ZMAK WARS 2016: ΤΟ ΚΑΤΣ... AT ITS FINEST!!


Περισσότερα από 350 άτομα έκαναν attend και witness την αναβίωση του Ελληνικού Wrestling στην Stam "The Showman" Academy με την διεξαγωγή του πρώτου event του ZMAK, ZMAK WARS. Ανακοινώθηκε το επόμενο event και έγινε η παρουσίαση του ZMAK Championship από τον Πέτρο Πολυχρονίδη!


Το show ξεκίνησε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να καλωσορίζει τον κόσμο και να λέει δύο λόγια για το ZMAK και το όνειρο του για το pro-wrestling, έπειτα κάλεσε στην αρένα την Christin για να παρουσιάσει τους performers για τον πρώτο αγώνα του event. Καθώς η Cristin έκανε την είσοδο της διακόπηκε από τον Τσουλούφη που της είπε πως η θέση του ring announcer του ανήκει.No Disqualification
DJ Mario vs SWAT

Στν γωνία του SWAT στο ringside βρισκόταν η SWAT Family και στου Mario η πανέμορφη Christin. Παρά τις παρεμβάσεις των James & Giant που επιτέθηκαν στον Ιταλό DJ η Christin κατάφερε να δημιουργήσει το distraction ώστε ο Mario να κλέψει την νίκη με Roll-Up και η Christin να γίνει η νέα ring announcer του ZMAK. Μετά το match ο SWAT απευθύνθηκε στον Πέτρο Πολυχρονίδη για αυτό που έγινε και εκείνος είπε πως τους έχει καλά νέα για το τέλος του show.


Αμπντουλάχ ο Χασάπης vs Βλαδίμηρος Μπεχλιβανίδης

Παρά το potential που είχε δείξει πως κατέχει ο Ρωσοπόντιος blogger, δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τον Τούρκο Χασάπη από την Κομοτηνή και οδηγήθηκε έξω από την αρένα με ιατρική βοήθεια αφού λιποθύμησε στα χέρια του θηριώδη αντιπάλου του με το Camel Clutch.


Εμφανίστηκε ο Σήφης Στιβακτάκης και μίλησε για την επίθεση του στον Τόλη Σουβλάκο κατά την διάρκεια της εκπομπής. Είπε κάποιες μαντινάδες σχετικά με το ότι θα κερδίσει τον αντίπαλο του ενώ ανάμεσα στο κοινό φάνηκε να βρίσκεται ένας αγνώστου ταυτότητας μαυροφορεμένος Κρητικός τύπος.


Ιωάννης Αφεντούλης vs Elia 

Δεν κατάφερε να βρει το δίκιο του ο Αλβανός εργαζόμενος του ΖΜΑΚ, κατά την διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής χτυπήθηκε καταλάθος και ήταν αδύνατον να δει τον 3-B να κάνει tap-out στο Crossface του Elia! Όταν ο διαιτητής βρήκε τις αισθήσεις του ο Αλβανός είχε γνωρίσει την ήττα από το Chokeslam του Big Bad Boss. Μετά το match ο Αφεντούλης απέλυσε τον εργαζόμενο του!


Την εμφάνιση του έκανε ο Σπύρος Λούης και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο ζήτησε αντίπαλο από τον General Manager του ΖΜΑΚ, Φώτη Ευαγγέλου που του κανόνισε match επί τόπου με τον....Undertaken, έναν νεαρό competitor που το πάθος του για το Pro-Wrestling τον οδήγησε στο να παρατήσει τις σπουδές του στον κλάδο των οικονομικών και πολιτικών επιστημών και να γίνει...Νεκροθάφτης για να μοιάζει στον αγαπημένο του παλαιστή!


Σπύρος Λούης vs Νεκροθάφτης

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ο αγώνας ανάμεσα στους δύο νέους performers μιας και από το ring βρέθηκαν στο ringside και από εκεί στον κόσμο και τα παρασκήνια με αποτέλεσμα να λήξει σε Double Count-Out.Contract on a Pole Match
Αποστόλης Σουβλάκος vs Σήφης Στιβακτάκης

Το match δεν είχε καθαρό αποτέλεσμα μιας και στον αγώνα παρενέβη ο συγχωριανός του Στιβακτάκη, Μανώλης Γαλιφιανάκης και επιτέθηκε στον δήμαρχο της "Souvlakia City"! Μετά το match εμφανίστηκε ο Φώτης Ευαγγέλου και αντάλλαξε κοσμητικά επίθετα με τους Κρητικούς.


Tag Team Chairs Match
Gemini vs Team Prime

Hardcore θέαμα προσέφερε το Main Event του ZMAK αλλά οι μεγαλύτερης εμπειρίας ομάδα των Gemini κατάφερε να πάρει την νίκη με τον Mic να χτυπάει τον Κουρέα με Top Rope Splash. Μετά το match ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ανακοίνωσε πως στο επόμενο event του ZMAK με τίτλο "ZMAK Champions" οι Gemini θα αντιμετωπίσουν τους Σύντεκνους για το ZMAK Tag Team Championship, ο νικητής αυτού του αγώνα θα αγωνιστεί σε μελλοντικό show με τους James & Giant της SWAT Family.


Εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρέου και κατηγόρησε την υποβάθμιση του Prime Zone από τον Πέτρο Πολυχρονίδη και το παρομοίασε με το θρυλικό ECW. Κατά την διάρκεια του συναισθηματικού promo ο GM του Prime Zone δέχτηκε επίθεση από τον μυστηριώδη κρανοφόρο που είχε επιτεθεί στον Κώστα Κουνούπη τον προηγούμενο μήνα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έσπευσε στην αρένα και απώθησε τον μυστηριώδη enforcer από το να κάνει περισσότερα, κλείνοντας το segment οι δύο παλιοί φίλοι έδωσαν τα χέρια.

Στο τέλος του show ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας παρουσίασε το αυθεντικό ZMAK Championship και ανακοίνωσε για το ZMAK Champions ένα Six Pack Challenge match με το stipulation του Pole Elimination* ανάμεσα στους Απόλλωνα Παπαδάκο, Κώστα Παππού, DJ Mario, Αμπντουλάχ Χασάπη, Νεκροθάφτη και Σπύρο Λούη που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό show.Pole Elimination: O performer που θα γίνεται eliminated από pinfall ή Submission θα μένει δεμένος στο ring post για την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, όταν γεμίσουν και τα τέσσερα ring posts τότε ο νικητής από τους δύο "επιζώντες" θα είναι ο νικητής του αγώνα και θα στεφθεί ο πρώτος ZMAK Champion!


Δείτε ο βίντεο


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη Ασημάκη για το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο!


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη