Τα πράγματα στο κελί... σοβαρεύουν!


Όπως ανακοίνωσε το WWE, στο Κυριακάτικο Pay-Per-View αναμένεται να δούμε Triple Main Event. Και δεν αναφερόμαστε στο ένα κελί πάνω από το άλλο, αλλά οι τρεις τελευταίοι αγώνες που θα είναι μέσα στο κελί, θα είναι στο κλείσιμο του σόου. Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο Ringside House την άποψή του σχετικά με το τελείωμα του PPV.

Πιστεύω πως είναι καλή σκέψη στο να δούμε 3 αγώνες με τους WWE Universal, United States, και Women's τίτλους μέσα στο κελί, πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα τους δοθεί μεγαλύτερη έμφαση/αξία. Το θέμα είναι όμως ότι... παρότι το WWE θεωρεί το Main Event ως "Triple Main Event", ο αγώνας που θα κλείσει η βραδιά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αξιολόγηση του PPV.

Ξεκινώντας από το WWE Universal Championship Match, θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα ο αγώνας να προστεθεί στο τελείωμα του PPV, διότι κάτι μου λέει πως θα έχουμε μέτριο τελείωμα και επίσης είναι μια κλασική HIAC αναμέτρηση που μπορεί κάλλιστα να προστεθεί την επόμενη χρονιά, η ακόμα και σε κάποιο PPV του RAW.

Όσο για το United States Championship Match, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τους δύο Superstars στο θέμα του "χτισίματος" όλους αυτούς τους μήνες, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες του Rusev, οι δυο τους κατάφεραν να μας κερδίσουν τα μάτια, αλλά όχι! Δεν θέλω να πάρουν την ευκαιρία και να μπουν μέσα στο κελί για το τελείωμα του επεισοδίου, καθώς...

Την μπάλα θα την ρίξω στις Charlotte Flair και Sasha Banks. Μετά το καλό χτίσιμο που είχαν, που τους βοήθησε και ο Mick Foley σε τεράστιο βαθμό για το τι τους περιμένει μέσα στο "Devil's Playground", το WWE πρέπει να δώσει την σκυτάλη στα δύο κορίτσια, θέλετε να μάθετε τους λόγους; Ακολουθούν παρακάτω:

1) Θα είναι ο πρώτος Hell In A Cell αγώνας στην ιστορία
    Μόνο και μόνο στην σκέψη, φανταστείτε πόσο θα απογειώσει την Women's Division αυτός ο αγώνας, με ένα καλό booking και δραματικό φινάλε.
2) Για πρώτη φορά στα χρονικά θα έχουμε Main Event σε PPV με γυναίκες
    Θυμάστε ποτέ τελείωμα σε PPV με Divas/Women's; Όχι. Ούτε κι εγώ. Ωστόσο λίγη σκέψη θέλει για να λογικευτείς πως θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία που θα πρέπει να τους δοθεί για να δικαιωθούν όλα τα κορίτσια μετά την τραγική Divas Division της PG Era.

Προβλέψεις δεν θα δώσω, γιατί αύριο (Κυριακή), στις 17:00 το απόγευμα, έχουμε εκπομπή προβλέψεων στο YouTube, εκεί θα αναφέρουμε περισσότερα με τους υπόλοιπους συντάκτες.

Αυτά από εμένα!


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη