Σωστή επιλογή η νίκη του Roman Reigns


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House για την νίκη του Roman Reigns στο Clash of Champions κόντρα στον Rusev, και για το πόσο σωστή ήταν αυτή η επιλογή.

Θα μου πείτε τώρα... γιατί το πιστεύεις αυτό;
Θα σας εξηγήσω, αλλά δώστε μου μισό λεπτό.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω, είναι πως όσοι είδατε την εκπομπή προβλέψεων για το Clash of Champions, θα ακούσατε προφανώς τον λόγο για τον οποίο ήθελα να κερδίσει ο Roman Reigns, αλλά πίστευα πως νικητής της αναμέτρησης θα έφευγε κατά κάποιον τρόπο ο Rusev.

Ωστόσο, το θέλημά μου έγινε πράξη αφού ο Big Dog κέρδισε για πρώτη φορά στη καριέρα του το United States Championship με εμφατικό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως ανήκω στο 80% για την νίκη του Powerhouse και να σας εξηγήσω τον λόγο.

Ο βασικός λόγος είναι πως δεν μου αρέσει να βλέπω συνέχεια τον Roman Reigns στο main event, και κυρίως να κερδίζει ακόμα και τον αρχικό πρωταθλητή του σόου. Οπότε όπως μπορείτε να καταλάβετε εφόσον ο United States τίτλος ανήκει στην midcard αυτό σημαίνει πως θα δούμε και τον Reigns στην midcard division.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι θετικό για τον ίδιο τον παλαιστή, για εμάς τους οπαδούς, αλλά εννοείται και για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο Roman βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην main event scene και μάλιστα έχει κατακτήσει το WWE World Title, έχει αντιμετωπίσει κορυφαία ονόματα και πλέον έχει την ικανότητα για το πως θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε έναν τίτλο.

Γιατί ήταν σωστή επιλογή η νίκη του Roman Reigns;
  1. Θα δώσει μεγαλύτερο prestige στον United States τίτλο
  2. Θα βοηθήσει superstars της midcard να ανέβουν περισσότερο
  3. Θα εγκαταλείψει για μερικό διάστημα την main event scene
  4. Θα του κάνει καλό ξεκινώντας και πάλι από την αρχή

Όσο για τον Rusev, πιστεύω πως δεν τον επηρέασε αυτή η ήττα και πραγματικά ξινίζω όταν διαβάζω σχόλια τύπου «Θάφτηκε ο Rusev από τον Reigns». Όχι, κανείς δεν θάφτηκε αλλά αντιθέτως έδωσαν μεγαλύτερη αξία στο United States Championship μέσα από το storyline που έβγαλαν.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη