Ο Mr. McMahon έκανε πατάτα στο Goldberg - Lesnar


Καλοί οι πανηγυρισμοί για την επιστροφή του Goldberg μετά από 12 χρόνια στο WWE, καλό το promo και η επιλογή του στο να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar στο Survivor Series, αλλά ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, και να ξεχωρίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης. Ακολουθεί η άποψη του Αποστόλη Μάρη σχετικά με το συγκεκριμένο storyline.

Τα θετικά:

Επιστροφή Goldberg. Είδαμε ένα πανέμορφο promo που εικάζεται πως όλα τα λόγια που ανέφερε ο Bill δεν ήταν στο σενάριο, αλλά ήταν της στιγμής. Επίσης φαίνεται ότι ο ίδιος στέκεται καλά στα πόδια του, δείχνοντας την ετοιμότητά του για ένα τελευταίο (;) ματς. Επίσης ένα θετικό στο storyline είναι οι ημερομηνίες που διαφημίζονται οι δύο παλαιστές, δηλαδή εναλλάξ, μέχρι που στο τελευταίο επεισόδιο πριν το Survivor Series διαφημίζονται και οι δύο, πιθανό Face to Face με "θανατηφόρο" Brawl.

Τα αρνητικά:

Και εκεί που λες, ωραία, αφού είδαμε Goldberg υπάρχουν ελπίδες... Όοοοχι! Ο Vince έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Και ξαφνικά μας μεταφέρει στο hometown του Brock Lesnar, στη Μινεσότα για το RAW όπου θα επέστρεφε ο "κακός" Paul Heyman με τον πελάτη του για να συνεχίσουν τα προκλητικά σχόλια.

Παρ' όλα αυτά μιας και ο Lesnar μεγάλωσε σ' αυτή τη πόλη, το WWE Universe τον επιδοκίμασε (αναμενόμενο), με αποτέλεσμα να ακουστούν συνθήματα τύπου: "GOLDBERG SUCKS!".

Η αντίδραση του Brock Lesnar στα συνθήματα

Αν είναι δυνατόν... αν είναι δυνατόν...
Που μέχρι την επιστροφή του παρακαλούσες να επιστρέψει και τώρα τον γιουχάρεις; Αλλά για να μην είμαι υπερβολικός και τα βάζω με το κοινό, θα τα βάλω με τον... Vince.

Ρε Vince, σαν επαγγελματίας προμότερ, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά τι μπορεί να συμβεί εάν εμφανιστεί ο Brock Lesnar μέσα στη πόλη του, το ίδιο είχε συμβεί και σε μια εμφάνιση μαζί με τον Undertaker με την Μινεσότα να γιουχάρει μέχρι και τον Undertaker.

Και συνήθως κάτι τέτοια γεγονότα χαλάνε ολόκληρο το storyline ώστε να μην ξεχωρίζεις ποιος είναι ο heel και ποιος ο babyface της όλης υπόθεσης. Κατά την γνώμη μου, θα άφηνα μόνο του τον Paul Heyman να χειριστεί το θέμα από το να εμφανιστεί ο Lesnar και να γίνουν όλα θάλασσα.

Το επόμενο επεισόδιο του RAW θα είναι Halloween Edition, και θα εμφανιστεί μόνος του ο Goldberg, ας ελπίζουμε να ισορροπίσουν τα πράγματα γιατί τέτοια λάθη καλό είναι να μην γίνονται.


Σημείωση: Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου έχουμε RH Podcast, και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου έχουμε προβλέψεις για το Hell In A Cell μαζί με τον Χρήστο Δήμου, εκεί θα πούμε περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη