως ένα απίστευτο feud, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, είναι μπροστά μας.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη