How WWE Should Book: Finn Balor vs. AJ Styles (μέρος 2ο)


Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε από τον Νίκο Ασλανίδη, την συνέχεια της Bullet Club μετά τον αγώνα του Finn Balor με τον AJ Styles στο Summerslam 2020. Επειδή μου ήρθαν πολλές ιδέες πιθανόν να συνεχίσω με Part 3 διότι θα βγει πάρα πολύ μεγάλο αυτό το άρθρο. Επίσης να γνωρίζετε πως είναι αρκετά Fantasy Booking. Αρχικά διαβάστε το 1ο Part.

Μετά την μεγάλη νίκη του Finn Balor απέναντι στον AJ Styles και την κατάκτηση του WWE Championship, ο Balor βρίσκεται επιτέλους στην κορυφή και ήρθε η ώρα για τον επόμενο σκοπό του, ενώ ο AJ Styles σταματάει τις εμφανίσεις για ένα χρονικό διάστημα. Είναι ο Leader της Bullet Club και έχει με το μέρος του τους Karl Anderson και Luke Gallows, όπου στο Summerslam είχαν χάσει τους ομαδικούς τίτλους και ήρθε η ώρα να τους ανακτήσουν. Ωστόσο το Faction του Balor χρειάζεται μια ενίσχυση. Χρειάζονται μερικά μέλη ακόμα ώστε να κυριαρχήσουν εντελώς το μπλε Brand!

THE TITLE REIGN BEGINS

Μετά το Summerslam, στο SmackDown η Bullet Club κάνει την είσοδο της στο Ring και ο Balor τονίζει σε όλους πως όλα τώρα αρχίζουν. Σκοπεύει να μείνει WWE Champion για πολύ καιρό και αναφέρει πως με το Faction του θα κυριαρχήσουν το μπλε Brand. Επίσης αναφέρει πως έχει ήδη μερικές εκπλήξεις και σχέδια για το κοντινό μέλλον σχετικά με το Faction. Τότε τον διακόπτει ο Intercontinental Champion (ας πούμε πως θα είναι ο Daniel Bryan) και μετά από μια λογομαχία, ανακοινώνεται πως στο Main Event ο Intercontinental πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον WWE πρωταθλητή! Ο Bryan μία εβδομάδα πριν θα είχε ξεκινήσει μια κόντρα με τον Andrade καθώς είχαν και ένα αγώνα στο SmackDown πριν το Summerslam με τον Daniel να παίρνει την νίκη. Ο Andrade όμως δεν θα αφήσει χαμένη την ευκαιρία και θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του IC Champion και πάλι. Στα BackStage ο Andrade και η Zelina Vega θα έχουν έναν μικρό διάλογο και έπειτα η Bullet Club θα περάσει και θα ρίξουν τα βλέμματα τους στον Andrade.

SmackDown Main Event Time! Ο Balor δίνει έναν απίστευτο αγώνα με τον Bryan, αλλά ο αγώνας δεν θα τελειώσει με Clear Winner, διότι θα εμφανιστεί ο Andrade και θα αποσυντονίσει τον Daniel. Οι Gallows και Anderson θα παρέμβουν και θα βγάλουν εκτός τον Daniel με το Boot Of Doom και έτσι θα πάρει την νίκη με DQ. Έπειτα ο Andrade θα τον αποτελειώσει. Θα έχει ένα Stare Down με την Club και ο Balor θα κάνει το Too Sweet Hand Gesture στον Andrade, πράγμα που σημαίνει πως τον θέλει στην Bullet Club. Η βραδιά κλείνει με τον Andrade και την Vega να γίνονται μέλη τις Bullet Club και να κάνουν το Too Sweet Hand Gesture.

NEW MEMBER, STRONGER CLUB

Πλέον στο Faction έγινε μια δυνατή προσθήκη, με τον Andrade και την Zelina να είναι πλέον στην Bullet Club. O Andrade κερδίζει ένα 1st Contenders Match και παίρνει ευκαιρία για τον Intercontinental τίτλο. Στο Clash Of Champions ο Andrade κερδίζει τον Bryan σε ένα καθαρό Match και κατακτάει επιτέλους τον IC τίτλο! Ο Bryan 2 εβδομάδες μετά στο SmackDown έχει Rematch με τον νέο Champion, όμως ο Andrade καταφέρνει να πάρει την νίκη με βοήθεια των Good Brothers (Gallows & Anderson) και κάνει Retain τον τίτλο. Μετά τον αγώνα έρχεται ο Leader της Bullet Club, Finn Balor και δέρνει τον πρώην IC Champion. Ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί τα πράγματα για τον Bryan. Ο Finn Balor στο Clash Of Champions θα κάνει Retain τον τίτλο του καθώς δίνει μάχη με τον Shinsuke Nakamura και καταφέρνουν να βγάλουν έναν δυνατό αγώνα που θα μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές του Nakamura στο NJPW.

O Daniel δεν έχει τελειώσει ακόμα με την Bullet Club καθώς θέλει εκδίκηση. Καθώς πλησιάζουμε στο Hell In A Cell ο Bryan απαιτεί έναν αγώνα με τον Leader της Bullet Club και πως θέλει να τον εκθρονίσει. Ο Balor του τονίζει πως δεν μπορεί να παίρνει έτσι εύκολα ευκαιρίες και τον προκαλεί να αγωνιστεί με τους Good Brothers σε ένα 1on2 Handicap Match και αν κερδίσει θα πάρει την ευκαιρία που ζητάει. Ο Daniel καταφέρνει να τους κερδίσει και παίρνει την ευκαιρία του και απαιτεί να εισέλθει ο Balor στο Ring και να δώσουν τώρα τον αγώνα τους. Ο Balor με τους συμμάχους του βρίσκονται όλοι εκεί και ο Bryan τότε καταλαβαίνει πως δεν είναι καλή στιγμή για αγώνα. Λίγο πριν ξεκινήσει ένα Brawl εμφανίζεται ο Vince McMahon και τονίζει πως η ευκαιρία που κέρδισε ο Daniel δεν θα πάει χαμένη. Ο Bryan θέλει μάχη 1on1 με τον Balor χωρίς καμία παρεμβολή και ο Vince του την δίνει. Ανακοινώνει πως ο αγώνας τους θα πραγματοποιηθεί στο Hell In A Cell PPV και θα αγωνιστούν μέσα στο κελί! Στο Hell In A Cell ο Finn Balor κερδίζει τον Daniel Bryan καθαρά μέσα στο κελί και τελειώνει το Feud τους.

THE BEGINNING OF THE END

Τελείωσε πλέον το Feud με τον Daniel Bryan, ο Andrade έχει στην κατοχή του τον MidCard τίτλο και έχει γίνει δυνατό Faction η Bullet Club! Οδεύουμε προς το Survivor Series και το μπλε Brand θέλει φέτος να κερδίσει επιτέλους την κόντρα με το Raw. Ο Balor πρέπει να αντιμετωπίσει τον Universal Champion όπου ας υποθέσουμε πως θα είναι ο Roman Reigns. Στην αντρική πεντάδα του SmackDown θα είναι οι Gallows και Anderson μαζί με τον Leader τους Finn Balor όπου ο ίδιος θα ήθελε να είναι και στην ανδρική ομάδα του μπλε Brand και να δώσει 2 αγώνες σε μία βραδιά. (Στο Raw After WrestleMania 36 θα έχει ανέβει στο Main Roster η Undisputed Era, ωστόσο κάποια στιγμή στα τέλη του Σεπτεμβρίου μετά από αρκετό Domination στο Raw, θα ξεκινήσουν τα προβλήματα στο Faction, καθώς δεν θα δουλεύουν πια σαν ομάδα. Με το Hate από το υπόλοιπο Locker Room οι υπεύθυνοι του Raw θα αναγκαστούν να διαλύσουν την Undisputed Era, αφήνοντας τον Kyle O'Rilley και Bobby Fish στο Raw και μεταφέροντας τον Adam Cole και Roderick Strong στο SmackDown).

Οι Cole και Strong έμαθαν ότι στην αντρική πεντάδα του Raw θα είναι οι O'Rilley & Fish και έτσι θέλουν να μπουν και αυτοί στην ομάδα του SmackDown. Ο Balor γνωρίζει τι έχει συμβεί με την Undisputed Era και τονίζει στον Cole πως το δικό του Faction δεν μπορεί να το σπάσει κανένας. Ωστόσο του επιτρέπει να μπει στην ομάδα μαζί με τον Strong διότι επίσης γνωρίζει πως επιθυμούν εκδίκηση από τους πρώην συμμάχους τους αλλά κυρίως θέλουν εκδίκηση από το κόκκινο Brand. Πιστεύει πως θα είναι κατάλληλοι για την ομάδα και τους προσθέτει ώστε να ολοκληρωθεί η ομάδα τους.

Στο Survivor Series ο Balor αγωνίζεται με τον Roman αλλά δεν καταφέρνει να πάρει την νίκη. Ο αγώνας τους θα είναι ένας από τους πρώτους ώστε να έχει λίγη ώρα ο Finn να ξεκουραστεί πριν δώσει και τον 2ο αγώνα του. Ο Andrade θα αγωνιστεί με τον United States Champion και θα πάρει την νίκη. MAIN EVENT TIME! Ο Balor εμφανίζεται ως Demon με τους Anderson & Gallows στο πλευρό του. Ακολουθεί ο Cole με τον Strong. Έπειτα εισέρχονται και τα μέλη της κόκκινης ομάδας στο Ring όπου δύο από αυτούς είναι οι O'Rilley και Fish. Μετά από ένα Face-Of που έχουν οι δύο ομάδες ξεκινάει ο αγώνας. Το Score είναι 3-3 επομένως η νικήτρια ομάδα θα δώσει και την νίκη στο Brand της στο Survivor Series. Η Team Blue καταφέρνει να πάρει την νίκη με Sole Survivors τον Demon Balor και Adam Cole. Έπειτα έρχεται και ο Andrade για να πανηγυρίσει με το Faction του.

Μετά το Survivor Series ήρθε η ώρα για τους Gallows και Anderson να κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους και να προστεθεί ένα επιπλέον μέλος στην ομάδα για ενίσχυση. Ο Cole μετά την μικρή συμμαχία του με τον Balor για το Survivor Series εναντιώνεται στον Balor και ο στόχος του είναι το WWE Championship! Ο Balor έχει έναν δυνατό αντίπαλο να χειριστεί αλλά επίσης θέλει να ενισχύσει την Bullet Club. Χρειάζεται ένα μεγάλο δυνατό άτομο να παρέχει βοήθεια συνέχεια όποτε την χρειαστεί κανείς. Στα επεισόδια του SmackDown στα Backstage θα έχει διαλόγους με κάποιον ωστόσο δεν θα τον φανερώνει. Στο TLC οι Good Brothers επιτέλους θα κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους ενώ, ο Balor θα αγωνιστεί με τον Adam Cole για το WWE Championship σε TLC Match. Θα δώσουν έναν εκπληκτικό αγώνα και ο Balor θα πάρει την νίκη με μια μικρή βοήθεια από το άτομο που μίλαγε συνέχεια στα Backstage. Αυτός έρχεται με μια μάσκα και συνοδεία από την υπόλοιποι ομάδα. Βγάζει το σακάκι του και από μέσα φοράει μπλούζα της Bullet Club. Ο Balor κάνει ένα σύντομο Promo για το νέο μέλος του Faction λέγοντας πως αυτός θα τους βοηθήσει αρκετά. Βγάζει την μάσκα και αποκαλύπτει τον εαυτό του. Το νέο μέλος της Bullet Club επίσημα πλέον είναι ο King Corbin.

THE WAR OFFICIALLY BEGINS

Η Bullet Club με αρχηγό τον WWE Champion Finn Balor, Tag Team Champions Luke Gallows & Karl Anderson, Intercontinental Champion Andrade και μαζί τους και η Zelina Vega ως η Female Member και πλέον και τον King Corbin για Big Bad Guy να τους παρέχει συνέχεια βοήθεια ή Bullet Club έχει απογειωθεί και έχει κυριεύσει το SmackDown και κάνεις δεν μπορεί να τους σταματήσει! Ωστόσο ο Cole και Strong εδώ και καιρό είχαν ένα σχέδιο ώστε να πάρουν εκδίκηση από την Bullet Club. Το σπάσιμο της Undisputed Era ήταν ένα κόλπο ώστε ο Cole να μπορέσει να πάει στο ίδιο Brand με τον Finn και να μπορέσει να ξεκινήσει τον πόλεμο μεταξύ των δύο Factions. Ο Fish και O'Rilley κάνουν Invade στο SmackDown και μαζί με Cole και Strong αιφνιδιάζουν την Bullet Club και τους καταστρέφουν. Στο Main Event ο Balor έχει έναν αγώνα αλλά, η Undisputed Era εμφανίζεται ξανά και τον διαλύει. Στο Titantron βλέπουμε τα υπόλοιπα μέλη της Bullet Club στα BackStage σωριασμένους. Έπειτα ο Cole παίρνει ένα μικρόφωνο και ανακηρύσσει πόλεμο στην Bullet Club!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά το 1ο Match μεταξύ της Club και Undisputed, στο Royal Rumble 2021 θα δούμε τον 2ο αγώνα μεταξύ των δύο Factions. O Andrade θα βρίσκεται στην γωνία της ομάδας του και οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν στο Match. Για μια ακόμη φορά βλέπουμε ένα απίστευτο αγώνα. Στο τέλος του αγώνα ένας άντρας με μάσκα και κουκούλα εμφανίζεται και βγάζει εκτός τον Andrade. Η επίθεση αυτή αποσπά τους υπόλοιπους και δίνει την ευκαιρία στον Adam Cole να χτυπήσει. Η Undisputed Era κερδίζει τον αγώνα και έπειτα μαζί με τον μυστηριώδης άντρα συνεχίζουν την επίθεση στην Club. Αυτός χτυπάει τον Balor με το Phenomenal Forearm και τότε όλοι καταλαβαίνουμε ποίος είναι και το κοινό ζητωκραυγάζει. Βγάζει την μάσκα και βλέπουμε πως είναι ο AJ Styles! Έπειτα στο Main Event που είναι το Men's Royal Rumble Match ο Styles θα μπει στο νούμερο 27 και θα κερδίσει το Rumble. Θα πάρει ένα μικρόφωνο και ανακοινώνει τον πρωταθλητή που επιθυμεί να αντιμετωπίσει στο Main Event της WrestleMania 37. Λέει πως έχει έναν μόνο στόχο! Θέλει τον FINN BALOR.

THE BUILD UP FOR WRESTLEMANIA

Μετά το Rumble ο AJ Styles βρίσκεται στο Raw με την Undisputed Era και την βοηθάει να κυβερνήσουν το Raw. Η Bullet Club είναι εκνευρισμένη και δεν θα αφήσει τα γεγονότα του Rumble να περάσουν έτσι απλά. Ωστόσο ξεκινάνε τα προβλήματα στην Bullet Club. Ο Andrade και οι Gallows και Anderson χάνουν τους τίτλους τους και βρίσκονται ακόμα σε πόλεμο με την Undisputed. Στο Raw η Undisputed Era ακόμα δεν έχει κερδίσει κανέναν τίτλο αλλά έχουν την συμμαχία του AJ και μένουν υπομονετικοί. Στο Elimination Chamber ο Balor μέσα στο Chamber κάνει Retain τον τίτλο του σε ένα εκπληκτικό και Brutal Match. Στο Fastlane ο Cole με τους Fish & O'Rilley αντιμετωπίζουν τους Andrade και Good Brothers αλλά στο τέλος καταλήγουν σε Brawl. Στο SmackDown μετά το Fastlane Ο Balor και ο AJ αφήνουν για λίγο τα Faction τους και εισέρχονται στο Ring.

Kάνουν διάφορα Promos ο ένας για τον άλλο. Αναλύουν λίγο την ιστορία τους απo τις εποχές που ήταν στο NJPW. Ξεκινάνε να χλευάζουν ο ένας τον άλλο και πλέον το Feud τους έχει πάει σε προσωπικό επίπεδο. Έρχονται κοντά πρόσωπο με πρόσωπο και τα αίματα έχουν ανάψει. Πριν ξεκινήσουν Brawl έρχεται η Bullet Club να στηρίξει τον αρχηγό της. Έπειτα όμως έρχεται και η Undisputed Era να στηρίξει τον AJ. Τα 2 Factions έχουν Face-of και τότε ξεκινάει ένα μεγάλο Brawl. Superstars, security guards και referees προσπαθούν να τους σταματήσουν και γίνεται χαμός. Την επόμενη εβδομάδα ο AJ Styles εμφανίζεται με την Undisputed Era και λέει πως έχει ένα μεγάλο σχέδιο. Αναφέρει πως μετά την WrestleMania 37 το WWE δεν θα είναι όπως ήταν. Όμως μέχρι εκεί, δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο. Περιμένει να έρθει η σωστή στιγμή. 2 εβδομάδες πριν την WrestleMania ο Balor έχει έναν ακόμα διάλογο με τον αντίπαλο του. Ο AJ του αναφέρει πως στην Grandest Stage Of Them All δεν θα έχουν απλό αγώνα. Του λέει πως θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και οι δύο τους από 1 stipulation. Έπειτα αναφέρει πως για να μπορέσει να επιλέξει ένα Stipulation ο Finn πρέπει πρώτα να κερδίσει ένα Beat The Clock Challenge με αντίπαλους τους Fish και O'Rilley. Ο Balor καταφέρνει να πάρει την νίκη και λέει πως η επιλογή του θα γίνει στο επόμενο και τελευταίο Raw πριν την WrestleMania.

Ήρθε λοιπόν και η ώρα να επιλέξει ο WWE Champion το Stipulation στο Raw. Πρώτα όμως έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον AJ και έπειτα του ανακοινώνει πως ο αγώνας τους θα είναι 3 STAGES OF HELL! Ο AJ είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόφαση του για το Stipulation αλλά, σταματάει και λέει πως θα την μάθουμε στην WrestleMania! Στο Go-Home επεισόδιο του SmackDown o Balor λέει στην Bullet Club πως την Κυριακή στην Mania θα είναι πόλεμος και τους θέλει έτοιμους για όλα. Αναφέρει επίσης πως υπάρχει η περίπτωση να χάσει αλλά δεν φοβάται και τονίζει στους συμμάχους του πως θα ξεκινήσει δύσκολη εποχή για αυτούς εάν χάσει. Εμφανίζεται μετά ο Styles και του τονίζει πως την Κυριακή θα έχει μπόλικα κόλπα στο μανίκι του και η βασιλεία του Finn θα τελειώσει και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή. Στην WrestleMania 37 οι Fish και O'Rilley κερδίζουν τους Raw Tag Team τίτλους. Ο Andrade είναι σε Ladder Match για τον Intercontinental τίτλο αλλά δεν καταφέρνει να πάρει την νίκη. Ήρθε η ώρα για αυτό που περιμέναμε. Και οι δυό αγωνιζόμενοι εισέρχονται στο Ring συνοδευόμενοι από τα Factions τους. Ωστόσο και οι δύο λένε στις ομάδες τους να αποχωρήσουν. Έπειτα ο Styles παίρνει ένα μικρόφωνο και λέει επιτέλους το Stipulation που διάλεξε. Falls Count Anywhere!

THE REMATCH WE'VE BEEN WAITING FOR

Ήρθε επιτέλους η ώρα για τον αγώνα! Finn Balor Vs. AJ Styles για το WWE Championship σε 3 Stages Of Hell, Falls Count Anywhere Match. Στο 1ο Stage Pinfall, στο 2ο Submission και στο 3ο Everything Goes, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αγωνιστούν σε όλο το στάδιο αφού είναι και Falls Count Anywhere! Ο Balor κερδίζει το 1ο Stage με Pinfall καθώς καταφέρνει να αποφύγει το Phenomenal Forearm και χτυπάει τον AJ με Bloody Sunday 1916 αμέσως μετά με ένα Suplex, τον πετάει στο Corner με δυνατό Drop Kick και τέλος με Coupe De Grace! Στο 2ο Stage ο Phenomenal καταφέρνει να πάρει την νίκη καθώς αναγκάζει τον Champion να κάνει Tap Out με το Culf Crusher.

Ξεκινάει το 3ο και τελευταίο Stage που Everything Goes! Το κοινό έχει ξετρελαθεί και δεν σταματάει να ζητωκραυγάζει. It's Indeed Too Sweet! Μετά από αρκετό ξύλο, Brutal Spots και αρκετά Finishers συνεχίζουν να περιφέρονται σε όλο το στάδιο χρησιμοποιώντας ότι κινήσεις μπορούν να εφαρμόσουν αλλά μετά έχουν εξαντληθεί και μένουν σωριασμένοι στο Stage για λίγο. Η Undisputed Era εμφανίζεται και προσπαθεί να βοηθήσει τον AJ. Όμως αμέσως εμφανίζεται και η Bullet Club. Σηκώνουν τους δύο αγωνιζόμενους και έχουν ένα Face-Of. Τότε ξεσπά Brawl με τα Factions και γίνεται χαμός. Ο AJ βρίσκει ευκαιρία να ανέβει στα LED BOARDS και πηδάει πάνω στον Balor κάνοντας το τελευταίο του Phenomenal Forearm και καταφέρνει να πάρει την νίκη. Η Undisputed Era του παραδίδει το WWE Championship και ξεκινάνε να πανηγυρίζουν. Η Bullet Club παίρνει τον ηττημένο Balor και αποχωρούν ενώ η Undisputed σηκώνει τον νέο WWE Champion στους ώμους τους και περιφέρονται στο κοινό πανηγυρίζοντας έξαλλα και έτσι κλείνει η WrestleMania 37!

Αυτό ήταν το τέλος του Part 2 λοιπόν. Σύντομα θα ανέβει το 3ο και τελευταίο Part όπου θα τελειώσει ολοκληρωτικά το Feud. Πως σας φάνηκε το Booking; Πείτε μου στα σχόλια! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια