Το WWE ζητάει τον Matt Hardy πίσω!


Κακά τα ψέματα, ο Matt Hardy αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο "Hot" όνομα στον κόσμο του Pro Wrestling και όχι μόνο, διότι με τον χαρακτήρα του "Broken" έχει κερδίσει τα βλέμματα του κόσμου.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Matt Hardy στο WWE ήταν το 2010, όπου στα τέλη της θητείας του είχε ένα δυνατό storyline με τον Jeff Hardy, έπειτα τα δύο αδέρφια αποχώρησαν από την εταιρία του Κονέκτικατ για να συνεχίσουν το μέλλον τους στα Indys.

Το συμβόλαιο που έχει στο TNA αυτή τη στιγμή ο Matt, δεν του επιτρέπει να επικοινωνήσει με στελέχη από άλλες εταιρίες όπως το WWE, το ROH, και άλλα. Ωστόσο όπως εικάζεται ο Triple H βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Hardy αλλά με τρίτο πρόσωπο.

Το συμβόλαιο του 41χρονου λήγει αυτή την άνοιξη, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε στο WWE εάν βρεθεί το χρυσό «Deal» μεταξύ WWE - Matt Hardy, σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε επίσης πως το TNA έχει όλα τα δικαιώματα του gimmick του, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δούμε ποτέ τον "Broken" στις οθόνες μας. Πάντως, ο ίδιος σε συνεντεύξεις έχει δηλώσει πως θα επέστρεφε στο WWE αλλά δίχως Full-Time Contract.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη