Ο Jim Ross μιλάει για Undertaker, Goldberg, και Brock Lesnar


O Jim Ross μοιράζεται συχνά τις απόψεις για τον κόσμο της πάλης, το UFC και άλλα αθλήματα μέσω του blog του. Παρακάτω ακολουθεί ο,τι είχε να πει για το Lesnar vs. Goldberg στο Survivor Series, αλλά και για τον Undertaker.

Σχετικά με την επιστροφή του Goldberg ανέφερε:

«Η επιστροφή του Bill Goldberg που έκλεισε το show στην τρίτη ώρα για να αποκαλύψει την απόφασή του ως προς το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να ανταγωνιστούν με τον Brock Lesnar στο Survivor Series στο Τορόντο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να δω το Goldberg εναντίον Lesnar τελευταίο αγώνα της κάρτας του Survivor Series, και πιστεύω επίσης ότι μπορούν να έχουν μια αναμέτρηση για περίπου 15 λεπτά. Είμαι πολύ περίεργος να δω τον αγώνα που ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι αρκετά ευφυής ώστε να διατηρήσουν την άποψη τους σχετικά με τον αγώνα σε λογικό επίπεδο μέχρι να δουν την παρουσίαση του...».

Αναφέρθηκε στον Undertaker λέγοντας:

«Όσον αφορά τη λιτανεία του Undertaker, ερωτήσεις που λάβαμε τόσο εδώ στην ιστοσελίδα μας και μέσω του Facebook και του Twitter, ο Deadman προφανώς είχε μια μικρή επέμβαση του ισχίου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Αυτή η διαδικασία θα έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με τις επιδόσεις του Taker στη WM33 στο Ορλάντο τον επόμενο Απρίλιο. Βασίζομαι σε ότι ξέρω. Επίσης, θα είναι έκπληξη αν δεν αγωνιστεί. Εάν η επόμενη WrestleMania είναι η τελευταία του Undertaker, τότε πρέπει κανείς να υποθέσει ότι το WWE θα ετοιμάσει κάτι πολύ μεγάλο για εκείνον. Εμείς πάλι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επωφεληθούμε από αυτή την χρυσή ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε μια αναδρομή στην καριέρα και τα επιτεύγματά του Undertaker με ένα ιστορικό Σαββατοκύριακο...».


για το Ringside House,
Γρηγόρης Αττάλας
Νεότερη Παλαιότερη